20

аа1830

преди 2 години

Професоре, гледай си търговското право. Конституционното го остави на колегите ти!

19

Враня

преди 2 години

Този докога ще се изказва като последна инстанция?!? Хората не са толкова късопаметни и помнят ,че беше част от царската шайка разбойници.

18

Анонимен

преди 2 години

двойничето на нъти яху, криптоефрейторчето герджик ага тръгнал да защитава тюркестанчето кирю кленовицата. лъжци сте и двамата. като дойде гладът и студът зимата ви погваме. ще висите на един клон двамата ми се струва. с онзи паж хасанчо ококореното. аз къде да се откажа от българския хомот и да стана свободно човешко същество? за един приятел питам.

17

До 16

преди 2 години

Дреме ми за Бойко, ама като гледам в какво превърнахте държавата за половин година, и как всичките събрани заедно не сте му и на малкия пръст, нормално е да имам отношение! То не може само да се пречи и да се лакейства на един превратаджия! Трябва си и малко акъл за да се управлява тази държава!

16

Анонимен

преди 2 години

Ето я справедливостта на радев хахахха! За тях правила и закони няма, не разбрахте ли? Това са само едно хартийки, които после биват променени или парите под масата са бая тлъсти

15

Любо питен

преди 2 години

А ако гражданина на Канада дължи данъци дали ще е васално, ако отмяна на гражданството му бъде отказана, докато не си плати задълженията? Не искам отговор. Питам риторично. Просто ми питна от всякакви капацитети, които се чудят как да оправдаят ла й ното, което хубавеца с трапчинките изкендза насред триъгълника на властта.

14

гост

преди 2 години

Айде и тая фурнаджийска лопата. " Пиша си слаб 2 като служебен премиер и искам да се ява на поправителен." Да, ама не!

13

Алекс

преди 2 години

Основната опорка на гербавия троляк отпада.Доказан юрист като проф.Огнян Герджиков заявява,че Кирил Петков не е нарушил Конституцията.

12

вижда се

преди 2 години

Битка няма да има защото боко и герб е в умряла кома !

11

Фигурант на фигурант

преди 2 години

Ако на този съвременен Кириак Стефчов му се размине , чл.313 от НК отива директно в дупката на нужника заедно с конституцията , където е записано че България е ПРАВОВА държава.

10

Надблюдател

преди 2 години

Хайде, и този превърна Конституцията в разказ с неочакван край! А бе юристе, може ли да имаш действащ канадски паспорт, и да не си поданик! Съвсем направихте българите на шарани! Каква е тази неистова страст да се харесате на Фигуранта ?То бива лакействане, ама човек все пак трябва да има някакво лице , а не плазмодий!

9

хаха

преди 2 години

и аз съ марсианец понеже съм подал молба до императора на МАРС че искам да му стана поданик(нещастници)

8

БГ реалност

преди 2 години

Радев и Киро ви показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Ще видите как закононарушителят Киро ще бъде покрит и спасен от правосъдие, като се стимулират чрез заплахи и финансово правосъдните органи да си затворят очите.

7

1

преди 2 години

Не очаквах от Герджиков така брутално да се изложи. Като юрист е наясно, че една процедура си има правила и срокове. Никой не е карал Кирил Петков изобщо да става кандаски гражданин, че да се игнорира това, че канадската страна има дума в начина по който той бива освободен от задълженията си на такъв. И никой закон не гарантира, че човек може да стане каквото и да било, ако не отговаря на условията за длъжността. За втори път му е на Герджиков да говори така за Радев.

6

А

преди 2 години

Ако писмото се загуби!А ако нотариуса е мошенник!Конституцията,не е стопанско право артлик!Не е в твоята област!

5

Анонимен

преди 2 години

По скоро вярвам на Герджиков отколкото на ГЕРБ'арски ***.

4

И този е ченге

преди 2 години

Напротив. Нарушил я е. А Герджиков като дърто ченге маже да спасява Кирчо и да подпомага другото ченге Радев. Грозна картинка и излагация за Герджиков, за която дълго ще го осмиват в юридическите и академични кръгове

3

Зимата

преди 2 години

Студ!

2

Анонимен

преди 2 години

То си е ясно че Петков не е нарушил конституцията.

1

Анонимен

преди 2 години

и бойко няма кюлчета и пачки