169

ОтНидерландияСлюбофф

преди 2 години

Ами карайте колелета бре, като нормалните хора! Сичкото индианец с БМВ и Мерцедес гaзap го раздава.

168

майна

преди 2 години

Аз съм готов веднага да бракувам моята кола само да има нормален градски транспорт в Пловдив! ВЕДНАГА! Но, за съжаление транспорта в града е ЛЕШ и то благодарение на ГЕРБ!

167

ПорЦелан

преди 2 години

Между другото при социализма имах чисто нова Лада комби. Никой не ги искаше и се чакаше 5 години. Баба ми беше получила някаква обезщетение и ми направи вноска като влязох в училище със специалност шофьор и автомонтьор. Работех в Кремиковци и получавах космическа заплата над 500 лева със всички вредни и нощни добавки, та я изплатих за година и половина. Но бензина беше доста скъп. Когато я купих, А93 струваше 80 ститинки, а после стана левче. Това отговаря приблизително на 10 лева литъра сега.

166

Радослав

преди 2 години

Скоро България ще се напълни с електрички втора ръка които са махнати от Европа преди да е дошъл момента за смяна на батериите и много хора ще се прецакат като ги вземат с предстоящ много скъп ремонт! И ще се почне с побългаряването и смяната на батерията с няколко акумулатора и ще е цирк и половина!

165

Хайде, хайде

преди 2 години

Твърде рано ни е за електрички. Просто технологиите ни не са развити до степен да вплътним нужната енергия в батерии, няма инфраструктура, ограничен цикъл заряд-разряд, скъпо и замърсяващо производство. Аз лично карам бензинова кола, но примера ми е с дизела - пълен резервоар и 4-ри туби в багажника ти осигуряват 1400 км пробег минимум. Тесла-та, я ти изкара 450, я не при реално шофиране. Изобщо да не говорим за климатик или парно.

164

върло загрижен

преди 2 години

Под формата на екология лобистите си рипат хорцето!

163

Втрещен

преди 2 години

Какви точно вредни емисии изпуска един двигател с вътрешно горене на метан? Ми хайде забранете и отоплението на домакинствата с природен газ.

162

Анонимен

преди 2 години

"Грубо казано, батерията е 50% от цената." И не само че батерията струва колкото половин електрически автомобил, ами се cкaпвa много бързо! Един дизелов двигател на практика е вечен - може да надживее самия автомобил който ще ръждяса след години. Докато животът на акумулаторната батерия е съизмерим със стартовия акумулатор на конвенционална кола!Вие всеки път ли си сменяте колата когато акумулаторът ви сдаде багажа?

161

до 189

преди 2 години

И аз така! Да живее дизела! Всички военни коли и машини са на дизелово гориво. Предимствата са много! А някой да е чувал за електрически танк?Колко танка има по света? Те не замърсяват ли? Или може би са снабдени с DPF филтър за твърди частици???На кой ЕВРО стандарт отговарят съвременните немски танкове Леопард 2?Някой експерт ще ме осветли ли?

160

Анонимен

преди 2 години

мечтата на кoмyнягите

159

Анонимен

преди 2 години

Не съм против Европейския Съюз, обаче съм категорично против екотероризма! Преди години гледах телевизионен репортаж от Германия. Там много хора се бунтуваха, защото ги задължаваха да си направят жилищата екологични, без да ги питат искат ли.Същото е и с колите. Електрически автомобили има още в края на 19-ти век. Смятайте досега колко вода е изтекла! Големият проблем е в това, че нито производството на електрическата енергия, нито скъпите акумулаторни батерии са екологично чисти!

158

ako баба ти...

преди 2 години

До Анони,ем При комунизма и при капитализма нямаша смартфоно ,ПК.Автомобил инаше всяко семйство .И да не би качеството на живот сега да е по-добро? Да! Вчера ядох банани-2 .

157

Krom

преди 2 години

До Анонимен 186 - ела ме изкараш, страшко! Направо се "разтреперах" шуте!

156

Анонимен

преди 2 години

Докато има нафта по бензиностанциите няма да се откажа от дизеларката. А тя ще издържи по-дълго от мен.

155

Анонимен

преди 2 години

Чудо голямо. Па едно време по комунизма нали живеехме и без да имаме личен автомобил, личен компютър, личен смартфон и т. н.

154

Анонимен

преди 2 години

Кроме, мишленце малко, ще усетиш ти една пушка наврена в сливиците ти. Излизай от филма овреме!

153

Krom

преди 2 години

Решението? Решението е пушката. Скоро ще слушате тази песен и за ред други "благини" които до скоро ви се виждаха ежедневие. Стоите в ЕС? Свеждате глави? Е, скоро ще чуете и песента "..Защо става все по трудно всеки ден да имате ток..". В сегашния си формат начело със Зелените талибани и оглавен от многократно окучила се зелена леля - получавате това. Разбира се, за себе си чиновниците управляващи ЕС скромно ще оставят и автомобили и друго - на вас служат все пак!

152

Анонимен

преди 2 години

На всички трябва да е ясно че няма ли равновесие се стига до световно заробване. Някога имаше социализъм и капитализъм което даваше определено равновесие. А сега изгражда мръсен световен комунизъм който ни налага нечовешки ограничения грабежи и унищожение.

151

Анонимен

преди 2 години

Проклет да е ЕС! Отпреди да ни приемат бях скептичен. И не че горя от желание да се задушавам в смога, но не е това начина!

150

В резюме:

преди 2 години

ЕС ни разгонва фамилията нагло, методично и ежеднемно.