149

П.К.П.

преди 2 години

Има каруци, бе!!! Или ходете пеша!

148

Нашата разграбена

преди 2 години

от *** през последните 30г държава и без това е ъолкова обедняла. Това, че някой има Golf 3 или Астра F, не го прави да има кола, защото тези коли скоро няма да могат да се движат по улиците. Решението е в модернизация на гр. транспорт, споделени коли, скутери, модерна железница и вече някой ако е учил и изкарва 5-6 бона ще има личен автомобил.

147

аз

преди 2 години

Метан? Водородни клетки?

146

Архимандрит Груйчо

преди 2 години

Автомобилите са отживелица - прекалено много замърсяваме природата за лукса да си вдигнем задниците и да пътуваме където искаме и когато искаме...

145

8912

преди 2 години

До АнонименКато цяла Европа мине на ток кой ще е на сметка да добива и преработва нефт за да можеш ти да си караш колата с голям двигател? До 10 г. бензина и дизела изчезват от нормалните бензиностанции или цените им ще са непосилни. Така че от твоя автомобил можеш да си направиш един прекрасен гълъбарник или цветарник, а с повече фантазия може и кокошцици да си гледаш

144

Fool

преди 2 години

До 172 Анонимен. Само, че великия социализъм се разпадна, заради великата планова икономика и изкуственото поддържане на ниски цени. Не е като демокрацията да е цъфнала и вързвала де. Двете идеологии в чистия си вид са утопия. За разлика от демокрацията обаче в социализма всички са "равни", което няма как стане и заради което бивши национали по борба получиха милионите на една цяла държава.

143

До 172

преди 2 години

Абе, куха манерка, ти нямаш хабер какво е било през социализма! Тогава за лада се чакаше минимум 10 години, като цената и беше около 6000 лв. Като излезеше от магазина колата поскъпваше до 8000, защото НЯМАШЕ коли . Какви ги дрънкаш, чувал-недочувал?

142

Анонимен

преди 2 години

ако транспорта в БГ беше в ред да кажем както в една Чехия рейсовете са на всеки 5 минути на всяка спирка има електроно табло която ти показва точно след колко време идва рейса и работят денонощно тогава защо трябва да карам кола много е просто но за БГЕ НЕОСАЩЕСТВИМО защото няма да има далавера

141

Анонимен

преди 2 години

Абе баткии - не е ли да изкарам поршляка, да започна да върта гуми, да сложа ръчичка ей ткаа небрежнико на вратта, да се видат 54 санта обиколка и ркава от татусиии ... ней работа!!!

140

aa1830

преди 2 години

Автомобили за газарите, средната класа ще е на тротинетки, а простолюдието ще е с колела, градски или пеша.

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 - Говори за себеее сиии! Някой имаме не еди, ами ДВА нови мерцедесаааа! АААААхахахха!

138

Анонимен

преди 2 години

Защото през лошия социализъм всички имахме чисто нови лади, а през великата демокрация караме 30годишини немски мерцедеси и се бием в гърдите колко сме велики.

137

Анонимен

преди 2 години

Айде бе. . То па са избихти да купууати нови коли. В България купуваме по-малко нови коли, откоокотов Норвегия купуват Тесла, защото у нас минималната е 480 лева (или колото е там, не комуникирам с такива хора - LOL), а среднатадната няма и 1300...

136

Анонимен

преди 2 години

В Европа може и да йм мине номера, в БГ най-малко още 50г. ще си караме коли с двг. Даже съм решил да си купувам с все по-големи двигатели и харчещи повече автомобили, е така за да йм е тъпо на зелените тъпири. Ще ми забранявали и позволявали те на мене, а на дъщерите да ви го тура искате ли?

135

Анонимен

преди 2 години

"Още 70-те се е говорило за екскурзии до луната летящи коли 90-те се говореше за лабораторно произведени изкуствени органи генни технологии бла бла нищо не е реализирано досега." - Товя ти го говорят журналисти, дето хал хабер си нямат. В моемтна има скъпи екскурзии в космоса (да, на до 200 км,но и това не е малко за начало), а за организиране- ами фани ги рязните"моралисти" и иг бий с пръти, защото ТЕ ПРЕЧАТ, за органите.Било неетично....

134

Бай Данко

преди 2 години

Все по - трудно става да си европеец

133

Аз казах

преди 2 години

Ако вземем в предвид евро-простотиите само от последните 5-6 години: то не бяха ковид истерии и локдауни, то не бяха бежанци, истанбулски конвенции, затваряхме аец блокове, изрървахме един поток, сега сме по - зелени от тревата ... Май май , пак сме на губещата страна в исторически смисъл ... Не ни върви на "партньори"

132

Анонимен

преди 2 години

До 98765 - Затова е важно, да си част от тези хира!!! Учете,петвте, бъдете разумни и ще сполучите!

131

Анонимен

преди 2 години

'Кола за всеки джоб и за всяка цел' ---- още може, другари! Трябва да станем 'от всеки според възможностите и на всеки според нуждите'!

130

Любен

преди 2 години

Човек като е гладен няма как да кара кола,а вия ше сте доста гладни тази зима.