267

Анонимен

преди 2 години

Ей, от тия миризливи старци мира няма да видиме га не измрат.

266

Анонимен

преди 2 години

Тоа па живее в Марсилия. Ти не можеш да изпееш Марсилезата, французин. !

265

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 327 "Стига бе ***. Виждали сте Франция на картинка." Мале мале, на крепостника му изглежда невероятно някой да ходи или да живее във Франция. Иначе обяснява какви протести имало там :)))))))

264

Анонимен

преди 2 години

До Протест Франция Я, СЪЩИЯ канал! :))) Тва е като някой русофил ми праща видеа от раша тудей :))))) Пълна трагедия сте.

263

Анонимен

преди 2 години

Стига бе ***. Виждали сте Франция на картинка. Бегай да си миеш краката и лягай да спиш, пенсионер миризлив.

262

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 321 Моите впечатления са същите. Някакви маргинали се събират да се посбият с тоя ония и се разотиват. Естествено, са смешно малка бройка.

261

Анонимен

преди 2 години

Е пак няма да се ваксинирам, айде... Вадете квито искате кампании

260

Анонимен

преди 2 години

До Протеста в Израел Брех, а няма ли видео от неантиваксърски канал? Нещо не излизат много видеа ако не го потърсиш точно това. Що така? :))))

259

Протест

преди 2 години

До АнонименЖивееш в някое вмирисано село във Франция, бил живеел във Франция, бълхар

258

Антикомунист

преди 2 години

Така сте свикнали от ГЕРБ, БКП и другите силови структури. С обиди, заплахи и подигравки да вкарвате насила хората в правия път. Да ама не. Хората не са животни, за да ги налагате като добичета.

257

Протест Франция

преди 2 години

До АнонименЕто ти протеста във Франция, дата 17. 10 . 2021 - https://youtube/watch?v=TOaaKMWy9ms&t=2s&ab_channel=RevolutionInTheStreets

256

Анонимен

преди 2 години

Мрежата се била възмутила.....Бряяяях...Ми в тая мрежа са виновниците за последното ни място в ЕС и последното място по ментално здраве в света !Шивачката( и не само ) брули на норма права 8 часа,станала в 4 часа сутринта,седи на конвейрна и се храни и ходи до wc по разписание,НО пък казва : аз да не съм роб,че ще ме ваксинират на сила.Продавача на авточасти не виждаш микроскоп в живота си,но някой в мрежата му казал,че к19 не е изолиран,и горкият опъва жилите в спор срешу медицината.Хахах

255

Анонимен

преди 2 години

До до 302 от славянин "съвсем резонно задават въпроса защо не се правят аутопсии защото САМО ЧРЕЗ АУТОПСИЯ СЕ ДОКАЗВА ПРИЧИНАТА ЗА СМЪРТ!" Кой ти каза, че не се правят аутопсии, и наясно ли си че по принцип аутопсия се прави изключително рядко и то главно при някакви много големи съмнения?

254

Протеста в Израел

преди 2 години

Ето Ви го Израел колко са добре - https://youtube/watch?v=oNPzhzPNfPA&ab_channel=RevolutionInTheStreetsВярно са за примери и скоро ще ни видят по нашите булеварди и улици

253

Анонимен

преди 2 години

До Протести Странно, бях преди седмица в Париж и след това Лион. Не видях кьорав протестиращ, явно не съм уцелил правилната улица. Нищо де, в 12 милионен метропол все в някой квартал е имало сигурно ....

252

Протести

преди 2 години

В момента има протести против зеленият сертифкат във Франция, Испания, Австрия, Италия, Австралия, Израел, Нидерландия, САЩ. Който Ви говори, че живеят както преди Ви лъже жестоко, има мерки и за ваксинирани и за не ваксинирани. А даваният ни така силно за пример Израел в момента ври от протести срещу сертификата. Отоворете Ютуб каналът - RevolutionInTheStreets

251

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 308 "Колкото повече обиждаш и се подиграваш с хората" Къде видя обида и подигравка? Откога на сериозно предупреждение се казва "подигравка"?

250

Погребално бюро

преди 2 години

До 295 Ама нали това викам и аз. Не се ваксинирайте и нека сцените от интензивното продължават колккото може по-дълго.

249

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 305 "Комплексари негодни !" НЕдей така, че както става сума от статията тия другарЕ лесно се обиждат (макар че не става ясно защо, по форумите иначе са много ербап)!

248

Анонимен

преди 2 години

А антиваксърите защо така са се обидили, нали тях вируса така или иначе не ги лови, и го изкарват като "хрема"? Значи тия нещастни люде от рекламата не са като техния случай. Защо така са се възмутили?