34

ИСТИНАТА

преди 2 години

Каде Са ВАКСИНИТЕ БЕ.ТОВА НЕ СА ВАКСИНИ ЩОМ СЕ РАЗБОЛЯВАШ ПИШЕ ГО В МЕДИЦИНСКИТЕ УЧЕБНИЦИ ОТ 50ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК.КАКВО Е ВАКСИНАТА

33

Анонимен

преди 2 години

Какви професори и доценти сме завъдили, за чудо и приказ! Неизмити, неизбъснати, кривогледи, с наднормено тегло, бездетни, корумпирани слуги на фарма мафията със странни фамилни имена. Направо си е парад на изкълченяците. Добре, че никой не ги бръсне за 5 стотинки.

32

Анонимен

преди 2 години

До 40: Изобщо не ме интересува как ме гледаш. Освен това не си образован. Акълът ти е на третокласник. Имаш ли средно образование поне?

31

Анонимен

преди 2 години

Образованите и интелигентни хора в България гледат на антиваксърите маргинали като същества дошли от друга планета - буквално.

30

Анонимен

преди 2 години

Аз се къпя с топла вода. Тази само като я видя и получавам позиви на пов.ръщане. Дали съм с ковид?

29

АнтиЕС

преди 2 години

ДГД д-р Глумб

28

Анонимен

преди 2 години

До Възмутен А защо си беден и дали това има нещо общо, с това, че още не си ваксиниран?

27

Нещо неясно?

преди 2 години

"Мъчно ми е, че конспиративните теории намериха почва в нашето общество. Това го свързвам и със силно заниженото образование."

26

бг смешки 2

преди 2 години

какви доктори са тези ?!!? не разбрах ли че тва не са ваксини !

25

Анонимен

преди 2 години

Умират само простосмъртни, или по друг начин казано простти до смърт антиваксъри...

24

Анонимен

преди 2 години

Поне при ваксинираните много рядко умират хора. Който се е ваксинирал може да почерпи, че навреме се е сетил, а който не е, може да види статистиките за заболели и починали и да си удря главата в стената белким поумнее

23

Анонимен

преди 2 години

Гломб що не ми дават сертификат, като имам антитела? Сори ама бълвочи няма да си жив!

22

Леша

преди 2 години

Миндовата и Тромб се изтъркулиха, остана и Проф. Аргирова - другата брутална лелка, която е винаги готова да ни боде насилствено., защото мисли за нас. Ако се съберат за общ портрет, мога да плаша децата си с тях.

21

Куршум заминистъра1

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, н.е.г.ри и китайци... Пускат арабите и н.е.г.рите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса..

20

Анонимен

преди 2 години

Сауна си стоплете. Може да я кръстите Спътник-БКП:)))))))))

19

Solar Power

преди 2 години

До бг смешки 2: Каква фарма ти е в главата :) И аз така си мислех и миналата година напазарувах акции на астра зенека и пфайзер и сега пръчка. Тази ти теория издиша тотално ! Влизаш на гугъл и гледаш stock price :) Няма конспирация тук.Другите ти теории за чичо Бил също не струват и тях мога да ти обясня защо не работят :)

18

Гаро

преди 2 години

д-р Гломп, можете ли да ни обясните, защо сума ти народ умря след ваксинирането?

17

Анонимен

преди 2 години

По 10 лева на игла 100 човека да минат и Гломб е доволна.

16

Куршум за министъра2

преди 2 години

. А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.

15

Куршум за министъра3

преди 2 години

Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци.За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБ.ИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.Като МАХНАТ маските, за влизане в МАХАЗИН в БЪлгария, ще ги МАХНАТ и в цяла Европа.