9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 - Ехооооо! Алооо! Стига глупсоти, моя ти се. Имам 85- ка от 2015-а и си върви като пушка. А и ако "жилището ти" или както наричаш кашона си не струва колкото една Тесла ... ми брат - КАКВО ПРАВИШ С ЖИВОА СИИИИ!

8

Анонимен

преди 2 години

Ем я си се понижава цениКата, бе бате. До 6-7 години ще евтинджак.

7

MaйMyнaтa

преди 2 години

Воэил съм се и на велосипед, и то руски. Но при автомобилен трафик, почти 0 Сега, не бих се качил и на колело!!

6

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Няма да има къде да се...паркира.Сега в центъра и не само,на всеки голям областен град е трудно да се намери място да спреш колата,а за тези които живее там е истински...ад.Дългите редици от коли,незнайно как са паркирали на по една...педя броня от броня.

5

Анонимен

преди 2 години

Електрическите коли струват колкото жилища а издържат само 5 години. Съжалявам ама аз нямам пари за глупости. Ще си карам стария дизел и не ми пука. Основен ремон на двигателя ми струва 1500лв и ще ме изкара още 350 000 километра. Да му мислят младите. Да вземат кредити и да хранят банките.

4

xaxsasб

преди 2 години

Много дълга статия. Предпочитам да си викна таксиджия да ми я прочете докато спя.

3

Анонимен

преди 2 години

Новите автомобили са скъпи заради екоталибаните, старите автомобили ще бъдат забранени заради екоталибаните, цената на тока скочи заради екоталибаните... да вземем да провисим екоталибаните по стълбовете, че да си решим всички проблеми?!?

2

Анонимен

преди 2 години

Личният автомобил е свобода. Е, не и в центъра на голям град де.

1

Алекс

преди 2 години

В България ще си караме лични автомобили.Другите да се оправят.