245

Име

преди 2 години

До обичайно 17,При застаряващо население с отрицателен прираст от ранните 70-те, няма какъв да е резулатът. Няма как да е по-различно.

244

Ганди

преди 2 години

Що му дават трибуна на тоя из*ме*кяр и наг*лец?Още едно Радево недоразумение като 19 те имота

243

Анонимен

преди 2 години

253- ТИ ОСТАВИ ГЕРБАВАТА ШАЙКА- ТИ ВИЖ ДО КЪДЕ ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ НОВИТЕ ПОЛИТИЦИ- ДО ДЪНОТО, ДАЖЕ ЧАГЪРТАТ ДЪНОТО- ТИ ОСТАВИ ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ БГ ОЛИГАРХИЯ ОНЯ ЮМРУК ЩЕ ВИДИ КАК ПРОТЕСТИРАТ ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРИ- СВИКНАЛИ ДА ЖИВЕЯТ СРАВНИТЕЛНО ДОБРЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10Г ПРИ ГЕРБ- ОТВОРИ НСИ И ВИЖ КОЛКО БЪЛГАРИ СА НАПУСКАЛИ ГРАНИЦАТА С ЦЕЛ ПОЧИВКА-СЕГА КАТО СИ ПОЛУЧИМ РАДЕВАТА ЗИМА НЯКОИ ДРУГАРИ ЩЕ СЕ СКРИЯТ ПОД ПОЛАТА НА ДЕСА.

242

Анонимен

преди 2 години

Гербави, като ви чета платените коментари се сещам за това което на едно събрание на гербавата шайка Бойко Борисов-Тиквата каза:.-Аз съм *** и вие сте прости..Еми с драсканиците ви тук доказвате тезата на *** ,че е вярна .

241

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен250_ ха ха точно казано ,на герберухите един ковид им остана да си изливат помията срещу служебното правителство.Герберчета щом вярвате на грухтенето на вашия вожд Боци-шопаро,то значи само едно ,че вие сте по прости и от тулупа.

240

Анонимен

преди 2 години

Лъже, но така му е наредил президента

239

Анонимен

преди 2 години

Гербавите клатени *** яко се активизираха, което значи .че Боко тиквата им е раздал от съдържанието в нощното му шкафче.Лошото за тях е,че колко и да се напъват,ако ще и да се н***кендзат мутрата по прякор тиквата и гербавата му крадлива шайка са приключени. Рака ,че гербави питеци бегайте да си сложите поредната FACKцина,сложете си по 3 маски на зурлите,нахлузете си и един найлон на главата за по сигурно да не ви хване кромида и отивайте на м***кн***та си на политическото бунище

238

Анонимен

преди 2 години

2ма учители с доказан КОВИД и класовете не са под карантина, щото учителите ходели с маски

237

Анонимен

преди 2 години

След 1 седмица ще има нови мерки

236

Мунчо

преди 2 години

Само така- и един контактен да има- затваряйте училището!

235

Умрелите от ковид

преди 2 години

Са толкова,колкото си ги натъкмят!Всичко що мре за деня като се пише ковид как няма да има умрели!ЯНека направят клиничната пътека за ковид 200-300 лв и ще видите как ще се върне и грипът!

234

Кцаров

преди 2 години

Без нови мерки до вчера от днес съм обратен

233

Анонимен

преди 2 години

Без нови мерки в страната, смъртността от COVID е по-ниска от предходните, ДОПЪЛВАМ прегазените на пешеходни пътеки са повече от умрелите от ковид, нов вирус български шофьорлък! Веднага СЗО да се сезира! Добрутро!

232

ЬЬЬ

преди 2 години

Поредното разминаване между лекари и министър,който ни успокоява,а всъщност положението в България е повече от трагично.Сиреч кацаров умишлено говори така, за да може зеленият чорап да бъде преизбран за президент.В момента нищо друго не ги интересува,а че държавата е на път да фалира изглежда не е тяхна грижа,но да му мислим ние - хората "с оръфаний шинел" по Дебелянов.

231

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

ТЕ ВСИЧКИ И ЮМРУКЪТ КАЗВАТ- БЪЛГАРИЯ Е ВЪВ ВЪЗХОД, ТЯ СЕ ВЪЗРАЖДА..А ВСИЧКИ НИЕ ОСТАНАЛИТЕ СЕ ПИТАМЕ ЗА НАС ЛИ СТАВА ВЪПРОС, ТИЯ ХОРА КЪДЕ ЖИВЕЯТ- ТАКЪВ ПОГРОМ ВЪРХУ РЕД И ДЪРЖАВНОСТ Е НЯМАЛО...НО ВСИЧКО Е ТОЧНО...ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ!

230

Анонимен

преди 2 години

Като нямаш топки да вземеш решение, прехвърляш топката. Експертите, директорите на училища, въобще някой друг да е, не министъра...

229

Георгиев

преди 2 години

Този е най големия който съм виждал ! Ти му приказваш - то ти говори ! Покрай шумкарите се е научил нищо да не си признава ! Ти му поазваш каква е реалността, то се държи все едно е паднало от Луната ! Също като героя на Веселин Андреев от "Балада за комуниста" - Не човек, а желязо !!!

228

Анонимен

преди 2 години

Тоя "доктор" е възможно най-неадекватния здравен министър. Отново не му стигат заболелите и умрелите българи. Иска още и още за да въведе по-строгите мерки. Преди били повече и той явно е решил да увеличи бройките. ***.

227

СЗО и Бойко - ЛЪЖАТ

преди 2 години

Не вярвайте на тези измишльотини на дето ги дращят по медиите! Другаря Радев още преди година каза на Шипка , че такъв вирус няма , ама вие ковид та ковид !!! И Другаря Мангъров същото ви го повтаря вече толкова време.... Слава на БСП както и на идола на президента ни - другаря Ким Чен Ун !

226

Игри на глада

преди 2 години

Явно Бандата на Румен е решила да изчегърта българския народ. Масови заразявания през 2020 г. Негативна пропаганда, неглижиране на проблемите. Ковчези, бесилки, отровни триота. Драстично повишаване на цените, елеминиране на спестяванията. Последния да затвори вратата.