176

Анонимен

преди 2 години

Ами хората, които уж умират от ковид в България са на по 80-90 години с множество заболявания. Но ги пишете умрели от ковид. А ако е ваксиниран, о! тогава си е умрял от заболяванията, а не от ковид. Не може да умреш от ковид, ако си ваксиниран. Не е политкоректно.

175

Анонимен

преди 2 години

Ваксините на краварите освен че с нищо не помагат но са и страшно опасни с появата на тромбози и безплодие у малолетни взели дозата. Нормално е щом се бием в гърдите че живеем в пазарна икономика и демокрация да ми доставят желаното количество руски ваксини а не само западни отрови за които никой не носи гаранция че са безопасни.Искате ли 70 % ваксинирани вкарайте половин милион дози от руските ваксини и давайте сертификат и за тях. Нека всеки си избира марката ваксина.Западна никога не желая

174

Анонимен

преди 2 години

Поне мъчил ли се е , та да си плати за престъпленията против човечеството

173

сигурно

преди 2 години

Него бог го наказа за избитите милиони хора , но много късно

172

Анонимен

преди 2 години

нееее, не може да бъде туй ! как тъй с две дози ваксиниран щи умре от ковида ! те са бисмъртни тъй брия

171

Анонимен

преди 2 години

В старчески дом в Нордерштедт в Шлезвиг-Холщайн Германия има огнище на Коронавирус. Както областната администрация обяви в понеделник, 60 от общо 76 -те жители в домът "Hog'n Dor" в момента са заразени. Трима от тях не са ваксинирани. Част от останалите вече са получили третата ваксина. Двама ваксинирани заразени са в болница. Това е истината за много ефикасни те ваксини. Повече от 75% липса на ефективност.

170

Анонимен

преди 2 години

Прилича на опит за управдание. По-интересен е въпросът защо в България мрем от Ковид толкова масово. Да не би да ни лекуват по грешен начин?

169

Анонимен

преди 2 години

Миналата година Генка Шекеровата си направи предаването на гърба на Мутафчийски. Шокирана от прогнозата за висок леталитет. Сега тази мисирка и тя се чуди,че леталитетът е голям. Офца,сър.

168

Анонимен

преди 2 години

Луцифер го е привикал на доклад.

167

2луп

преди 2 години

Шок. УжасТ. Човек на 85 години е умрял.

166

Анонимен

преди 2 години

Шото са тапи да се ваксинират! Ако не се беха ваксинирали, щеха да живеат вечно!

165

vlady

преди 2 години

Защото недодяланите скалъпени набързо псевдоваксини не работят -нужна е нормална ваксина, съдържаща цялата обвивка на вируса и изграждаща пълноценен имунитет.

164

Българин

преди 2 години

Човека почина от старост и ракВаксинирайте се!Няма друго спасение!!!

163

хаха

преди 2 години

Де,билите си мислят.че като се ваксинираш срещу ковид и ставаш безсмъртен.От нищо друго не можеш да умреш,100-120г. са ти гарантирани.

162

до 181 от славянин

преди 2 години

Ами задължавайте лекарите и учителите да се бодат с отровите ви и ще останем без тях и за това ще сте виновни вие!

161

до 182 от славянин

преди 2 години

А като се набодеш нали ставаш защитен и недосегаем или не ставаш такъв!? Хайде уточни се окончателно ваксините пазят ли те или не те пазят!

160

Aнонимен

преди 2 години

Пропуснах да отбележа, че у нас тоя месец ще умрат обичайните около 300-330 на седмица, което е грубо 1500, както и поне още толкова от ковид. Просто и ясно е: неспазване на мерки и липса на ваксинация води до тошкова повече заразени и толкова повече починали. Та кое беше за вашето здраве? Ако вие решавате за вашето и не желаете други да се месят, защо решавате за чуждото? Като не спазвате мерки и не се ваксинирате, реално това правите.

159

До 180

преди 2 години

В случая носиш отговорност не само за здравето си, а и за другите хора и благосъстоянието на обществото в държавата, в която живееш. Друго, освен локдаун, не ни чака. Ако останем без лекари и болници, жална ни майка. Същото и с образованието. Имахме всички условия да не се случва това, което се случва. Пропиляхте ги, от страх.

158

Всеки си носи кръста

преди 2 години

Всеки човек си носи отговорността за собственото си здраве. Не е нужно от плюнчене и пенявене. Държавата и в частност МЗ беше нужно по човешки да обясни ползата от ваксините, не да плаши, истеризира, налага силово имунизацията. С правилния подход със сигурност щеше да има по-добри резултати. А дърлянето от ваксъри и антиваксъри е глупаво, детинско и непродуктивно. Бъдете здрави!

157

Анонимен

преди 2 години

Ако познавате преболедували ваксинирани гледайте какво се случва с тях следващите месеци- не могат да се освестят! Факт