86

Анонимен

преди 2 години

ютюб: "Запад в ШОКЕ! Путин за две МИНУТЫ уделал американцев с НАТО!" На въпрос на американска журналистка дали Русия разработва хиперзвукови ракети със скорост 3 маха: "Нет-нет, три Маха это в Штатах разрабатывают, и то побольше. Наши системы летят со скоростью свыше двадцати Махов. Это не просто гиперзвуковые, это межконтинентальные ракеты. Это гораздо более серьезное оружие, чем вы сейчас сказали. Они уже стоят на боевом дежурстве в России"

85

признание

преди 2 години

Иска да каже че правилните политики са на ГЕРБ и имаше ток.

84

Реалист

преди 2 години

Не съм сигурен , дали Сев.Поток 2 е на Русия! Кратка справка показва, че държавният процент във Газпром е малко над 50%. Някой знае чии акции са останалите 50%? Щом Герхард Шрьодер е шеф , сещайте се чия собственост са акциите! За Южен поток нещата стояха по съвсем друг начин

83

Българин

преди 2 години

Добре, че не се заробихме с Южен поток, и сега можем да купуваме газ на пазарни цени. Южен поток си беше чисто заробване, но нашите партньори от САЩ ни предпазиха. Добре е, че сме в ЕС и НАТО със САЩ.

82

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да приложим гретотунбергския почин и да не ползваме тоалетна. Така ще спестим енергия и ще накажем Русия като не купуваме нефт и газ.

81

Анонимен

преди 2 години

Германия издига величествен паметник на покойният американски сенатор Джон Маккейн който спря Южен поток.

80

Анонимен

преди 2 години

Липсата на Законно притежаване на калашници от народа си казва думата за състоянието във което се намираме ! След Нова година със цени 50% повече за газ и ток и Пеканов ще види как се събарят бастилии от гладен и озверен народ . Въпрос на време е ... Европа ни дава култура да лапаме на зелените /председателя на тричленката / Радой Ралин .

79

Анонимен

преди 2 години

"Южен поток щеше да е четири руски тръби минаващи транзит през България" - еми купувайте сега газ по 1200$, и се грейте на вятърни перки и соларни панели.

78

Анонимен

преди 2 години

Добре, че нашите партньори от САЩ ни предпазиха да не строим Южен поток, който щеше да бъде собсвеност на Русия, всички видяхме как Германия се набута със Северен поток 2 който е собственост на Русия.

77

Всъщност,

преди 2 години

разбра ли някой, какво са надградили ? Щели сме да имаме за приоритет ВЕИ-тата? И кое е новото! ? Под сюрдинка само казва, че ще затварят Въглищните централи! Е ,че това всички го знаят! Не се било работило с "перспектива", което значи че другите не са поели риска да затворят Мариците, та на тях им се е паднало! Новото било, че щели да преговарят не до 2036, а до 2038 г., и то ако го одобрят! А дано, ама надали! А Фигурантът Радев щедро обещаваше...2040 година! Е, ноември наближава!

76

Анонимен

преди 2 години

Уникален реактор ще осигури енергийното бъдеще на Русия. Новият ядрен реактор на бързи неутрони с охлаждане на олово ще се превърне в демонстратор на уникална технология - напълно затворен ядрен горивен цикъл.

75

Анонимен

преди 2 години

Създаването на капацитет за възобновяеми енергийни източници изисква отчуждаване на обширни територии, а такива в Европа няма. Огромни парцели земя ще трябва да бъдат отчуждени за вятърни мелници, слънчеви електроцентрали, близки предприятия, ликвидиране на населени места и евакуиране на населението. Това изисква значително намаляване на населението. Например в резултат на многократни вълни от пандемия и свързани с тях дейности, които в крайна сметка трябва да освободят територията от хората. Може да се приложи и доброволна евтаназия в името на спасяването на планетата.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 Северен поток е руски ДО границата с Германия. От там нататък си е германски и се ползва само от Германия. А Южен поток щеше да е четири руски тръби минаващи транзит през България, за които щяхме да получаваме някой лев, който може би щеше да ни стига да си плащаме лихвите към руските банки за заема за строежа на същия този Южен поток. Заробване с една дума.

73

Анонимен

преди 2 години

До Жоро - АЕЦ не се признава за зелена енергия от ЕК и също се плащат високи глоби (СО2 квоти) както и за ТЕЦ. Тока от АЕЦ ще бъде толкова скъп колкото и от ТЕЦ.

72

Тодор Живков

преди 2 години

Грейте се зимата с тоалетна хартия.

71

Анонимен

преди 2 години

ПЕКАНОВ - ЧЕРВЕНОТО ИЗРОДЧЕ НА БКП ПАК Е ПРЕПИЛ С ПАТОКИ

70

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм чул некой да бега в Русия, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен В ЕС и НАТО поне имаме банани, а при Тодор Живков нямахма банани. - ... - Така е! Нямаше и тоалетна хартия! Трябваше да се бършем с Работническо дело!

68

Жоро

преди 2 години

АЕЦ ТЕЦ нямат нищо общо. АЕЦ не отделя въглеродни емисии и немогат енергията му да таксува тъпата зелена зделка.

67

Анонимен

преди 2 години

Турция договори с Русия строителството на 3 нови ядрени централи.