94

Леша

преди 2 години

До 120 Освен жаждата за геноцид, констатираме и мечти за сегрегация. Болници за инжектирани, кога? Как е да се дават пари за нетествани препарати без разрешително и след това да се плаща за лечение на страничните им ефекти или за погребения? Не може ли да се лекуват болни деца вместо да пълним гушата на фарма мафията и тромбодзилите?

93

(-_-)

преди 2 години

И защо хората изведнъж се загрижиха за болниците, че разбираш ли щели да се задръстят..?Нима всички не сме наясно, че те са точно за това да лекуват хората?Що се отнася до задръстването то изцяло е резултат от цялата тая медийна диария, а не от нещо друго!Това не го ли виждате?

92

Леша

преди 2 години

До 118 Нищо няма да видя. Не съм забелязъл целия свят да се е инжектирал.

91

Леша

преди 2 години

До 116 Естествено, това е най доброто. Защо обаче е този вой по медиите и заплахи? Каква е гаранцията, че ако се инжектират над 50% от хората, няма да започне терор върху другите 50%?

90

Не

преди 2 години

Да се върнем в началото на всичко-който иска се ваксинира, който не, много сложно.

89

Леша

преди 2 години

До 112 Хайде, ваксърите пак ги изби на терор. Ти бил ли си се някога с някой? Притискал ли си човек до стената, без да му оставиш избор? На думи ви е лесно, но ако беше така и в действителност, вече щяхте да ги имате тези проценти. Сега какво ти остава, освен да си удариш една злобарка и да си лягаш или да следваш единия от вождовете си Рада Дъ Дийп и да си праснеш 2-3 пръста в ядрената база.

88

(-_-)

преди 2 години

Добре де, айде разкажи за своята реалност, щото аз приключих вече..Това, че някой се е загрижил за здравето на хората и насилствено налага някакви препарати, които дори не са изгествани като хората, особено в дългосрочен план? Или как точно ограничаваме вирус, който се пренася от иминизираните...Давай, провокирай дискусия!

87

Анонимен

преди 2 години

Елементарна жена. Без капка мозък в главата.

86

Анонимен

преди 2 години

Предатели в редиците на съпротивата, ваксинират се все повече с всеки изминал ден!!!

85

(-_-)

преди 2 години

Айде лека нощ! Слушкайте гломб, Тромб и разни математици и коремни хирурзи - те ще ви обяснят за какво иде реч :)И ако закъсате, независимо дали сте ваксинирани или не - не им давайте да ви включат на вентилация, щото не помага!

84

Леша

преди 2 години

До 108 Бъркаш ли си докато ти пиша?

83

Анонимен

преди 2 години

доц. Тромб не я слуша главата! Преди беше казала, че щом ядем по 3 пъти на ден, можем и трета доза ваксина да си поставим...

82

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) "Нямам никакво желание да доказвам каквото и да било. Просто изказвам мнението си."Става все по-странно: появява се накскъв, който обяснява за някаква световна конспирация, но когато го поканят да даде подробности изведъж се оказва, че човека внезапно вече "няма желание". Мнението не е реалността. Това, че имаш мнение, не означава, че то е релевантно към проблема който се диксутира. Всъщност, аз предупредих ТОЧНО за това: че тия, които обобщават наедро, отиват към кухи ***.

81

Леша

преди 2 години

До 103 Кога съм казал, че лудия е създал нещо? Наистина си побъркан. Измалоумчил си се да се разправяш с една купчина народ всеки ден, за да докажеш, че "ваксините" са полезни и предпазват ....ъъъ, не зная от какво?

80

Анонимен

преди 2 години

До на Бил зет му В обяснението ти няма логика: колкото повече безмозъчни зомбита, толкова повече клиенти за "Бил", толкова повече кинти. Прогнозите на ООН и преди тази пандемия бяха, че населението ще стигне до 11 милиарда и след това ще започне да намалява. С този вирус ефекта върху броя на населението беше НИЩОЖЕН. Ако Бил и останалите като него бяха толкова гениални, едва ли щяха да направят такъв слаб ход, ако това е била целта им.

79

Леша

преди 2 години

До 99 На теб какво да ти обяснявам, имаш страхова невроза от мен. Не бях писал от един час.

78

Леша

преди 2 години

До на Бил зет му И къв е Бил. Някакъв много умен ли е? Защото този недъг е единствено говорител на определена фракция, бостанско плашило и робска кръвна линия.

77

(-_-)

преди 2 години

Нямам никакво желание да доказвам каквото и да било. Просто изказвам мнението си.А ти си задай въпрос кой си ти да даваш шанс на някого, а?Абе не отива на добре тоя свят, както казах по-рано..

76

Леша

преди 2 години

До 93 Защо ме месиш в разговора когато не участвам? Пак ли искаш да ти разширя халката насилствено?

75

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) Разочароваш ме. Тъкмо исках да ти дам шанс да покажеш, че не си куха лейка и в първия момент в който съжденията ти бяха предизвикани да се докажат, се обърна към обикновено тролене. Така ли мислиш да доказваш, че теориите ти са верни, като се правиш на ?