54

Анонимен

преди 2 години

Ега се удавите във вашите скъпоценни ваксини, тромби без съвест!

53

Анонимен

преди 2 години

Долни прокяци и убийци в затвора никога няма да стане това което иска те пъхнетесиги у *** тия ваксини забрана за всички ваксини

52

до 65 (-_-)

преди 2 години

Българите измираме не само от това което си писал, но и заради инструкциите как да се лекува Ковид, спуснати от ЕС. Ползва се Ремдисивир при тежки случаи и обикновено заминават бъбреците заради лекарството. Водата от организма не може да се изхвърли и отива в белия дроб. На рентген излизало като пневмония и вместо да източат водата горките жертви ги интубират за да е пълна картинката. Така носи мълвата. Отделно не коментирам, че освен ковид, за друго спешно не можеш да влезеш в болница.

51

Анонимен

преди 2 години

Трола от сайта ми изтри коментара сега , боклка мършав

50

бг смешки 2

преди 2 години

До Анониментъпо , мързеливо и завистливо .... добре казано !

49

Анонимен

преди 2 години

Освен това е адски т ъ п о. Отчасти и затова е толкова болно. А застаряващи са всички развити съвременни общества.

48

Анонимен

преди 2 години

гломбтромб иска да ни върне в маймунския й период. Алоуу, ако твоята баба току що е паднала от дървото, не ни излизай с маймунджалъците си. ние сме сътворени по образ и подобие на Бог к имаме свише право на свободна воля и избор. Оди да агитирВаш новите си сънародници от Глобландия.

47

(-_-)

преди 2 години

Българите измираме, защото населението ни е адски болно и застаряващо на фона на една ужасна здравна система.Логично?

46

Анонимен

преди 2 години

Тези хора като Гломб как вървят по улицата? Не ги ли е страх от народната любов? И защо не ги говори тези работи на живо пред хората, ами все от студиото на скатано място? Щото например аз искам да я питам лично някои неща.

45

Анонимен

преди 2 години

До 32. Ама по стотина на ден изобщо пък не да най- живи

44

Анонимен

преди 2 години

Всичко свързано с ваксините е по поръчка от USA !!!Внедрява се паника сред населението за да не превличат вниманието с разтящите цени на Тока под ръководството но Американското правителство !!

43

(-_-)

преди 2 години

Ваксъри / антиваксъри няма никакво значение! Този свят отива към тотална диктатура и тези, които успешно го бутат натам пет пари не дават за когото и да било.Мерки спрямо модификация на настинката никога не са били необходими. Цялата работа е в парите и властта. Това искат и нищо друго.Има и разни г листи като тая Тромб, които драпат за същото, но в нано-мащаб.И запомнете! Вашето здраве е във вашите ръце!

42

Дреме ми

преди 2 години

В какво се къпе д-р Тромб. Дали са ваксини или шарени хартишки без стойност, все тая. Сега ковид маргиналите са в апогея си, но до кога ли? Да не се наложи Тромбата да вие като футболна тромба изправена до стената срещу калашника, че историята помни и такива случаи, нейде из далечната 1945г. Тия амеби като тая, кунчовци, ангеловци и т.н. все повече ги е страх да не се обърне каручката, че времето напредва, а телетата свършиха. Ако плана не мине, това дето изядоха и из.с.раха трябва да се връща.

41

Анонимен

преди 2 години

Доб46: Не ти личи да си образован. Лъжеш естествено. Както и за всичко, за което пишеш. Вярваш си само ти.

40

Анонимен

преди 2 години

"Образованите и интелигентни хора в България гледат на антиваксърите маргинали като същества дошли от друга планета - буквално."----------------------Прости сте като гъбена чорба, мой човек. Всичките ваксъри. Не знам откъде ви идва това самочувствие и кой ви излъга толкова жестоко че да започнете да си вярвате, но от това което виждам, сте скарани с образованието, а интелигентността за вас е само непозната дума в тълковния речник.

39

123

преди 2 години

Само дето общо взето не отговарят на критерия - ваксина. Ама, айде нужда да изпада е в подробности....

38

Анонимен

преди 2 години

Така кажи бе, Тромб. Външно може, мазане, компреси...

37

Анонимен

преди 2 години

Знаела как изглежда мю варианта. Виц!!! Може ли снимка да го видим и ние? Продажна дребна подла *** умряла душа!!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "40: Изобщо не ме интересува как ме гледаш. Освен това не си образован. Акълът ти е на третокласник. Имаш ли средно образование поне?" Образован съм в два университета, а колко "не те интересува" личи по реакцията ти. Не се обиждай, ти си такъв, защото така си си избрал: никой не ти е виновен. :)

35

Анонимен

преди 2 години

Бил Гейтс има достатъчно пари за да ми подари къща на Малдивите с басейн,това е мойто условие да се ваксинирам!!