287

Анонимен

преди 2 години

A ваксинираните хоспитализирани не трябва ли да си плащат и те лечението в болница?

286

Анонимен

преди 2 години

2 626 708 дози не означава 2 626 708 ваксинирани. Оправете си подзаглавието.

285

Анонимен

преди 2 години

От мъдър и глупав народ - толкова. Обществото ще троши пари за скъпо лечение в болниците на неосъзнати екземпляри, вместо по-рационалния начин - ваксиниране. Напълно съм съгласен всички които не желаят да се ваксинират да си плащат лечението.

284

Анонимен

преди 2 години

Това нищо не е . В една от балтийските република имаше такава реклама където призоваваха хората да се набодат,за да се срещнат с прабаба си.

283

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

Суратника -мегдан за слабообразовани и низкоинтелигентни питеци....

282

Анонимен

преди 2 години

Фейс б-у-ка щял да става достъпен само при сканиране на QR сертификат ;-)

281

Някой

преди 2 години

типично по бай Ганьовски,ай сиктир.

280

Анонимен

преди 2 години

МЗ е задължено да провежда информационна кампания, разясняваща на Юнакак Балкански, че е неграмотен, страхлив и суеверен, вредящ със своите действия както на себе си, така и на хората около него. Това незавидно състояние на Юнака Балкански е велика победа на седесарите. Такъв го искаха, такъв го направиха.

279

Той

преди 2 години

... ами, че то като се ваксинираме, "пълниме гушите" на западняците...!!! А те, традиционно се мъчели "да ни прекарат"... ?! Ами не се ваксинирай, хвърли топа и така ще ги фалираш, ще си отмъстиш за това, че те работят та се скъсват, а ти цял ден си чоплиш носа и ръсиш простотии.... Ей!

278

Аз

преди 2 години

Неук и злонамерен народ! Какво му пречи на един човек да се ваксинира? Ама такава била, онакава била ваксината... Чип щели да им вкарат ... !!! Ако на някой му трябва да ти вкара чип, той отдавна го е направил! И за какво му е всъщност? Ей, кеде сте бре хора?! 21-ви век сме.

277

Анонимен

преди 2 години

Ами те и снимките по цигарените кутии са га,дни.Защо не ги премахнат?Ами сигурно защото поне един пушач да се откаже е спасен живот.

276

Anonimen

преди 2 години

Лично на мен ми харесва рекламата. Работя за западна компания и знам, че там има страшно много ваксинирани 80-90 процента и в момента доста отпускат мерките. При нас е точно обратното, *** и неук народ, вярва в суеверия и мангърщини и не иска да се ваксинира.Но пък и това управление на Кацаров е най-лошото управление на Здравеопазването изобщо. Дано по-скоро си тръгне.

275

Анонимен

преди 2 години

До до 341 от славянин Пише го в статията, но ти май не можеш да четеш.

274

Каканарин

преди 2 години

МЗ са откраднали снимки

273

Анонимен

преди 2 години

Племе живеещо в вечен апокалипсис не брои вирусчета..

272

Анонимен

преди 2 години

DO 334 *** ако в твоите очи твоя пастор Яков е голям авторитет (особено ако всеки месец ви дава по-малко макарони консерви и олио като помощ), аз ще ти кажа, че твоя пастор е полуграмотен и за *** не става. Не е негова работа да се занимава дали има вирус и вредни или полезни са ваксините, за това си има лекари и учени-експерти

271

До Славянин

преди 2 години

Славянин, вземи си лягай вече, дъртьо!

270

Анонимен

преди 2 години

До славянин "е признак за обратното" Пфффф. Винаги ме е забавлявало, как някакъв *** бърза да си дава мнението.

269

Анонимен

преди 2 години

До до 337 от славянин На въпроса ти е отговаряно десетки пъти. От друга страна гнева на антивакъсрчетата за нещо, което те твърдят, че не съществува за тях, е нещо ново и интересно. Някакви идеи защо сте "обидени"?

268

Анонимен

преди 2 години

Някой антиваксър да ми обясни от какво се е разгневил, че не разбирам. Нали тоя вирус не беше страшен и те по цял ден ни убеждават, как не спазват никакви ограничения и всички са здрави та даже никога не са били по-здрави от по времето на Ковида? Та, от какво точно са "обидени"?