248

ПОЧНАХА ФАЛИТИ

преди 2 години

МВР ДА ДОКЛАДВА ПОИМЕННО СПЕКУЛАНТИТЕ КОИТО ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ОГРАБВАТ чрез цените на ТОКА България вкл централите производителки на ток..ИМАт ги всички се следят вкл и техните семейства..Ограбвани са МИЛИАРДИ ЖИВИ КЪРВАВИ ЛЕВА...

247

Възмутен

преди 2 години

Герберски панарджии. Защо вашият вожд - "да се слави името му "- не сключи договор за газта с Руснаците; защо спря изграждането на атомната централа в Белене. Не прикоазвайте , ами си попитайте вожда и го помолете да не говори врели некипали. Вие имате едно качество, че сте нахални и некадърни.

246

Анонимендо277

преди 2 години

Радев великия бей мутра грозен нагъл български и руски връзкар лаянарски, нали сега той управлява, ще стане 1 година? Кой му с** в га****? Да не се оправдава, Да си ходи!

245

Анонимен

преди 2 години

великите българи подариха електроцентрала на великия си вожд доган бей и ръкопляскат на приятеля му тиква по команда а сега се зачудили какво щели да правят без ток хаха

244

Гост

преди 2 години

Ти си основният виновник за свободния пазар на електроенергия, за да се нагуши, а сега си силно загрижен. Хич не те интересува бизнеса, само се правиш на страдащ. Проблемът е в това, че няма да отидеш три пъти на Малдивите, в Джакарта, Сидни на Бали и т.н.

243

Радев

преди 2 години

Спокойно, ще се топлим през зимата с лицеви опори !

242

Е

преди 2 години

Нали искахте Радевци-мразевци, площадни "революционери", и т.н. ??! Е, на ви ги сега, получихте си ги !

241

да си върнем държава

преди 2 години

Още Април 2021 имаше предупреждения че камъните ще падат от небето. Всички знаехме че Радев не може да направи една разпивка в кварталната кръчма, иска държавата ни да управлява.

240

Игри на глада

преди 2 години

Две години искаха Бандата на Румен, сега плачат. Винагие било така при социализма. И при Жан Виденов беше така. После оправдания, то не било така, той бил честен . . .

239

Анонимен

преди 2 години

Кой беше казал че безплатен обяд няма?Да знаете бил е прав ЕС пари току така не дава . Сега ще на доят . С европейски доилки.

238

Бхти

преди 2 години

Даеа пизднесментитевии. Родителите ни създадоха енергийната система с пот и кръв и лишенията ни . И после дойдоха брадатите и после зализаните и изследователите на демокрацията и ЕС . И решиха че тези готови ресурси принадлежат на бизнеса и демокрацията и могат да ни продават продукта от това което ние сме построили на каквито си искат цени. А ние да чакаме още демокрацията. И по добрите времена. Не няма да дойдат . да си върнем държавата. Сега веднага.

237

Мария Симова

преди 2 години

Гледайте ми новото ми интервю!https://youtube/watch?v=hGLq6QhChlM

236

Зико

преди 2 години

Доган трябва да поеме отговорност за това че комунизма продължи след 1990 г. под друга форма, също толкова уродлива като предишната. Доган е пряко замесен в убийствата на Луканов и Илия Павлов.

235

чистота

преди 2 години

Радеееев, не вкара никого в затвора, нещо повече, ФАЛИРА ДЪРЖАВАТАХората ти повярваха, а ти се показа като един утвърден ВОЕНЕН.

234

Анонимен

преди 2 години

Който не скача сметката да го удари, оле оле на павето...

233

Анонимен

преди 2 години

Сериозно и аз ще крада .Щом няма кой да ги спира.

232

Маке от Северот

преди 2 години

Закривай татарската клоакка!!!

231

До Лбопитен

преди 2 години

В търговците опа спекулантите на ток. По интересно е КОЙ им помага за да сключват договори на ниски цени и да продават скъпо.Сетете се преди време Ковачки беше купил цялата енергия от НЕК на ВЕЦ без пари и я продаде с 500% печалба...........

230

нн

преди 2 години

"Според Васил Велев причината за увеличението на цената на тока е в сбъркания пазарен модел на електроенергетиката."Като сте знаели че е грешно, защо мълчахте? Сега когато ви стана неизгодно, скачате. Държавата за да ви помага трябва да го вземе от всички и да ви даде на вас. Как да стане?

229

Анонимен

преди 2 години

След Лукановата и Виденова зими ни очаква тази на Радев! Лаехте и плюхте по ББ а сега сривате държавата!