208

TOk

преди 2 години

Токът расте в цял свят и ще продължава да расте. Доста фалити на хоризонта. Българинът има пари-плаща по 3500евро квадрат застроена площ, инвестиция. Пенсионери, работещи гърчете се вие.

207

Ямуксиклилята

преди 2 години

За да изкарате зимата вървете на малдивите по евтино ще ви излезе от сметките за ток!

206

Анонимен

преди 2 години

Това което се случва е атака върху държавата от страна на ГЕРБ. Държавата няма механизми да се предпази или те не работят.

205

човек

преди 2 години

Този комунист пак излезе от скрина и зарева?Защо винаги когато неговият, на Домусчиев и компания бизнес пострада реве като девица за А като хората страдат се крие и брои дивидентиУжас какви хора държат даденият им бизнес.

204

ЦИНИК

преди 2 години

Могу да съ внимавъ с ценътъ на тока от могу бой и ебне жа има . Убаво да знайти. Ша ва изринем кът фадрома стар кокошарник ръйш ли ! Кът булдозер,пътна настика. Ъъъ! Не си играйти с тръпениету на ората !

203

До Жоро

преди 2 години

Жорка,Русия е империя и си гони интереса спор няма,ама виж нашите ду-***-да-вц-и(управляващи),за една шепа сребърници са готови не само да си продадат държавата си а и собствените си родители!П.п. Под "управляващи"не правя изключение-ГЕРБ,БСП и ДПС

202

Татул

преди 2 години

Също един от проблемите в скока с цената на тока идва и от така наречената зелена енергия. Куцо и сакато прави фотоволтаични централи защото инвестицията им се избива за 3-4 години при сегашните цени на тока. Само, че не може да купуваш скъп ток, а да искаш евтин. Трябва да се спре тази олиго'френска порочна практика. А това, че имаме ядрена централа,че произвеждаме евтин ток и го продаваме скъпо, е има хора не за затвора, а за публичен линч. Вие си правете изводите кои са и колко ще ги търпим.

201

Айдее

преди 2 години

Сега пък Валентин Николов бил виновен, щото бил от ГЕРБ! Той да не е търговец на енергия, че да е виновен! Когато ви разправяше, че са необходими законови промени, че да се избегне спекулата, Фигуранта, чалгите, "отровните", и необолшевиките от Позитано бяха заети със селските си изпълнения в НС, и да "чегъртат";

200

Хаха

преди 2 години

Абе не знам ама при "лошия" Бойко всичко си беше наред. Дойдоха събраните от паважа гладници и съсипаха държавата. На черното не можеш да кажеш бяло.

199

Жоро

преди 2 години

Ето господа русофили и прорадевци. Ето колко ви обича Русия.

198

Анонимен

преди 2 години

Цените на тока са високи навсякъде в Европа. Реални стъпки: Да намалят ДДС на 5 % и ето 15 процента пада цената. Може и да се премахне ДДС за енергетиката до лятото на 2022г. Да обложат с допълнителен данък свръхпечалбите на енергийните търговци. Има механизми, макар и с ограничено влиание в/у цената. Ние не сме емирствата или Русия, за да имаме по-ниски цени.

197

Анонимен

преди 2 години

Стефан Янев е Жан Виденов 2. И от двамата се държат като мижитурки, докато партийните им другари се скъсват да крадат.

196

До224

преди 2 години

Викаш да си върнем Лоестият крадец и ще започне Такъв Живот!!!!!Аман от гербави навлеци,не стига че опропастихте държавата ами и още власт искате,ха спрете се веки бре наглеци!

195

Ало Радев

преди 2 години

избори идват, а всичко расте - ток, газ, горива, хляб, олио, транспорт и т.н., Няма да допуснем студена, безработна и гладна Радева зима

194

Анонимен

преди 2 години

Ооо късопаметниий другарю Велев,пръв Апологет на"частната"собственост,защо така удобно забравяш своите твърдения през 2016 година ,че АЕЦ Белене е неоправдано висок разход за България и трябва да бъде спрян!!!

193

е нали искахте ,

преди 2 години

промяна - на ви промяна, некомпетентното управление на протестърите и зелените чорапи на радев и бсп

192

Шаши

преди 2 години

ЧЕЗ още ли са тук? Кой им даде право да ни скубят?

191

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

СИМВОЛА НА ВЯРАТА - ВЯРВАМ САМО НА ДРУГАРЯ КАЛАШНИКОВ

190

истина

преди 2 години

Изберете Радев и БСП и за ток няма да плащате- няма да има ток, а и пари няма да имате.

189

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДОГАН КЕ ВИ ОПРАВИ, АКО ЛИ НЕ ЩЕ ВИ ПОЧЕРПИ С БАКЛАВА