247

Анонимен

преди 2 години

Хората в цивилизацията забравиха за мерки и ковид,тук тепърва ще затваряме и ще даваме стотици жертви в сравнение с 60 милионна Германия умиращи там по пет човека.Пр()*** викат " ние сме болна нация и затова мрем".Ами кухари ,точно затова трябваше да изпреварим с ваксинацията здравите нации,защото сме УЯЗВИМИ и сме лесна плячка за К19 ! То голямо философстване,голямо разследване,голямо упорство.***()та-антиваксър може само да руши ! Комплексари негодни !

246

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 302 "Какво ще прави един неграмотен ганьовец с резултатите от една аутопсия?" Ами, ще се тупа в гърдите и ще вика Аутопсиьо, аутопсиьо. Той друго не знае да прави така или иначе.

245

До 299

преди 2 години

Не е ясно какъв процент от живеещите в България са ваксинирани. Тези около 20% ваксинирани са от всички граждани на България, вкл. и живеещите в чужбина, а в чужбина може би са половината от българските граждани, така че процента е 35-40% ваксинирани. Ако махнем децата, където на практика няма ваксинирани, около половината от хората над 20 години са ваксинирани

244

Анонимен

преди 2 години

До 294 Неваксиниран...Ти даваш типичен пример за ненаучен подход с твоите 300 човека персонал, при който нямало нито един хоспитализиран. Повечето изкарващи тежко вируса са хора в пенсионна възраст, така че твоите 300 човека персонал, не са критерии за колко са влезли в болница. Смисленият анализ е според възрастта, а той показва огромна полза от ваксинирането.

243

Анонимен

преди 2 години

Статистиката от последните седмици ясно показва: около 93 % от починалите не са ваксинирани и само 7 % са ваксинирани. Тъй като в момента в БГ са ваксинирани 21 % от населението, става очевидно че ваксините намаляват 3 пъти риска от смърт. Очакваме нови, по-съвъшени ваксини, ваксини-спрейове и лекарства с антитела докрая на годината, които ще помогнат смъртните случаи от ковид да намалеят още повече

242

Анонимен

преди 2 години

Всички специалисти казват, че от ваксините има полза и да се ваксинираме, но *** твърдят, че са за научния подход и не вярват на специалистите.

241

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (292) - И ние сме 300 човека персонал, без нито един хоспитализиран за година и половина. Само казвам.

240

Анонимен

преди 2 години

До Неваксиниран "Аз съм твърдо ЗА научния подход и затова питам за аутопсиите." Какво питаш за аутопсиите, да ти отговря? :))) Между другото, тия, които са прекарали живота си в оспорване на това, че Земята е плоска, са прекарали целия си живот в наука по въпроса. Вие сте пълни неграмотници, тъй че не се вживявайте в ролята на Коперник, вашата ситуация няма нищо общо, независимо какво твърдите. :))))

239

Неваксиниран

преди 2 години

До До 281 (284) - Аз съм твърдо ЗА научния подход и затова питам за аутопсиите. Какъв е проблемът? А това в какво вярва "целия свят" никога не е било критерий за истината. Едно време "целият свят" е вярвал, че Земята е плоска и малцината, които са твърдели обратното, са били мачкани от тълпата да се откажат от вижданията си - досущ като сегашната ситуация. Да, не съм "плоскоземец". Изненада, а?

238

Иван

преди 2 години

6000 души са в ковид отделенията.Неваксинираните са 91%.

237

Погребално бюро

преди 2 години

До До 283 Защото ваксините пречат на бизнеса. Надявам се българите да си останат все толкова образовани и интелигентни хора, надарени с критично мислене, които никой не може да забклуди с някакви измислени вируси.

236

Red pill

преди 2 години

До Иван "Забелязял съм един факт." ---- Някакви аргументи ще предложиш ли по въпроса? Защото моите наблюдения са, че хората, които не искат да се ваксинират (не всички от тях са антиваксъри), не го правят, защото имат съмнения, породени от критичното им мислене. Всички ваксинирани, които са активисти, от друга страна, не предлагат никакви аргументи, а само обиди и насилие по форумите. Нещо не ми звучи адекватно твоето наблюдение. Повече ми звучи като накланяне на мнение ей така в тъмното.

235

Cartman

преди 2 години

Българинът мре, за да е различен, за да е на контра. Прецаква биг фарма, която иска да го ваксинира за пари, като си плаща по 500лв за фалшив сертификат. И ако някой понечи да извади българина от измисления му свят започва вой до небесата.

234

До 283

преди 2 години

Защо бе, колега?Ще умрем от ваксините ли?Или Бил Гейтс ще ни чипира?Дай повече детайли, че ми стана интересно.

233

До 281

преди 2 години

Да бе..ти не познаваш..ти не си виждал, не си чувал.Цял свят те лъже, че има пандемия, за да те заблуди точно теб...Цяла Русия, САЩ, цяла Европа...няма нито един умрял от ковид...защото ти не ги познаваш лично.Какви чугунинсте...направо нямам думи.Че и искаш аутопсиите...Но..,такива като теб също осъзнават истината, по трудния и болезнен начин.

232

Погребално бюро

преди 2 години

За Бога, не се вакснинирайте!

231

Неваксиниран

преди 2 години

До До До Иван 250 (272) - Аз пък не познавам нито един, който да е починал с диагноза "ковид". Дори не познавам хоспитализирани, освен един, който влезе по свое желание - понеже се беше поуплашил... Но ми е интересно - правени ли са аутопсии на 6-имата твои познати, за които твърдиш, че са починали от ковид?

230

хе хе хе

преди 2 години

Много е яко, ваксайте се с коктейли, чието съдържание е търговска тайна (нищо че го вкарват във вашето тяло заобикаляйки естествената ви защита на носа, гърлото и стомаха) срещу вайръс никога не изолиран в лаборатория и диагностициран с тестове на база сглобени рнк части от див коронавирус плюс компютърно допълнени рнк вериги. Да взема и аз да бъркам коктейли със слаб разтвор на цианид и да продавам с търговска тайна. То балямурници да си вкарват всякакви oтпaдъци в тялото имало много.

229

Анонимен

преди 2 години

ковид отделенията са пълни с катуни и играят яко кучеци, все пак и те по пътеките получават пари за да ги регистрират като ковид болни

228

Аноминен'

преди 2 години

И аз имам приятел лекар, който отрича ваксинацията, нарича я фашизъм. Вика не ти трябва да се ваксинираш. Това са глупости