76

Анонимен

преди 2 години

Ааааааааа сетихте ли се ......

75

Факт

преди 2 години

Интересен факт, за последните 14 дни няма починали от Ковид-19, които да са ваксинирани и да са на възраст под 40 години. Всъщност не е ясно дали изобщо има такива, най-вероятно няма.

74

Анонимен

преди 2 години

Тези течности и ковид нямат нищо общо, най малкото здравето на хората. Причината за всичко е Путин и неговите мултфилми. Преди 70 години ЕС фашистите тръгнаха срещу Русия, сега не могат! И какво им остава - фашистите тръгнаха срещу собсвените си народи. Иначе нямат изход - загиват, нямат пари, нямат ресурси, израждат се, нямат човешки потенциал, населението трябва да бъде затворено и поне 80% да се евтаназира, имаче на запад вече няма за всички.

73

мазохист

преди 2 години

а така, ще се боцкаме до смърт и се надявам скоро време да си плащаме ваксите

72

Анонимен

преди 2 години

Колин отиде в казана при Садам.

71

Анонимен

преди 2 години

"Бившият държавен секретар на САЩ е имал множество заболявания"----------------Пак редовното оправдание. Всеки ден съобщавате за починали хора без заболявания, сред тях и млади. Това означава че въпросните хора ще умрат от ковид със или без ваксина. А всички останали, тоест 99% от заразените го преболедуват със или без ваксина. И заради това искате да ваксинирате цялото население и затваряте цели държави...

70

Анонимен

преди 2 години

В Израел анулираха зелените сертификати на 1.6 милиона души (електронно, с едно кликане на мишката), a според Jerusalem Post броят е дори 2 милиона, заради изтичана нa 6 месечния срок и трябва отново да се ваксинират ако искат да получат достъп до посещение на обществени места.

69

До 72 антиваксър

преди 2 години

А така, давай смело ,ти си мечтата на погребалните агенти. Така де , човеколюбието ти ще им плати сметките за отопление и ток и те са хора и те семейства хранят.

68

Папагал без Мозък

преди 2 години

КОВИД Ваксините са БезОпасни и Ефективни, за това Брюксел дава на Ваксинираните БезСрочен Сертификат, а на ПреБоледувалите само за 6 месеца. Щото Изтичането на срока на Ваксинираните е Гарантирано от Ваксината - на Оня свят сертификат ти не требе!

67

Анонимен

преди 2 години

Тази статия може да даде грешно послание. На 84 години всеки ден може да ти е последен. Ваксините не са толкова страшни, помислете 80 % от западна Европа се имонизираха, те не са по-*** от нас. Не се подвеждайте по пропагандата, явно искат да не се ваксинираме и да затрият повече българи.

66

Нане

преди 2 години

Ха хаха дъртият пръч, не открил хим оръжия в Ирак се спомина...)))

65

антиваксър

преди 2 години

Скъпи ваксъри - ако сте прави се радвайте - скоро ще дам фира, вие ще можете да купите евтино апартамента ми, някой от вас да заеме добре платеното ми работно място и така нататъка. Ама ако аз съм прав - след някоя година аз ще мога да направя същото с вашите имоти (за работата надали, моята си е повече от добра).

64

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо да пуснете обяснение,пропагандатори, защо и млади хора умират след 1,и след 2 доза,и ученици. Вашите отговори винаги ми оправят настроението.

63

Анонимен

преди 2 години

Ако тези течности които инжектират са безвердни, защо тогава трябва да се подписва декларация?

62

Тодор

преди 2 години

Ок, щом всичко е наред с ваксините, да махнем информираното съгласие. Имам си всички ваксини, освен тази.

61

Анонимен

преди 2 години

A ваксината защо не го е спасила от ковид-19? Нали ваксините уж предпазвали, или?

60

Анонимен

преди 2 години

Няма как да си вечен, все пак човека е бил на 84 години.

59

до 64 от славянин

преди 2 години

Коя ''истина'' не можем да съзрем бе, ''зрящи'' нарковаксъре!?

58

Защо ли?

преди 2 години

Защото срещу Ковид ваксина няма.

57

Хахахахаа

преди 2 години

Хахахахаа Аа ха,защо? Отговора е:защото са за това! Аре бегай от тука ....