77

българин

преди 2 години

Вие разбирате ли,че аз НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ ВАКСИНИРАМ? Нито ще пътувам зад граница,нито ще се натискам за кръчми или да се "блъскам" на опашка да вляза в магазин или в "кръчма" в петък вечер,за да се напия?В работата си нямм прожлем! Не ми дреме кой ще се боцка и срещу какво! Аз ЕКСПЕРИМЕНТ С ТЯЛОТО СИ<НЕ ЖЕЛАЯ ДА СИ ПРАВЯ!!! Един бълвоч измислен за 20 дни и да го призная за "ваксина"? НЕ!!!! Преживях Спина през 80 сте.Ще преживея И това!-:))))

76

SOS

преди 2 години

Червените искат така да запазят малката си кохорта от избиратели ,но и тях ще загубят.

75

Анонимен

преди 2 години

Сертификациите се отнасят за самия вирус и ваксинита,като изделия,в която се описва по изградена номерация и последователност на разположение по връзката между съставните части,възлите,блокове с конструктивно,детайлно описание строежа,съдържанието,характеристики за начина на съчетанието на детсйлите,елементите по дадени схеми,модели по изградени научни познания възприети с цел възстановяване,реконструкция или на ново изграждане,производство по начини внедрени и материалите съответстващи на нея.

74

Анонимен

преди 2 години

МЗ не смее да наложи зелени/пембени и всякакви сертификати, мисля че е ясно защо. Достатъчно е да видим какво става в Италия, във Франция, Канада и други държави, за да си представим нашето министерство какво го чака, още повече че му остана по-малко от месец да работи!Това че телевизиите налагат затъмнение не значи, че тези видеозаписи не могат да изтекат и да ги видим и тук!

73

Анонимен

преди 2 години

А ваксинирани учители защо няма да тествате, ние наказани ли сме другитв. Що за дискриминация при условие, че ваксиниран се рсзболява и заразява също, че и може да умре

72

Анонимен

преди 2 години

Тъпън, при 80% неваксинирани, за какъв кураж ми говориш. Фалирайте! Ако има нужда от заведения, ще се появят, що пък точно за вас да ми е мъчно!

71

...

преди 2 години

Доживях някой да си мисли, че в България някой ще си вади документи, за да влезе в ресторант. Нито едно заведение няма да ги изисква дори да ги въведат. Аз сега като влизам в магазина на вратата гледам "влизане по 1 и с маска", вътре се шлаят четирима и само 1 е с маска. Да не мислите, че касиерката ще им се скара и ще ги изпъди? Жената гледа да си изкара хляба и продава на който влезе. Ако дойдат на проверка тогава ще почне да ги гони ама иначе не се интересува!

70

Шаши

преди 2 години

Доживяхме ресторантьори да ни нареждат, какво да правим. Нашето здраве и живот са в ръцете им.

69

Qanon

преди 2 години

Ще си вкарате огромен автогол с тия сертификати, ваксини и глупости. Въпрос на време е и ще го усетите яко! Ще гинат много бизнеси, защото хората могат и без вашите глупости!

68

Петя

преди 2 години

Починалите са 90 % над 60 години, почти всеки ден я има тази информация, тях да задължат да се ваксинират. В Европа така направиха - първо възрастните. После безплатни тестове за на антитела или най-добре на клетъчен имунитет и ще лъсне истината, която на никой не е изгодна - 50 % вече са го изкарали. И те няма да се ваксинират колкото и да се пънете, защото няма логика да го правят.

67

ааа

преди 2 години

"От Сдружението обаче настояват да се признават и тестовете за антитела на хората като зелен сертификат."Това е най-умното нещо което е предлагано във връзка с т.нар. зелен сертификат.Но това по никакъв начин не оттърва върлите привърженици на ваксината ала Кунчев и сие,защото хората,без документи и с антитела са стотици хиляди и така зомбирането,че задължително трябва да се ваксинираме няма да има същият ефект,както го искат всички професори,доценти,математици и т.н.

66

Анонимен

преди 2 години

Просто ако въведат зелен сертификат заведенията ще останат без клиенти.Оня ден гледах витрината на един магазин и продавачката ме покани вика влизай може и без маска и ако има нещо да помагам.

65

До Весел 4

преди 2 години

И това - за сервитьорите. А сега си представи - същата ситуация е и с медиците. Те като напуснат - гледайте тогава що става! Щото боледуват еднакво и спринцовкаджиите и нормалните хора! Да ви видя напъните до къде ще я доведат! Понеже на кръчма мога да не стъпя до края на живота си и няма да ми липсва, но на лекар на всеки може да се наложи да иде. А те са минали вече през вируса и с право не искат да експериментират с живота и здравето си с биопродукти, още непозволени официално за употреба.

64

Анонимен

преди 2 години

Как ще наложи този безогледен фашизъм у нас МЗ, като съвсем няма да останат медици, ако бъдат насилени и тук да се инжектират с експерименталната химия, която вече се установи, че и не пази дори химизирания /за околните отдавна не иде реч - те никога не са били предпазвани с нея/? Да опита, че да изпонахвърлят оставки и малкото налични! Не сепренатягайте да правите метани на западните си господари, че ще се *** от тоя напън. Освен това вече всеки медик реално се е срещал с вируса за 2 години

63

Demonaz

преди 2 години

Ако се опитат го въведат тежко им при положение,че няма сигурно и 20% ваксинирани. Кръчмарите няма видят тогава и един лев и ще вият на умряло. Не на медицинския комунизъм.

62

сто

преди 2 години

До Анонимен 60Никаква файда. Те затова в повечето документи, вкл. и информираното съгласие, им казват "биопродукти", щото ваксините оредпазват от заразяване, но не и тази за ковид :))

61

Анонимен

преди 2 години

До гогич Живееш в Австрия, но си бетер ***--ьо. Знаел, но нямало да каже, да съм се "поровел". Ясен си.

60

гогич

преди 2 години

До Анонимен 59Порови се из нета и ще намериш интереси негови статий. Жокера съм ти го дал :))

59

Анонимен

преди 2 години

К'ва е файдата, че си ваксиниран с две игли след като можеш да се заразиш, да пренасяш и да заразяваш други? Колко зелен е в този случай " зеления сертификат"? Каква е гаранцията, че като посетя заведение с ваксиниран персонал няма да се заразя?

58

Анонимен

преди 2 години

До гогич КОЙ Е ПРОФЕСОРА? И да я няма лекция, едва ли този човек не е застъпвал същото становище пред обществеността. Искам да видя що за професор говори такива неща и ЗАЩО.