56

Леша

преди 2 години

До 63 При тази "болест", неинжектираните "заразяват" инжектираните-бронирани, докато я карат безсимптомно, с маска която ги е "предпазила" от "вируса", който е "открит" с нещо като тест за бременност, но се налага да се инжектират за трети път, защото първите две инжекции са ги "предпазили".

55

Анонимен

преди 2 години

Тия, антиваксърите, ми приличат малко на ония, "плоскоземните" - никакви доводи не могат да ги накарат да погледнат от високо и да съзрат истината... Ти му думаш, оно рупа ли рупа....Или Нане на Вуте : " Бе, не знам как е , "*** и така не е..."

54

Леша

преди 2 години

В Германия хората не влизат в хранителния магазин срещу сертификат за нещо си и това няма нищо общо с инжектирането. Германия иска да краде от България и българите, иначе ги чака грозен глад, тези хора нищо не произвеждат, само сглобяват. Искате ли още да сме в ЕС-Вавилон? Аз не съм гласувал за членство в ЕС-Вавилон! Да пазаруват германеца и бау, да ходят по молове и заведения. Една седмица игнор на бизнеса и неплащане на данъци и такси и кацаров и бау и компания ще ни въртят тромпети.

53

до 54 от славянин

преди 2 години

Швабистански, не искаш ли да те спася ат всички болести с 9-мм ваксина между ушите!? След поставянето и не се боледува от нищо! Ако откажеш такава ваксина значи си много пр.ст!

52

минувач

преди 2 години

Не мога да разбера защо 'ваксиниратите' толкова са се загрижили за здравето на Неваксинираните? Те нали са защитени??? Толкова ли им пука за мен?

51

Анонимен

преди 2 години

ваксинираните не се заразяват/заразяват се, но не се разболяват/разболяват се, но го карат безсимптомно/симптомно-де, но не влизат в болница/влизат-де, но не умират...-----------Не можа да прочетеш текста, не го разбра? Бих ти помогнал, но от друга страна, защо да го правя? Дали са ти шанса за основно образование, пропилял си го, сърбай си последиците.

50

до 57 от славянин

преди 2 години

Странно защо тогава толкова възрастни хора ги обявавят всяка сутрин за умрели от ковид, а не от старост!?

49

Анонимен

преди 2 години

О, невежи юроде, марш да се ваксате, че да си увеличите шанса в тото. Хахах. Истината е че който си има имунна система го мecти от единия крачол в другия. Който е генетично прецакан и десет дози няма да го спасят.

48

Анонимен

преди 2 години

До Германец Пак ли се пенявиш, кюрд?

47

до 54 от славявин

преди 2 години

Само простия швабистанец не разбра, че нормалните хора не искат да бъдат ''спасявани'' насила!

46

Дедо

преди 2 години

Значи , при неваксиниран с ковито и рак , РАК е придружаващо заболяване , а при ваксиниран с ковито и рак , придружаващото заболяване е КОВИД !?!? Ха-ха-ха..... ваксърите сте големи образи !

45

Анонимен

преди 2 години

ваксинираните не се заразяват/заразяват се, но не се разболяват/разболяват се, но го карат безсимптомно/симптомно-де, но не влизат в болница/влизат-де, но не умират...

44

Анонимен

преди 2 години

До Ха ха!!!"Всички без 'ваксини' умират от Ковид. Всички с 'ваксини' - от съпътстващи заболявания!"Не. Всички без ваксини имат ПО-ГОЛЯМ ШАНС да ...умрат... от съпътващи заболявания, катализирани от COVID-19. Всички с ваксини имат ПО-ГОЛЯМ ШАНС да ....оживеят... от съпътващи заболявания, катализирани от COVID-19. Толкова ли е сложно да се разбере. Гледайте на COVID-19 като катализатор за проява на болежките, които всеки един носи в себе си.Вервайте!

43

Анонимен

преди 2 години

Погледнете стадиона на Атлетико срещу Ливърпул.Тъкмо започва мача.Пръска се по шевовете !!!Испания ! Там,където к19 вилня силно и покоси много хора.Погледнете и сега ситуацията в Бг.Тепърва ще затваряме и ограничаваме.Пълни ненормалници сте антиваксърите.Отдавна да сме забравили за пандемията ако бяхте малко по-плътни в главите !

42

Анонимен

преди 2 години

Той и Айртон Сена имаше предпазен колан, обаче... Означава ли това, че предпазните колани не помагат и са безсмислени?

41

Германец

преди 2 години

Само българите не разбраха, че ваксината пази и досега е спасила милиони животи! *** народ, слаба държава...

40

Серия

преди 2 години

COVID e новото име на М16

39

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не са направили никой безсмъртен. Но много хора не са уммрели млади.

38

0_0

преди 2 години

Бау-то отдавна си губи ,уж ценното време под статий за Коледа.

37

А

преди 2 години

Аз се ваксинирам с хамбургски мискет, да добавя още малко към 300 войни антитела, които Майката природа ми изгради.