329

Анонимен

преди 2 години

Изродиии,къде го има това?Нали ваксинирането е по желание?Това не е ли принуда?Чак тогава ви чака дървото!

328

Весо

преди 2 години

До Анонимен 301 Ти къде в Англия живееш, че нещо статистиката ти не е наред или си се изгубил в превода на новините. Може да информираш BBC да се коригират

327

ПП

преди 2 години

До Анонимен 332 Ти обаче много държиш да покажеш пред всички колко лек ти е умствения багаж. Кой каза, че ваксинираните не боледуват? Просто си седят без никакви симптоми и си гледат телевизия вкъщи, докато такива като вас дишат на апарати и берат душа по болниците. Пак нещо не си разбрал за какво става дума, ама бързаш да си кажеш мнението.

326

Пав

преди 2 години

До Анонимен 343Като му дойде времето след 4-5 години, ще му мислим ние ваксинираните как да си плащаме за лекуване на миокардит. А и както всички вече знаят, ваксинират се хора с висок социален статус и не би трябвало да е проблем. Сега вие си събирайте пари, защото само вие сте в болниците. Днес и сега! Вашата самоубийствена и даже убиваща околните кауза в момента е в пълно разминаване с нормално мислещите човешки същества. Пожелавам ви от сърце здраве! Пазете се, пазете и околните!

325

Киро Кюмюря

преди 2 години

само така! плащане, естествено, ако оживее де! А неваксинираните ганюФци - забрана да влизат навсякъде, където има повече от 1 човек.

324

Анонимен

преди 2 години

До 347 Когато някой пише и казва "всеки си преценя", ясно какво му е образователното ниво. Та и толкова му струва мнението.

323

Анонимен

преди 2 години

До 123То има свободен достъп и до наркотици

322

Хм

преди 2 години

Защо има недостиг на кадри? Защото кума ми /лекар кардиолог в Софийска болница/ ,взима чисто на месец 890 лева. А сестрите от отделението са на минимална заплата. Съседа ми лекар невролог не искаха да го назначат никъде ,затова замина за Франция. В момента е завеждащ неврологично отделение на болница близо до Лион и вече цялото му семейство са френски поданици. Заради кражбите от Александровска болница текат съкращения и намаляване на заплатите на всички. Е как да има персонал???2

321

69

преди 2 години

Абсолютно коректно предложение!

320

123

преди 2 години

Има свободен достъп до ваксини, но в същото време ваксините са по желание, а не задължителни , така че всеки преценя сам за себе си. Когато станат задължителни, нека тогава да въвеждат правила!

319

И аз като 328

преди 2 години

Даже така е по- добре за неваксинираните. Няма да плащаме здравни осигуровки всеки месец, а само когато ни се налага лечение. Но ваксинираните ще трябва да дават по 26лв минимум месечно.

318

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 329 Против тъпотията от статията съм. Но само да те питам нещо. Как успяваш да платиш 300лв здравни осигуровки на месец? Плащам за себе си като работник и работодател(на заплата в своя си фирма) върху в пъти осигурителния максимум. Здравните осигуровки са ми 96 лични плюс 144 "от работодател" и се смятат върху максимума 3000лв. 300лв лични(удръжки от заплатата) просто няма как да стане. Май даваш всички удръжки на около 1300 брутна заплата. Ама там е и пенсия, данък общ доход....

317

Анонимен

преди 2 години

А тези с миокардит от ваксинирането дали не трябва да си плащат част от лечението му? След 4-5г евентуално може да се случи болниците да са пълни с лекуващи се от странични ефекти на ваксините. Може пък да има куп хронично болни от подобни ефекти със заболявания примерно като хипертония. Тогава какво ще правим? Този натиск за ваксиниране и приказки тип "лекарите предлагат" са пълна глупост при положение, че всъщност НАД 50% ОТ МЕДИЦИНСКИЯ ПЕРСОНАЛ НЕ СА ВАКСИНИРАНИ И НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ.

316

Анонимен

преди 2 години

Всеки да си плаща щом трябва. Само че набоцканите ще ревнат до небето,че те по-леко умирали.

315

...

преди 2 години

Аз винаги съм си плащал лечението. В БГ никога не съм се лекувал без пари. Не знам какви ги говорят. Всеки месец ми вземат 320лв от заплатата за здравната каса. На година са 3840лв. Отделно ако се наложи, лекарства, чаршафи, храна, престой итн пак се заплаща. Не знам ама над 4000 давам на година за здраве САМО ЗА МЕНЕ СИ! Не ми е ясно какви глупости се дрънкат тук!

314

Бен

преди 2 години

Ама нали сте безсмъртни? Защо ви притеснява, че ще плащате? Ето сега е момента да покажете на ваксинираните, че наистина си седите зад позицията. Много ще се радвам ако това се случи. И не частично - 100% да се плати. Заради някакви ***, болниците са пълни и не могат да поемат хора с други здравословни проблеми. А другото, което държавата трябва да направи и ще направи съвсем скоро е, да взимат лицензите на алчните доктори, които продават сертификати за ваксина,

313

Анонимен

преди 2 години

А на неваксинираните,които са го преболедували без болнично лечение каква част от здравните осигуровки бихте възстановили?Като редовен данъкоплатец питам настоятелно???Аз само ще плащам,други ще ползват, а аз принужда от лечение ще доплащам! Ще плащам,ако ходя да си правя Джули или г...з в Истанбул!

312

До 329

преди 2 години

Вече са 1200 лв... Ковидните средства....

311

Ани

преди 2 години

Кате ще плащам за лечение, защо да плащам здравни осигуровки питам аз? До сега в съзнателния ми живот съм лежала 2 пъти в болница - 1 път при раждане и един път заради детето.... Исега ако ти се наложи недай си Боже, да си плащаш, егати наглоста. Ми ще си се лекуваме у дома, вместо да плащаме в болница и да ни уморят там.

310

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм, ама ако не вляза в болница цяла година, тогава държавата да ми върне осигуровките. И нека пушачите тогава да плащат за лекуване на белодробни заболявания.