205

до 210

преди 2 години

Специалист съм по препълване на болници. Това невинно вирусче е такова, че без локдаун и без болници 10 % от населението ще умре от задушаване или емболия. Като тия 10% в някои семейства може да са 0 %, а в други 80 % според случайното разпределение на гена при зачеването на предците им. Ти ако си от тия с 0 % не ти дава право да обричаш хората, които не са имали щастието да се родят с твоите гени.

204

Анонимен

преди 2 години

Незнам дали са намалели ама крематориума в който работя не смогва да гори труповете. Това нее било никога. В гробищните паркове няма места за гробове и висички трупове се горят. Станахме като Индииците. Вече ще правим клади по улиците и ще горим мъртъвците.

203

Беновска пипа

преди 2 години

Този акъл има ли? Смъртността била по-ниска!!! Ние сега се катерим по вълната. Миналата година по това време смъртността беше много по-ниска от сегашната. Този министър представя ли си каква ще е смъртността по време на пика?!!!

202

ЦИЦЕРОН

преди 2 години

И тоя сайт го налазиха либерастите, както е в Дневник! Няма мърдане, братче - отдавна сме в 1984 на Оруел

201

Евгения

преди 2 години

Айде стига с тея претоплени манджи! Живейте си живота нормално, не истерясвайте, не вярвайте на политиците... и да не чувама за "ваксини"

200

Анонимен

преди 2 години

Да попитаме Кунчев за мерките. Той е вече ваксиниран и защитен и може да ни каже какво да правим. Опа! Забравих, че е болен, изключил си е телефона и се е скрил.

199

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен206 Ти по какво си специалист точно, че да преценяваш какво трябва да се прави? Защото Австралия бяха в тотален локдаун според твоите призиви повече от година и са ваксинирани много голяма част. И нямаха почти никакви случаи. В момента при тях има взрив на заразените и починалите. Тези мерки не помогнаха. Напротив. Просто отложиха нещата за известно време. Така, че ако не си някакво светило на медицинската наука, не се изказвай, бай *** ьо.

198

Анонимен

преди 2 години

Казаха ми, че ваксините срещу ковид се слагат в ануса. Затова ваксърите така подскачат и искат още ваксини.

197

Анонимен

преди 2 години

Това ваксърите се побъркаха от страх. Момчета, супер зле сте. Не знам как живеете така. Много ви съжалявам.

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен204 Ти си зле, приятел. Отиди се гръмни някъде.

195

Анонимен

преди 2 години

Ако не въведат локдаун пикът ще е на нова година, когато са зимните ваканции и развъдниците на вируси намаляват. Дотогава един град като Варна ще е изчезнал. Благодаря ви господин Радев! Колкото и да ненавиждах ти.квата, сега протестно ще гласувам за ГЕРБ, за да разберете, че преди перченето по телевизията по-важен е човешкия живот. И не сме всички с физика на военен пилот да караме чумата леко.

194

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията предизвика масово заразяване и мутиране на вируса. Първи курс вирусология е това. Сега берем плодовете на това безумие.

193

Анонимен

преди 2 години

Още колко трябва да измрат за да осъзнаете че е мн зле бе мамка му .Пълен локдаун по добро от това няма.Осъзнайте се бе

192

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да си купуват скъпи лекарства с моноклонални антитела, които действат само ако се дадат първия ден, и то не гарантира излекуване, вместо да се действа профилактично. Локдаун и масова ваксинация през това време е начинът. Вместо да се предпазим, ще се разболяваме , пък то ясно, че от първия ден няма как да почнеш лечение, след като резултатът от теста излиза след 1-2 дни. През това време може и да си умрял.

191

Анонимен

преди 2 години

А Кунчев как е? Проверихте ли му сертификата дали е фалшив? Щото Боко се ваксинира с презерватия на спринцовката, да не вземе да се зарази с нещо. Та Кунчев проверихте ли как се е ваксинирал? Истински или наушким?

190

Анонимен

преди 2 години

Нека обявят всички над 35 годишна възраст да бъдат пенсионирани за период от една година докато се налудуват младите да създадат щита на Мангъров! Хайде да ви видим как ще ни изхраните!

189

Анонимен

преди 2 години

Тия стачкуващи почти всички са без маски ,докторе ще не ги глобявате

188

до Чехов

преди 2 години

50-60 годишните включваш ли ги в категория дърти? Не забравяй, че пенсионирането става като станеш на 65. Тия хора как ще ги пазиш, ако автобусите и кръчмите са претъпкани?

187

Анонимен

преди 2 години

Сега ще започнат по путински да крият новозаразени и починали, а некролозите на нашите родители на 50-60 годишна възраст ще се увеличават. Защото моите наблюдения са, че това удря по ген, а не по възраст. Има определени семейства, където всички го карат леко, но има семейства, където има 60-80 процента смъртност. Надявам се кликата около Радев да бъде наказана на изборите!

186

Чехов

преди 2 години

И още нещо : Със затваряне не става. Боко го направи три пъти - сега " БЕРЕМ" плодовете на икономическата криза . Ние и без локдаун сме си цъфнали и вързали . И не трябва да се затворят училища защото децата си карат настинки за ден два и са си кукуряк ( колкото и да се иска на бялата мафия това да е т.н Ковид ), а трябва да се кротнат дъртите ! Те мрът като мухи . Болнави са и не ходят на работа . Вържете ги ,а оставете работещите и децата да работят и учат свободно ! Просто е ...като Бойко !!