129

Анонимен

преди 2 години

То и при комунизма притежанието на кола беше лукс. Сега с бодра крачка вървим към поредния комунистически ЕССР. А вие пак си кви чете колко е ще славно светлото комунистическо бъдеще в ЕС.

128

Анонимен

преди 2 години

Всякакви евростандарти отиват на кино, като забумтят кюмбетата! И за какво е целият тормоз върху шофьорите? За какво??

127

Иваило

преди 2 години

Единственото решение е харакири и деепричастие да се саможертвате като китаиците оправия няма.

126

ЦИНИК

преди 2 години

ГРАЖДАНЯТААА, ДОБРОУТРО БРЯ ! СТААЙТЕ,А РАБОТИТЕ . СЕКИ САБАЙЛЕ СА КАЧИ НА 20ГОД ТАРАЛЯСНИК И ЖА ОТИВА НА ОФИСА. НАГИЗДЕН,НАПЕРЕН СЯКАШ Е УЕЛСКИЯТ ПРИНЦ.ПА ТО ГЕНА МУ ПО СЕЛСКИ ОТ МОЯ .В БЪДЕЩЕ С МЕТРОТО.

125

Анонимен

преди 2 години

Ех, а всичко беше конспирация.

124

98765

преди 2 години

Добре дошли в Новия световен ред - без лични автомобили, без частна собственост, без пари кеш( всичко ел.вслута) и ваксинирани с течност, чийто състав е "търговска тайна"!На световният "елит" му трябва само 1милиард ( Златният милиард) другите са плява и поетапно ще бъдат елиминирани!

123

Габриела

преди 2 години

Не само няма да карате коли попринцип и вия няма да карате много.

122

153

преди 2 години

За сведение ***означават па-ра-зи-ти /биологичен вид/! Не зная защо Днес Бг цензурира тази дума?!

121

анонимен

преди 2 години

Световният елит/една шепа хора/ иска да смачка и унищожи тези, дето му изкарват парите и прехраната! Какво се случва с ***, които убиват гостоприемниците си?

120

Селянин

преди 2 години

Аз не мога да се оплача.Имам коли еуро 5,4,3 категори.Поне на 15 места се сещам на които да спра около двора без проблем.На мен електричка не ми трябва.Тя струва колкото цялата къша. Живея зелен живот без да ми казват кое е зелено и кое не.Лек ден.

119

нафтата

преди 2 години

Затуй с голфа само на втора и газ до ламарината, яко да пуши. До последно ша тормозя зеленарките и грета ако ще и 10 лв. да ми напраят литър нафта.

118

пецата

преди 2 години

Това което се случва сега Е че една малобройна върхушка трилионери искат да ни отнемат свободата да се предвижваме, да живеем нормално, да се размножаваме и да работим, от 1 година говорят само за отнемане и никакво даване а така говорят само капиталистите

117

ползвайте с здраве

преди 2 години

Какви са тия небивалици, бъкел вярно нещо няма в статията. Аа,ооо забравих дам, аз живея в СиднейАвстралия и тук на техническия преглед няма никакви измервания на газове, няма никакви Евро стандарти и глупости. И в Америка в много щатове е същото. Карам си автоматика доволно, и сипвам за долар литър на мойта ламя. Поздрави на Евро 15 с здраве да си го ползвате

116

евроджендър

преди 2 години

Ще затворят въглищни и атомни централи и тогава като се раздухат едни ветрове и като пекне едно слънце,е,аси кефа,само зелена енергия.

115

бай Стамат

преди 2 години

от една страна все по-рестриктивни еко стандарти за колите, а в същото време горим дърва и въглища по къщята, без никакъв филтър, цялата менделеева таблица директно през комина. да ви имам еко-булшита.

114

Анонимен

преди 2 години

свърши вече хубавото време...зелените еуглени ще ни разкажат играта

113

Асан

преди 2 години

Имам 3 коли у гаража

112

Анонимен

преди 2 години

При инфлация се сменят парите и преврати на политици.

111

Анонимен

преди 2 години

Кой сложи минус, СТУДЕНО МИ Е

110

Ххахахаха

преди 2 години

Инфинити изчезнал от европа заради мощните двигатели ама то инфинити най-мощните бяха в6 странно защо още не са изчезнали Ламбо Бентли Ролс Ройс АМГ БМВ М Ауди РС с в8 и в12 двигатели