229

K

преди 2 години

А когато крадяхте като за последно с фалшиви клинични пътеки, не правехте изявления. А като взимате пари от пациентите, защото сте с ниски заплати и липсва държавна политика в областта на здравеопазването, пак мълчите. Ако бяхме с количеството медицински персонал от 90-те и 80-те , нямаше да разберем, че съществува ковид. Не се борихте единно за човешки заплати, 3/4 от медиците избягаха в чужбина, а сега останалите ***, че били преуморени.

228

Анонимен

преди 2 години

Егати, ние излезнахме най-голямото зло в галактика.Има чувството че не борите с вирус, а с нас, че ние сме вируса.матрицата презарежданеваксаните са агент Андерсън, който твърди че хората са вирус))

227

споко

преди 2 години

То и без ковит и ваксинирани ,здравно осигурени не можем да се доберем до болнично лечение ,защото те си знаят правата ,а ние плащаме.

226

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите искат да изпробват качеството на българската болнична система, искат да видят как функционират болниците отвътре, затова не се ваксинират

225

Да бе

преди 2 години

Да плащат всичко!

224

Анонимен

преди 2 години

А защо господа медици,макар България да не се движи твърде бързо с ваксинациите но не и толкова зле е ЧЕТВЪРТА в света по брой жертви от тая гад???????

223

Анонимен

преди 2 години

Преди да се появат ваксините, които се появиха притеснително скоро след самия вирус, ама това е една друга тема, та преди това, заболевайемостт пак беше висока.Защо тогава не ревахте за пари?Един вид, не боледувайте, натоварвате ситемата, но си плащайте ЗОА на починалите неизлекувани ви нещо няма да дължите? М?

222

И да,да

преди 2 години

Само тъй, ред и дисциплина трябва, значи. Ама тоо, примерно, яде някой нездравословни храни, ами да си плащЯ, ако(да не, де) се разболее. Друг попийва, тъй, трети не спортува и тъй натаАк и такоА. А чи да си плащат. Чо кой им а виновен? Ще си плащааат. Мооже. Щом аз казвам, значи може. И трябва.

221

Анонимен

преди 2 години

Алчността и Некадърността в родното здравеопазване е пословична,резултатите са видими от всички-България четвърта в света по брой жертви,обаче е най лесно вината да се прехвърли отново върху хората затова че не се ваксинират масово!

220

Анонимен

преди 2 години

Има, има, друг изход, ще ви скъсат дюпетата от дела, на бялата мафия :) Не само, че няма да вземете ми ще давате :)

219

Does

преди 2 години

На фона на милионите, които им плаща НЗОК без да са работили е престъпление да искат пари от болните !!

218

До 239

преди 2 години

Само да не те хване измисления вирус и да не можеш да се порадваш на паричкитенот делото :)

217

Хаха

преди 2 години

Ми давай спри да плащаш данъци и не внасяй здравни осигуровки - да видим колко време ще изкараш така, в крайна сметка ситуацията в момента е такава че друг изход няма, достатъчно за мислене беше дадено

216

Анонимен

преди 2 години

Според лекарите неваксинираните струват висока ценаАбе дойдохме си на думата, къде къде е по-евтино да "лекуваш" здрави хора.

215

Анонимен

преди 2 години

До saТъкмо това се канех да напишаD

214

sa

преди 2 години

По тази логика неваксинираните трябва да спрат да плащат данъци и осигуровки

213

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е как всички ваксинирани знаят какво мислят неваксинираните и го твърдят смело.Още по-плашещо е, че многократно им се обясни, юридическия,медицинския, и личен мотив, всичко надлежно поднесено с логични и правни доводи, но не!Те знаят по-добре аз какво си мисля.Тия са по-големи ясновидци от пророка им Витнов.

212

Анонимен

преди 2 години

На вакс тролерите вече пяна им излиза, айде направете го това и спирам да плащам вноските и завеждам колективен иск с/у държавата, не е като няма да си намеря клиенти. Така добре ще ми дойде, с това дело ше си обезпеча цялата година

211

ъъъ

преди 2 години

Няма лошо, ако това ще успокои вакснатите. На нас псевдолечението ви ни е точно толкова ненужно, колкото и псевдоваксините.

210

До233

преди 2 години

Абе не е точно така и двете страни са от нашата черга,и при тях и при на ваксинацията не върви,броят на ромите е почти идентичен и при -Обаче:България-3198 жертви на милион населениеРумъния-2137 жертви на милион населениеСърбия-1029 жертви на милион населениеТа къде е големият проблем?