70

Гроби Таласомо

преди 2 години

До бай ТъпчоКакви хубави времена бяха, когато от пологът на кокошката те налазваха само кокошинки. Ся и да видиш кокошка от нея изскача дзверо;))) Ясно е, кво следва - избиване на всички кокошки по светот, край с яйцата и яйчените продукти, само изкуствен жълтък на висока цена и имайте милост над ***, той тамам ще опрай тока, и хоп требе да мисли за яйцата и майонезата ;)))

69

уплашен

преди 2 години

Задава се вирус HDF45SN87LTR1X.За него ще има 42 игли и около 58 бустерни дози.

68

Анонимен

преди 2 години

Не знам за причи грип но Ковид ще вилнее още мноого години напред !!Разболях се 2020 а сега пак съм с полижтелен тест и болен.Няма ваксини, няма преболедуване...........ИЗМЪКВАНЕ НЯМА !!

67

Rakia

преди 2 години

Май ми е малко ракията. Поглеждам чекмеджето няма кюлчета но има запас от добро лозе. Наздраве. Не позволявайте на кокошките да се разходждат свободно сложете им маски и задължително дистанция кокошка от кокошка 1,50м , защото за кокошка няма прошка а за милиони какво няма ?

66

Гроби Таласомо

преди 2 години

Пичове, не усещате ли, че некой е напръскал кокошките с препарат против кокошинки, но и затва ще ви направя ваксина да ва набоцат. Квото и да се появи вече, дори гоен цирей - ваксина! Вакса, вакса, вакса, вакса, ваксаме ви ний безброй, който нема нема вакса, ще марширува той под строй;))))

65

Натали Трифонова

преди 2 години

Да се чуди човек от кое да умре по-напред

64

бай Тъпчо

преди 2 години

Еееее едно време какви кокошки сме гледали, пък какви петли сме имали, единствено мряха на дръвника и ставаха я на супа, я на плакия, я отиваха в бурканите. Нямаше ни грипове, ни болести и си ги хранехме само с наше зърно и трева.Та аз тогава попийвах и мойта идва в кръчмата и вика:Идвам да те взимам, че ми омръзна вече, току виж пак без обувки си дошъл, ако един ден се върнеш на време, петел ще заколя..Изгледах я и викам: Ами айде взимай ме и се мащай, а петела е късметлия, дълго ще си живей...

63

Анонимен

преди 2 години

Коя таа бря? От къдя на къдя?

62

Анонимен

преди 2 години

Най-ми харесва, че вирусите не ходят по ракиите! За патогените, не знам. Аз патоката я преварявам.

61

Solar Power

преди 2 години

До Ивелин Михайлов: Абе страх лозе пази нали знаеш :)

60

Анонимен

преди 2 години

И пак от Русия тръгва всичко.

59

Малоумие

преди 2 години

Цитирам от публикацията: "прекомерната употреба на антибиотици, пренаселеността и генетичното сходство между животните осигуряват идеални условия много бактерии, вируси и други патогени да се слеят, мутират, разпространяват и след това да скочат в хората." - Може ли писачката да обясни на пpocтитe читатели как става сливането на бактериите, вирусите и патогените и най-вече как тези смъртоносни мутатнти СКАЧАТ в хората?

58

Пекинска патица

преди 2 години

Най-страшната пандемия, по опасна от ковид, от африканска чума, от луда крава и от пичи грип, взети заедно се нарича мал0умие по мисирките. Вирусът циркулира отдавна, но от началото на миналата година се разпространи глобално, достигайки невероятни висоти на тъпотията.

57

Имало било три ери

преди 2 години

на човешките болести. Виновни били опитомяването на животни, индустриалната революция и интензификацията на селското стопанство. Излиза, че за да сме здрави, трябва да се откажем от всичко това и да се върнем към изравянето на кореноплодни от земята, както са го правели *** преди появата на неандерталеца. Това ли са новите хоризонти пред човечеството в 21 век?

56

Анонимен

преди 2 години

В заглавието - "150 работници са заразени в Южна Русия ". В статията - "Когато 150 работници във фермата били тествани се оказва, че пет жени и двама мъже са заразени, макар и леко" Пак гръмки заглавия ,нямащи нищо общо с действителността !!!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Аман бе!

54

Анонимен

преди 2 години

От 61: О, страшко, и на такива плашила като теб се нагледахме. Само смях и съжаление предизвиквате. Барем си обръсни тиквата, ако още не си оплешивял, да си мязаш с началствата.

53

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТАКА Е ПРИ ИЗГРАЖДАНЕТО НА НОВИЯ ВАВИЛОН

52

Колко жълти стотинки

преди 2 години

заработи с тази жълта публикация, Нело? За теб и колегите ти от днеса няма ли да има съд за разпространяване на фалшиви новини и всяване на паника?

51

Анонимен

преди 2 години

Ми турете маски по клюновете и ги гледайте и яжте дистанционно. Откачалки.