50

хп

преди 2 години

Не се получи с "Коронката", ще пробват със стария изпитан Птичи грип, ако и с него не се получи, шъ върнем С.винския! Така или иначе "Планът" трябва да бъде реализиран!!!

49

i'm

преди 2 години

А спрете се бе! Само наливате в мелницата на и без това изкукалия народ! Много безотоговно. Няма ли най-накрая някой да озапти тия медии и да им затвори алчните за слава усти. Оправдаване те със свободата на словото, а в същото време пишете вякакви глупости и безобразия. Никой не си дава сметка за социалните последствия от тия *** постове (не статии)!

48

Анонимен

преди 2 години

Ужас ! Страх ! Ваксинирайте се още 5 пъти с новото парче на световната фармация !

47

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

лъжи и пак лъжи до дупка. "Вирусите сега са устойчиви на антибиотици в резултат на прекомерна употреба на лекарства" Не съм чувал досега лекар да каже че вирусите се влияят от антибиотици

46

Анонимен

преди 2 години

Като кръстосат птичи грип със свинска чума и ковид от прилеп ще стане страшно - Т-вируса ряпа да яде

45

Киро Х

преди 2 години

Който има кокошки, патици или пуйки, веднага да ги коля и по фризерите, защото Сатанистите няма да спрат докато не унищожат храната на хората! Избиваха птици, говееда, пак птици, после овце и кози, после прасета, само за последните 10 години..до безкрай ще е и всеки трябва да си даде сметка за това! Само въпрос на дни е да пратят ония с костюмите по дворовете да обгазяват и загробват птици. След като унищожат храната, ще посегнат на частната собственост. Така правят ония! Абсолютно. Всеки. Път.

44

Крети

преди 2 години

Нови ваксинки за ваксарите , папайте ваксини полезни са , само се наведете!

43

Анонимен

преди 2 години

Ясно. Пилетата са яли прилеп и така са се заразили.

42

Чистката Започва!

преди 2 години

Нали ви е ясно че тези вируси са искуствено създадени. Кой ги пуска тези вируси и защо всички правителства си правят пас?

41

Анонимен

преди 2 години

Ваксините готови ли са вече?

40

Пустиняк

преди 2 години

От Русия идват само гадости.

39

Анонимен

преди 2 години

"Случайно"От хиляди години по нашите земи а и не само тук са се гледали прасета с тая измислена чума по тях сега е почти невъзможно някой да отглежда такова нещо в личното си стопанство,от хиляди години тук а и почти навсякъде по света са се отглеждали птици в личното стопанство,с тия измислени птичи грипове сме на път и това нещо да приключи,от хиляди години по света шета "добрият" стар грип само че последните две години той взе че Изчезна и негово место дойде прословутият Ковид!

38

Кой

преди 2 години

Кой каквото му е писано, в природата няма случайни събития. На едни им дава шанс, на други не.

37

Анонимен

преди 2 години

Глупости до безкрай!

36

Анонимен

преди 2 години

Представи си стрино Пено, живо пиле да умре! После пак да се освести,и да почне да кълве! Две кебапчета крилати,христоматия четат.Скелет костите си клати,и ги пита за часът! Валентина Терешкова,в полет космический,подарил Хрущов Никита...Аре дотук че натам не е много за пред хора.

35

До 37

преди 2 години

Путин ще ни спаси от лошите, и най-важното, за БЕЗ ПАРИ.

34

Киро Астероида до 36

преди 2 години

За Земята не знам, но студентките ги блъскам най-редовно.

33

ООО НЕЕЕЕ

преди 2 години

МИСЛЯ , ЧЕ Е ВРЕМЕ ВЕЧЕ ДА СЕ БЛЪСНЕ НЯКОЙ АСТЕРОИД В ЗЕМЯТА И ДА СЕ СВЪРШВА БЪРЗО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

32

H2N1

преди 2 години

Който яде птичи крак той за мене е бунак...

31

Анонимен

преди 2 години

В 21 век различните фими като астра зенека и тн създават новите вируси за да им се продават новите лекарсктва, ваксини и тн.