29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - наводненията и снега нямат нищо общоо с колите и дизела и СО2, няма никаква връзка, това са измислици на зелените фашисти. Климата се променя, независимо от колите и човешкат дейност. А наводненията са следствие от изсичането на горите, а не на дизела.

28

Анонимен

преди 2 години

В САЩ и Канада на практика има градове, където притежаването на автомобил е доста трудно. Например, ако работите в Ню Йорк, само за удоволствието да си паркирате автомобила в определени квартали трябва да плащате колкото наем на голям апартамент. Задължителните застраховки на автомобилите пък в Торонто са огромни, ако сте начинаещ шофьор застраховата разбита на месеци е по-висока от цената на нов автомобил. Ако пък ви хванат пиян, по-евтино ще ви излезе да ходите с такси, отколкото с колата си.

27

преди 2 години

Ето това уважаеми съграждани ни се поднася от ЕС с уважемие и чаша студена вода !

26

Хахаха

преди 2 години

Автомобилът е просто средство за придвижване и ако някой смята, че ти дава някакъв статут в живота, просто живее в 90те години на миналия век. Автомобилът не ти носи пари, амортизира се с всяка изминала година. Цената му пада с 30% веднага щом излезе от магазина и с 50% до 3тата година.

25

Анонимен

преди 2 години

До Леша А ти ако караш джип от 2020 г примерно какво като е нова кола. Харчи 25 на 100. По-зле е и от кола на 30 г. Да ги *** и тях.

24

Анонимен

преди 2 години

"доскоро можехте да имате прилично оборудван автомобил за 30 000 лева." - Кога доскоро, бе? 2012-а, може би. Тогава, вече ГЕРБЕРСКО време, колко беше заплаткат? 720 лева? Аре вари купувай. Ся е поне 1720 лвева, по понася.

23

Анонимен

преди 2 години

Мрън мрън мрън и никакви действя - отгатнете странта!

22

Анонимен

преди 2 години

Принципно,че има нужда от промяна на живота ни и замяната на двигателите работещи с нефтени продукти е истина. Не става хем да си караме дизела,хем после да цъкаме,че имало наводнения,нямало сняг като едно време,въздухът бил мръсен. Еми без промяна и по-лошо ще е. Не е приятно,но трябва да се почне от някъде. И не е нужно да ревем като деца,че ще се качваме в градския транспорт ако нямаме кола. Не е чак такава болка за умиране.

21

ЕС

преди 2 години

С всичките си извратени зелени политики ще се разпадне в миг при една виденова зима в Европа. Успех на бюрократите от Брюксел. Кой ще ги хрантути след 5 години не ми е ясно, но знам че тази зима ще е началото на края им.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 - Всщност, реално, з анашите ширини, по-скоро ще е 70 години.

19

Леша

преди 2 години

Все по трудно? Всяко семейство търкаля по 2-3 барутника, които заедно струват по малко от джобните с които излизам. Всеки автомобил над 10 години трябва да отива за скрап.

18

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте, да давате разрешителни за кооперации без паркинги, моля!

17

Анонимен

преди 2 години

Тия психопати ще ни върнат в 10 века назад да се возим на животни и с впрагове...

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 - айде пак конспиративния ...

15

Анонимен

преди 2 години

Да ви зелените мозъци.

14

?

преди 2 години

А кога ще видим бъдеще с личен самолет? Познавам хора, които никога не са летяли на самолет и никога не са излизали от кочи.ната България-Гърция-Турция.

13

Анонимен

преди 2 години

Идеята на "светлото бъдеще" е да ти отнемат личния автомобил и да ползваш временно автомобили, които са собственост на частна компания. На принципа на е-тротинетките, които са разположили по тротоарите напоследък. За да си максимално зависим. Ако не харесват начина ти на мислене- дърпат шалтера и оставаш без нищо. Част от новото робство, което налагат с "мерките".

12

Много умен

преди 2 години

Вземайте кредити.

11

пфу

преди 2 години

Зелените убийци с техните мръсни планове за 2030-та. Скока в горивата е от това, няма други причини.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонименй за излизане от ЕС, тогас ве!