240

Анонимен

преди 2 години

Герберугите пак налазиха форума.Треска ги тресе,че повече власт няма да видят.А бай Ставри ги чака с нетърпение да им го надене.

239

ПРАВОРАЗДАВАТЕЛ

преди 2 години

според логиката на Оги Герджиков можеш с волеизявление да се откажеш от брака си, малии що адвокати ще му скочат или пък ОЩЕ ПО-ЛОШО да се откажеш от дете с волеизявление, ето на решел си и край.... че то при отказ от наследство трябва да го заявиш писмено пред съдия, отказ от наследство

238

БГ Гражданин

преди 2 години

А тай другари. Да си избЕрем наше мОмче от село може и да не е много чело. 2 от 3 тома на Винету стигат за Мин.Пред.

237

Анонимен

преди 2 години

Най-после един разумен анализ.Ако не искаш да си гражданин на някоя държава и си го обявил публично и с нотариално заверен подпис,не е твой проблем,че държавата не те отписала навреме.

236

=

преди 2 години

ай гиди дърт въртян зад.ник.на всички им виновен гешев,защото им пречи да нарушават законите.а всичко е толкова ясно-през април кирчо из мамника е съставил и подписал документ с невярно съдържание това си е престъпление съгласно НК и толкозВсяка такава декларация завършва с този текст!той е най долу на бланката:Известна ми е наказателната отговорност, която нося по чл. 313 от Наказателния Кодекс за деклариране на неверни данни.

235

говори се

преди 2 години

Проф. Герджиков бил малко чалнатт. Явно с напредване на годиние му, започва да му личи!

234

учили недоучили

преди 2 години

Прав е професора.Значи ако отидеш при нотариус и прехвърлиш имот,това няма значение.Ми уволнете нотариусите,бе.

233

БГ Гражданин

преди 2 години

Вие заслужавате Карадая да ви е управлява а не Българо Канадски гражданин. Ама тя Канада събрала само най-умните граждани от Европа и Света. Мaйнaтaи. Бaй *** от милиционерския гербaджилък си иска балкански Цар и Султан да му вика че е Прoз и Мисиpка. Къде Бaй *** ше се съгласи някакъв си образован младеж да го оправя.

232

Анонимен

преди 2 години

ДОКАТО ИМА ТАКИВА ПРОФЕСОРИ БЪЛГАРИЯ НЯМА ШАНС ДА ПРЕУСПЕЕ

231

Анонимен

преди 2 години

С физиономията на евтин селски хитрец другаря Огнян никак не прилича на професор.

230

-

преди 2 години

Само един приспан народ не, а популация може да се втренчва в буквата на закона но не и в духа му! Единия грабил като за 10 живота умело заобикаляйки закона и без да оставя доказателства е невинен и ме поучава от ТВ то, другия престъпил формално закона е ега ти престъпника! "*** народ-слаба държава!"

229

ОФ-ето

преди 2 години

айй.дееее и този се писа в групата на променливите, как може професор (уж) юрист, автор на редица законодателни текстове, че и цели Закони да говори, че писаното в Конституцията няма значение, а било важно какво си мислиш, ако в Канада можеше да си взимеш и да се отказваш от гражданство както ти скимне НЯМАШЕ ДА СЕ ИЗДАВА СЕРТИФИКАТ

228

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 години

Не съществува титла, постижение, награда или благородна постъпка която българите да не могат да опорочат.

227

Анонимен

преди 2 години

САМО ОТМЯНА НА ВСИЧКИ ПРОФЕСОРСКИ ТИТЛИ ПОЛУЧЕНИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ МОЖЕ ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА.

226

ДДРОнег

преди 2 години

До Защото___Спасители нЕма да намерите !!!___А доактао чакате някой да Ви оправя, все ще сте Оправени !!!___И все пак е по-добре герП да се махнат, дори с цената на това малко нарушение, ако го има , де !!!_____тиквуня като беше Български гражданин, Оправи ли ни ?!

225

ФАКТ

преди 2 години

До АнонименБойко никога не са го препирали, той е натурален.

224

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

В България задължително напишете нещо обществено, па ако ще и надпис на спирка да е. Важното е да стои и да не го трият. После цял живот ще можете да ходите по медиите и да го разясняване и хората ще мислят че нещо умно говорите. Нашият народ е последен по много неща, но по наивност е пръв.

223

Анонимен

преди 2 години

До ФАКТ и Боко така през мутрите го препраха навремето

222

ФАКТ

преди 2 години

ПОМОГНАХА НА КИРО ДА СВАЛИ ОТ ПЛЕЩИТЕ СИ КОМСОМОЛСКАТА РУБАШКА, ПЛАТИХА МУ ДА СИ ВЗЕМЕ ЕДНА ЗАПАДНА ДИПЛОМА И ВСИЧКИ РЕКОХА, ЧЕ КИРО Е ВЕЧЕ ЦЯЛ ЗАПАДНЯК.

221

Анонимен

преди 2 години

ЕГАТИ КОНСТИТУЦИЯТА ЩОМ ГЕРДЖИКОВ И Е СЪЧИНИТЕЛ.