185

Анонимен

преди 2 години

Това Недоразумение на природата е най-неадекватни здравен министър, който някога сме имали..... Не че някой от предишните е ставал за нещо, но този е дъното!!! Колко хора още трябва да починат, за да вземе някакви по-сериозни мерки този ***????

184

Чехов

преди 2 години

Брей, много *** ! Много активни драскачи срещу Кацаров и Радев! Явно добре ви плащат . Колко вземате на символ? Стотинка ? Две? В реалния живот 9 от 10 човека са срещу ваксини ,мерки и прочее фашистки посегателства срещу личността. Не съм чувал нормален човек да иска локдаун или нокдаун . Тук всички са " ЗАГРИЖЕНИ " за нашето здраве и всячески искат да ни помогнат. На нас и децата ни. Аре у лево, ние не сме от Левуново ! Браво на Стойчо Кацаров ! Или си искате пендито Коце Ботокса?

183

Анонимен

преди 2 години

тези над 3300 души са хора, над 90% не ваксинирани повярвали на президента и екипа му - антиваксери. Труповете вероятно ще станат много повече. Сравнението с предните вълни е е малко *** - тогава нямаше ваксини, а сега тънем във ваксини, раздаваме ги, хвърляме ги.. За тези трупове вина имат сегашните управляващи ....

182

Анонимен

преди 2 години

Мошеник! Лъжец и наглец. Над 19% от тестовете са положителни за последните 24 часа. Над 800 човека са починали за последната седмица. Отделно не всеки със симптоми се тества. Има скрита смъртност и скрита заболеваемост. Хората умират, но като нямат PCR тест не се водят починали от или с ковид.

181

Санди

преди 2 години

Щом е слаба вълната,заминавай на почивка Кацаров! ....

180

Анонимен

преди 2 години

Кога започва и кога свършва една вълна на епидемията, ясно се вижда по графиката на новозаразените. В случая някой, който би трябвало да е специалист, не знае кога са били предишните вълни и кога започна сегашната вълна на епидемията. Това води до погрешна база за сравняване на тези вълни.

179

В.

преди 2 години

При положение, че болните си свалят кислородната маска за да изпушат цигара.

178

Анонимен

преди 2 години

Още края на август, когато се ваксинирах в Инфекциозна и където имам лекари приятели, обстановката беше напрегната в Ковид отделението. Защо си клатите краката оттогава насам, питам хората отговорни и във властта???Хората с планови операции и нужда от друго поддържащо лечение какво ще ги правим и кой ще ги лекува???

177

Тъй верно!

преди 2 години

Значи преди беше виновно правителството на Борисов и НОЩ, а сега е виновно слабото ваксиниране. Аааа! Разбрах! До изборите, надявам се, всички ще разберат.

176

Нане

преди 2 години

вуте, толкоз си улав... Че не стаеш ни за вуте, ни за Нане!

175

Анонимен

преди 2 години

Тая ако е лекар с грижа за болните Аз съм космонавт кацнал на марс

174

Анонимен

преди 2 години

Категорично незабавно оставка. .....напълнихте болниците жертвите нарастват главоломно , мерките Ви са пълен фарс, ротационно въртене на класове едно логично обяснение за тази тъпотия имате ли? Тоест сега две седмици да разнасят големите да се натръшкат после ще натръшкахме и останалите...мозък нямате мозък.....при този брой заразени при претъпкани болници Вие уважаеми съсипвате не само повереното Ви министерство но и медици , учители деца и възрастни....измитайте се некомпетентни твари....

173

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Точно така, г-н Министър! Без излишни истерии!

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180 "Мърляч за нищо не го бива народа мре като мухи а той подсмърча и подщмърка" Аааа, не просто подсмърча. Той НАРОЧНО предизвиква тази криза, да не се обърка някой, че е само от некадърност .....

171

Анонимен

преди 2 години

За този както и за Радев високата смъртност е просто една статистика, отдалече си личи колко им дреме за народа.

170

Анонимен

преди 2 години

Мърляч за нищо не го бива народа мре като мухи а той подсмърча и подщмърка

169

Вуте

преди 2 години

Другарю Нане,успокой топките,прдстои ни поредният комунистически провал,но на вас все някой друг ви е нацапал гащите.

168

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден под мъдрото ръководство на Фигуранта и неговите слуги, от Ковид изчезва едно българско село.

167

Нане

преди 2 години

И хич герверастията не ми обяснявайте, че в цяла еуропа е така.... Защото заради вас ние вече не сме там! За 12 години ни направихте държава от четвъртият свят, заради ваща алчност и айдуклък!

166

Анонимен

преди 2 години

До До един Казваш, още 15 20 хиляди до края на годината само от Ковид е нищо работа. И още толкова от други неща и ще плеснем с ръце и ще се прегърнем, нали така, другарЕ? А принципно да сте гледали колко сме останали като население? Щото 30-40 хиляди за два месеца са малко множко за нацийка като нашата, останала на последни издихания.