90

славянин

преди 2 години

Тоест да се готвим и за задължителни ''спасителни'' дози и срещу птичи грип!

89

damnvaksa

преди 2 години

Eто какво предстои и тук ако приемат вакси паспортите. Видеата са от Италия вчера. Съответно нито една българска медия не го е отразила. Всички постове в социалните медии изчезват като дим. https://dox.abv.bg/download?id=78fb3d0a5a# https://dox.abv.bg/download?id=3559b59cda# https://dox.abv.bg/download?id=3ca577ea58# ps. Разпространете, за да видят хората какво ни очаква, защото тия линкове едва ли ще изкарат много :)

88

Мъко,мъко

преди 2 години

"Луда крава" в Англия пак..

87

Русия!!!

преди 2 години

Корена на злото! Империя на злото и наша любима страна на БКП-дс

86

SHEFA

преди 2 години

Е ТОВА ГО МИНАХМЕ ВЕЧЕ-ПИШЕТЕ ЗА КОВИД 19 НЕЩО.

85

Анонимен

преди 2 години

Всичко лошо на този свят идва от Русия и Китай

84

Анонимен

преди 2 години

Разбира ти прoстaтa тиквa от вируси.

83

Анонимен

преди 2 години

До 111 *** продължав И кое точно не е вярно, че определяш някого като ***? Всъщност дори не знаеш какво е ***, но предпочиташ да използваш модерни думи за да се чувстваш "част от играта". Жалка картинка. *** изкарай 5 лв, че детето ти иска сладовел.

82

Всичко

преди 2 години

би билопо-страшно от тази "пландемия". Ако беше толкова страшен този вирус до сега щеше да е преминал през всеки на тази планета. Изненадващо за 2 години не е минал през половината. И тук не иде реч за никакви конспирации, а за елемнтарното R0, което така и не научиха разни "математици" как да експлоатират ;) Жалко е за хората, че се съгласяват на всичко само и само да не умрат. А те ще умрат и без страшни пандемии.

81

Анонимен

преди 2 години

Този грип не е важен, Бил Гей каза че през 2023 е предвидено да има по-силен вирус заместител на амортизирания тогава ковид

80

Анонимен

преди 2 години

Ко?Не!

79

Анонимен

преди 2 години

Ваксина ваксина му е майката. По 10 евра парчето минимум. Задължителна за всички. И по още един сертификат. Докато не тръгнем с по едно тесте сертификати дебело колкото Капитала на Маркс все нови вируси ще излизат

78

Никола

преди 2 години

Прочетох първия ред, скролнах надолу, видях ***, коментирах, спрях си нета от кабела.

77

Активист на БСП

преди 2 години

Само така!!! Мачкай загубения българин,да не се сеща за галопирашите цени и инфлация при Радевото правителство от ,,суперпрофесионалисти,,...

76

Геоцид

преди 2 години

Да броят. Без аутопсия информацията е лъжа. Хората не могат да си изпратят роднините на последният им път, защото някой дebил е фраснал тест на починалия им роднина и после става *** кошмара за хората. Това извращение един ден ще бъде изкупено тройно от наглеците, които сега пируват с кървави пари.

75

Анонимен

преди 2 години

Почти 5 000 са регистрираните заразени с Ковид за последните 24 часа. Отклоняват ви вниманието с птичи грип. Над 200 почнали. Колко е скритата заболеваемост никой не знае.

74

Геноцид

преди 2 години

Естествения ход на развитие на капитализма винаги е бил към империализъм и финала- фашизъм. Имаше го в учебниците при бай Тошо. Сега криза след криза отивате на глобално робство. На ви демокрация! Ще ви е харашо с цифров сертификат и в кендзефот. И без кеш кинти под дюшека.

73

Сойка присмехулка

преди 2 години

Мине не мине и изкарат новия грип. Но хората претръпнаха и им е все тая.

72

Анонимен

преди 2 години

Оставка

71

Анонимен

преди 2 години

Гноми забите си ваксините от към задните части и ходите голи и боси да АГИТИРАТЕ сега да видим как ще се ваксинират лекарите много ми е интересно.