20

Анонимен

преди 2 години

До 13Я,прочети по-добре информацията за индианците и не пиши го.упости.Десетки милиони са индианците без да са ,,тотално" измешани с бели и др.Перу,Боливия ,Парагвай са предимно индиански държави в Еквадор белите са едва 10-15% другите са метизо -50%,индианци-30% и н.ег.ри.

19

САЩ е ла.йно

преди 2 години

САЩ е ла.йно.. А също и Бразилия.. Бака с Помия... САЩ и Бразилия ще изчезнат скоро, както Югославия !!! Всеки трябва да уб.ива араби, н.е.г.ри - м.а.й.муни и китайци за да живее добре, да НЕ го ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ му КРАДАТ Бизнеса, Работата и Парите.

18

Rambo

преди 2 години

Ами добро утро.... Американските Комунисти не са по-различни от останалите комунисти-безбожници - те винаги атакуват Вярата, щото чрез ВЯРА В БОГ се лекува най-добре комунизма. За това заключват църквите и следят хората да не ходят там - щото ги е страх. Ако има силна вяра в една държава - идеологиите не вървят. Слаба Вяра - много идеологии.

17

Анонимен

преди 2 години

Също така деменцията и камилата му, да настояват мумията на Рамзес II да се извини на евреите и да им плати обезщетение - аман от либерастка простотия.

16

Анонимен

преди 2 години

До 13Напротив не само че има чисти индианци но има държави с преобладаващо индианско население!В Боливия над 70%са индианци,Парагвай и Еквадор над 55,% останалите са метиси и бели.Другото общо между тези държави е,че са най-бедните в Ю.Америка.

15

Анонимен

преди 2 години

Либерия е в Африка бивша колония на САЩ от 1822г.-1857г. и щата Мериленд.Земята е закупена от местни племена ,като целта е била там да се заселят доброволно афроамериканци!Заселват се 20-30хил. вземат политическата власт и Афроамериканците ОРГАНИЗИРАТ ТЪРГОВИЯ С РОБИ от местните племена!На местните се дава право на глас чак в началото на 20век.Кой на кого да се извини сега!

14

Сюлейман паша

преди 2 години

Навсякьде в свободния свят почнаха да се рушат паметниците на тираните,убийците...Апелирам до всички турци в бг да рушат,изкьртят,изпочупят сите бюстове,паметници,мемориали -всичко, що има сьградено в чест на комити хайдути,разбойници,крьвопийци ,изтребвали мирното турско население! А най пьрво и безмилостно тоя на правешкия тиранин!Дьлг е на всеки истински, свободолюбив турчин!!!Сьбудете се и прогледнете!

13

"Разсеяни"

преди 2 години

присъствителю, мракобесният ислям върна развитието на завладените "кривоверни" с векове назад. Докато "лошавите" испанци основават най-старите и сега действащи университета в 3 (три!) континента: Азия ("Св.Тома" в Манила, 1611), Сев.Америка ("Св. Тома" в Санто Доминго, 1538) и Южна Америка ("Св. Марко" в Лима, 1551).

12

еБассси

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНИЯ проблем на Колумб е че НЕ Е ЧЕРЕН .....

11

ШибиРиби

преди 2 години

И ся ко? Се извиним на индианците да върнем земята на ***, земаме си цивилизацията обратно и си ходим кой откъдето. И на наше място идват китайците да заселят един милиард под *** власт.

10

Взимали

преди 2 години

били роби от Африка? Интересно, КОЙ им ги е продавал;-)? И в България благодарение на КОГО сме разбрали, че в Африка има църни - на испанците, или на "правоверните" турци - изпечени роботърговци???

9

Горски

преди 2 години

Преди Колумб и "лошите" испанци , тези племена са се клали , вадили сърца , яли хора , заради жертвоприношения. Колко ли още столетия щяха да си живуркат така...

8

Saki

преди 2 години

Ами да се извинят ,на цяла Африка ,че са взимали роби за Карибите и Бразилия. Те са били садисти, рязането на ръце ,крака,уши ,носове е ставало с ножове и малки брадви ,по най бруталния начин.

7

Анонимен

преди 2 години

Колумб никога не е стъпвал в Северна Америка още по малко в САЩ . Ееее не е трябвало да бъде толкоз любопитен ама стават грешки :))) А колко индианци изби армията на САЩ ? Сега няма пари за индианците в САЩ и те ще почнат да реват.

6

Анонимен

преди 2 години

Евроджендърите обаче могат да ни карат да гледаме джамии, дето са ни избивали с векове. С позволяването на премахването на паметници и религиозни сгради искат да забравим историята и да я повторим. Вече хартиените носители на ифо са безценни понеже само тях не могат да ги премахнат или преправят толкова лесно както е електронно. Каквото докопат го опорочават глобалистите включително интернет.

5

Анонимен

преди 2 години

По-добре да не ги беше откривал тези пусти Америки да си живеят в каменната ера и да бъдат щастливи.

4

САЩ са

преди 2 години

следствие от точно това откритие.Байдън, не бъди лицемер - подай оставка, но първо "разпусни"САЩ!

3

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше колониализма и двете Америки щяха все още да са в ранното Средновековие ,да не кажа в първобитното общество!

2

Анонимен

преди 2 години

Европейците избиха много народи в Америка и Африка. Факт. Сега се обвиняват един друг. Един дол дренки са. Кръстоносците са вилняли дори в Константинопол. Османското "робство" е нищо в сравнение с геноцида извършен от европейците. Поне турците не са унищожили църквите а са ги превърнали в джамии. Европейците са унищожили всичко.

1

Анонимен

преди 2 години

Първо ги убиваш, а след това им се извиняваш.