168

Анонимен

преди 2 години

Токът е само един от ресурсите на входа на една фирма. Утре ако поскъпне работната ръка или технологиите и тях ли трябва да плаща държавата, при това с нашите пари? Това с данъците ни да се подпомагат милионери е безобразие. Цените на тока и газа са били ниски, но ние ниски цени не сме видяли. Тези нахалници фирмите трябва да бъдат поставени на мястото им. Да управляват фирмите си и ако не могат да се справят да напуснат пазара. Никой не им е длъжен, това е бизнес а не социална кухня.

167

вън ес

преди 2 години

е затворете борсата и спрете продажби на ток от бъл пред

166

Анонимен

преди 2 години

Пазарнаааа !!! Пазарна цена да плащаттт . Да ходят да се надлъгват с тарикати като тях . Те нали на пазарни цени продават ? Пазарнаааа !!!

165

Анонимен

преди 2 години

Радев ще направи ток той може и Народа е с него. Велев и другите да бъдат разстреляни!

164

има дезинформация

преди 2 години

До Няма кризаикономическа диверсия!

163

Анонимен

преди 2 години

Връщам си думите на зад,сложих клетва на един човек от 9 етаж.аз не кълна хората които и каквото да ми е направил за тва господ ми е дал много.

162

Анонимен

преди 2 години

Ко стана с теориите на конспирацията, да не живеете вече в тях?

161

Анонимен

преди 2 години

Имаме в изобилие ток даже изнасяме за съседните страни тока е от наши суривини въглищата в Маришкия басейн трън в очите на Европа защо цената се вдига явно искат да ни унищожат смятам че трябва да излизаме вече от Европейския съюз

160

Истината

преди 2 години

Че какво й е на атомната енергия? Ако се спазват всички мерки за безопасност си е най евтиния източник на енергия, който някога е измислен.

159

Клаус Шваб

преди 2 години

Ши ви йебем мамито и ше ви набодем като говяда, но ще сте щастливи като евро кокошки

158

Анонимен

преди 2 години

Дано ресторантите първи фалират, простотиите със сертификата от там тръгнаха

157

анонимен до ан.141

преди 2 години

Един известен артист казваше-Да е к-р да ти го набие човек ,а то акъл набива ли се. Но все пак да повторя-фондовете при управлението на БСП бяха спрени заради злоупотреби, а при Бойко всички бяха възстановени и ако е имало кражби най-вероятно в Брюксел са се унесли в дългосрочна нирвана и не са забелязали кражби. Но все пак на смешниците им отива да говорят смешни работи ,затова продължавайте,не ни пречите.

156

Радев не става !

преди 2 години

Основният проблем е некадърното и неадекватно управление на Румен Радев ! Той е свикнал все да пита и да критикува, без да разбере, че сега от него се искат решения ! Радев Не става !

155

Анонимен

преди 2 години

Кризата в Европа е изцяло причинена от Европейските чиновници и Американските им господари.Те 2 години пречеха всячески да бъде завършен Северен поток 2 ,само защото е руски.По него досега Европейските хранилища щяха да са запълнени!Пречеше се и на Южен поток също.Ето затова сега няма газ в Европа!Руснаците ли са виновни?Останалата част от света си има енергия-Китай,Турция,Индия,Азия,Африка-всички имат.Само европейците и *** нямат.Защото бойкотират Русия!Затова закриха и Атомните сцентрали!

154

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия тока не е скъп, няма никакво поскъпване нито на тока, нито на отоплението.

153

Анонимен

преди 2 години

Ми то това е целта и без това разклатената икономика да, се срине и да има само внос и бедна България да храни колониалистите на запад

152

Кой източва България

преди 2 години

Експери в източването на капитали. Помните 90-те как източиха и фалираха всички предприятия и какво се случи с нас през 96-97 година? Е сега същите източват капиталите събрани в частния бизнес и после спестяванията на гражданите.

151

Радев 2021 ДА!!!

преди 2 години

6 месеца управление, 6 месеца успехи! Гласувай сега, подкрепи нашия водач генерала! Радев и БСП 2021 !!!

150

Не че нещо

преди 2 години

Свободен пазар на тока, а :) На ви го квадратен! Има основни неща като вода, храна, електричество, отопление, лекарства и т.н. ,които не могат да подлежат на пазарно оценяване. Пазарно си оценявайте автомобили, яхти и бижута, но електричеството е абсурдно!

149

Анонимен

преди 2 години

До до159 - а след 30 години навеждане със смъкнати rащи на САЩ кога ще можем да бягаме в САЩ да мием афроамерикански тоалетни да изкараме някой долар? Какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.