220

Анонимен

преди 2 години

Държава с военен за президент и милиционер за премиер няма да се оправи никога.

219

Анонимен

преди 2 години

КАЖИ МУ ПРОФЕСОР И НЕ ГО ОБИЖДАЙ ПОВЕЧЕ!

218

Анонимен

преди 2 години

В България титлата професор се придобива с гласуването на 5 човека, които са ти колеги и работят с теб. А преди се придобиваше с гласуването на шепа дърти комунисти. Затова тази титла няма особена стойност.

217

Анонимен

преди 2 години

Прокопи и на него е метнал някое и друго кайме, за реклама на двамата измамници, иначе това е нечувано от професор по право.

216

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Ето защо България няма да се оправи никога.

215

Анонимен

преди 2 години

ГЕРДЖИКОВ Е ЛИЦЕТО НА ПРОСТИТУЦИЯТА

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 222За преченето питай БСП и ДаБългария. Иначе Фигуранта ни пуска двама шмекети да върнат ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА в Бългатия!!!!! Да не зачиташ елементарни норни на българското законодателство, но да си претенцията, че връщаш върховенството на заокна? Кирчо, заедно с другия"успешен"министър Качарчев какви юредиски проблени имаха при смяна на управители и бордове, та се наложи в името на върховенството да сменят шефа на Търг.регистър да им пречи на некадърно изготвените документи!

213

Голям лъжец !

преди 2 години

Много лъже този професор, назначен от Радев за служебен премиер !

212

Го'син професор

преди 2 години

И вие ли се ПРОДАДОХТЕ ? До сега биехте друг тъпан... или забравихте какво говорихте ?

211

Ние

преди 2 години

Професоре, хората са казали НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ. Тебе защо ти трябва да се из--реш на дипломата си.

210

Разочарован

преди 2 години

от Герджиков - не очаквах такъв коментар такава защита. След толкова изказвания от топ конституционалисти уличаващи Киро канадеца, неговата защита го принизява до нивото на самия лъжец. Жалък подлизурко - никога не е късно да се издъниш

209

Анонимен

преди 2 години

Ами след като Петър Илиев е бил "най-добрият юрист" в Софийският явно наистина много им е паднало нивото.Тц Тц Тцоня плагиатствал, тоя смесва закона с морал.

208

Анонимен

преди 2 години

Стига бе професоре не падай толкова ниско. Ти говориш не за право, а за морал. Всеки ще ти каже, че за подобна операция трябва ТАПИЯ, а не волеизявление. Може да е васална зависимост - така е в съда като правиш развод. Чарли Чаплин са го бавели 6 месеца като се е отказвал от американско гражданство, на Нидал Алгафари Сирия за 15 година не му е позволила да се откаже.Трябва държавата да се откаже от теб.

207

Защото

преди 2 години

До ДДРОнегЗащото искаме новия спасител който ще ни оправя да не е като стария.

206

Анонимен

преди 2 години

Много е паднало нивото на юридическия в СУ. Явно Огнян Герджиков е видният "конституционалист" съветвал Радев и Киро Лъжецо. Петър Илиев пък се оказа плагиат с кантора за офшорки, Атанас Славов Усра листата на ДБ в Стара Загора и евентуално на още 8 места, защото отказа да напише на лист без подпис и мокър печат "Вярно с оригинала". Ако това е нивото на топ университетът у нас, направо се чудя, че съществуваме.

205

ДДРОнег

преди 2 години

А кога ще бъде осъден тулу-п-а за зулумите, които направи през своето управление ?!___Тогава законът беше погазван поне десетки пъти ?!?!?!?___Защо не се занимават с него, това са закононарушения отпреди, първо тях осъдете, после се оправяйте с новите !!!

204

БГ реалност

преди 2 години

Радев и Киро ви показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Ще видите как закононарушителят Киро ще бъде покрит и спасен от правосъдие, като се стимулират чрез заплахи и финансово правосъдните органи да си затворят очите.

203

Аланкоулу

преди 2 години

Дрън, дрън, ярини ! И за първолаците е ясно, че Конституцията е грубо нарушена. Е, поне разбрахме, КОЙ е съветвал Кире Язовиро !

202

Герджиков

преди 2 години

Това мнение на Герджиков показва нивото на юридическия факултет с СУ. За кратко време се изнизаха бисерите на Петър Илиев доказано плагиятство. И сега този юридически бисер. Дали Герджиков наистина е такъв експерт или е корумпиран и вие закона както му оттърва. Но което и да е не го прави подходящ за професор в СУ. Можеби тяхната етична комисия трябва да поработи по - здраво.

201

Анонимен

преди 2 години

Това дали Кирил Петков е нарушил конституцията и какво следва от това ще каже Котституционниния съд, но едно е повече от ясно - Кирил Петков наруши спокойствието в политиката. Един след друг го плюят водещите фигури на ГЕРБ, БСП,ДПС,АБВ,ИТН и маргинали като Копейкин, Сидеров, псевдопатриотите и т.н. Това е ясен знак, за тях Кирил Петков е опасен, че виждат заплаха в него. Това го прави вече симпатичен на немалко хора,а е и от поколение с друго образование и излъчващ оптимизъм. Аз го подкрепям!