134

Анонимен

преди 2 години

Хайде на ваксините с изтекъл срок, не останаха?! На ваша отговорност ако си докарате автоимунно заболяване.

133

Анонимен

преди 2 години

Това го кажи на Кунчев. Три ваксини и не му помогнаха да се разболее. А колко ли човека е заразил, защото неговите срещи са много.

132

пияница мистик

преди 2 години

"Мъчно ми е, че конспиративните теории намериха почва в нашето общество." === Ахахахахахахахаха, тази не знае ли, че българският народ е малък и много пр0cт :))))

131

Киро

преди 2 години

Естествения подбор ще има последната дума.Българите са най-бързо изчезващия етнос на планетата. Това преди пандемията. Без войни и бедствия. Досега.С пандемията процеса се ускорява.След преброяването междинните резултати показват че сме под 6 милиона.Антиваксърите ги е страх че щели да ги чипират, световния "елит" искал да унищожи *** и Пена...Наистина Има Такъв Народ! 😛

130

и АЗ

преди 2 години

Искам ХИНИН!!!

129

Анонимен

преди 2 години

д-р Грухдзила закусва обилно с печени прасенца и агънца. След това посещава любимото си помещение "вомитарник", където разтоварва и се дупчи с инжекции като бясно куче.

128

Анонимен

преди 2 години

Тромбодзила е произлязла от ***? От кой вид е била *** - свинска?

127

Анонимен

преди 2 години

Тази пък вярва, че човекът е с маймунски произход. Е на такава неграмотница как да вярваме?

126

Анонимен

преди 2 години

инфекциозните болести съпътстват човечеството от маймунския ни период. ---///--- Нещо бърка тая. Аз маймунски период не съм имал.

125

Анонимен

преди 2 години

Да пропагандираш ваксинация при върхов пик на заразени е равно да тикате хората в ада....това трябваше да се свърши лятото не сега ...

124

Пловдив

преди 2 години

Преди година,по това време имаше по-малко болни и починали,без ваксини.Тази година,хем ваксини,хем болните се увеличават.Ваксините работят.Издишатеее.

123

Анонимен

преди 2 години

Пак ли тоя доктор Тромб...

122

Анонимен

преди 2 години

А тоя Гломб, можеше по-ясно и по-простичко да го обясни така: - "Ако не искате населението да се редуцира с 2/3ти, както иска Бил Гейтс, се ваксинираите с ваксините му."! ! Така всеки щеше да разбере нуждата от тези ваксини и да се извият опашки пред вакс-палатките.

121

Ха!!!!!

преди 2 години

"Д-р Гломб: "Къпем" се във ваксини, а се задават по-строги мерки"- И от къде се задават тия по-строги мерки? От небето ли падат или по някаква магия, природата ни ги изпраща загрижено? Иначе вие хуманистите без задни мисли, си се къпете във вълшебните ваксини. Наслаждавайте им се на чудодейните им свойства до насита. Боцкайте и децата си и внуците си на воля. Нали ние ви ги плащаме? Но и за журналистите гледайте да остане поне по една кофа, защото и те важни са спасението на човечеството.

120

Леша

преди 2 години

До 147 "Първото нещо, което трябва да научиш при дебатиране е да не се опитваш да правиш твърдения с налучкване" Къде да се смея? Точно ти класифицираш хората без да ги познаваш, злобен си и имаш доста комплекси. Не ми се прави на умен и не се опитвай да ме поучаваш. Вземи да си починеш малко, по цял ден пишеш за ваксини, сигурно ги сънуваш, душевноболен изкълченяк. Аре, лека.

119

Р

преди 2 години

Българинът е на приниципа- доверяй , но проверяй. Като му кажеш, че трябва и трета игла и му светва лампичката.

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 Не се напъвай. Тук сме 2-3ма човека и си губиш времето :)

117

Анонимен

преди 2 години

Броят на ваксинираните пациенти с Covid-19 в интензивни отделения в Германия се увеличава.Der Tagesspiegel

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 "Гломб защо се чуди. В другите държави съотношението е 10/90 маргинали към нормални хора, тука е 90/10. С толкова кофти матрял няма кво да се чуди." Вероятно не е осъзнавала досега в какво общество живее. Поне не напълно, но мисля че почти никой не е осъзнавал колко лошо всъщност е положението. Прогнозирам, че след като нещата се стабилизират ще има ОГРОМНА вълна от емигранти в посока Западна Европа, а с това и критично намаляване на населението.

115

Анонимен

преди 2 години

Хората в софия умират от рак и ковид на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония затворени с намордници, докато аз си работя от хоум офиса!