99

BOLGAR

преди 2 години

Дебългаризацията на македонците е документално доказуем процес. Комунистическите решения и действия за умишленото записване на българите в Пиринския край като македонци, а не българи ги има черно на бяло. Същото важи и за Македония в Югославия. Това, че днес на някое маке баща му уж му бил казал, че дядо му се смятал за македонец няма никаква доказателствена стойност. А, дали от страх не е казвал, че е и българин? Това няма доказване, но други факти имат!

98

До Бунгур

преди 2 години

В личните карти и паспорти на албанците в РСМ пише само и единствено гражданство македонско, по твоята логика днес в РСМ се извършва зверска асимилация на етническите албанци.

97

Анонимен

преди 2 години

До 112 Бунгур Къде съм споменавал паспортите от преди 55-60 години *** такъв, научи се да четеш! Не искаш или не можеш да дадеш доказателствата, за които пропагандираш, а!

96

Бунгур

преди 2 години

До 111 Анонимен...Явно не си виждал как изглеждаха и какво садържаха паспортите преди 55-60 години. Промито мозъче,добре шлайфано. Продължавай да се гордееш затънал в лъжи.Бъди жив и здрав!

95

Анонимен

преди 2 години

До Бунгур Стига си плямпал глупости, че отдалече мязаш на сръбско ***! Всички граждани на България са с българско гражданство, същото е и в Северна Македония. В паспортите етническата принадлежност не е отразена нито тук, нито там! Дай да ги видим тез твои свидетели, отиди запиши ги всичките на едно видео и ги покажи! След това може да седнем и да си говорим кой какъв бил и кога и защо се сетил какъв е!

94

Отец Паисий

преди 2 години

До 96 Анонимен.....Хайде покажи ми и кажи кога ти го прочете този Договор подписан от Константин Погонат и хан Аспарух. На какъв език го подписаха и как се разбраха? Пълни измислици е нашата древна история.Дай автентичния Договор да го прочетем и ние.

93

Бунгур

преди 2 години

Продължаваме да се лъжем,че насилствено 180-200 000 граждани от Пиринска Македониа насилствено са записани за македонец/македонка в паспорта си и акта за раждане.Все още има живи свидетели и може да го потвърдят.Друг е въпроса,че вече асимилирахме няколко генерации като ги записваме директно с Българско гражданство.Едно искаме от Македониа,а друго правим в България.

92

Прост човек

преди 2 години

Да се говори за отделна графа "българин" при положение, че има "македонец", което само по себе си означава българин от Македония е смешно! Нека благодарим на македонците, които се чувстват българи, но някак сами не осъзнават, че искайки да бъдат вписани в отделна графа официализират циничната машина на страх, убийства и фалшификации, която вилнее в сънародната ни република от почти 100 години! Така, че това е едно голямо подхлъзване в услуга на македонистите-сърбомани!

91

Диана

преди 2 години

До Щерю Има огромна разлика между турците у нас и македонците в РСМ и Гърция! Турците сами са поискали да останат в България, македонците са ни откраднати по най-мошенически начин! Ние сме почтени хора - нямаме претенции за траките, които ни отнема войната, но за македонците ние се бием с турците, ние започваме тази война за да освободим македонците и да ни ги откраднат нашите съюзници така подло под носа си е жива подигравка! Никога няма да приемем, че македонците не са българи!

90

Диана

преди 2 години

Всички македонци в РСМ и Гърция трябва винаги да знаят, че каквото и да стане ние, нашият народ винаги сме ги смятали за част от нас, никога никой не се е съмнявал, че няма такива извратени мозъци сред македонците, които да си измислят история...Ние някак си дори днес не можем да приемем тази кражба за реалност - погледнете как се държат дори политиците, сякаш такава държава като РСМ изобщо не съществува! Но трябва да стъпим здраво на земята за да оправим това недоразумение! Никакво отстъпление!

89

ЬЬЬ

преди 2 години

Това,че в миналото ни един комунист на име георги димитров е в основата на създаването на сръбска македония и македонски език,не може да промени историята за българския език и държава и да легитимира една македонска нация с език и история.Това углавно престъпление на този престъпник е срам за България и сега берем от плодовете му.Време е,макар и с голямо закъснение,и Европа ,и САЩ да разберат,че истината е само една и тя е на страната на България.

88

Стоян

преди 2 години

До гостА слугите на Московският Кремъл / Сталин, Тито и др/ какво правят !?

87

гост

преди 2 години

Стига да ни чуят нашите прекрасни управници, които са слуги на Маркел и Байгадън

86

Митко USA

преди 2 години

До БунгарХей Бунгар, значи викаш да се откажем от нашата си история и да се оставим друг да я краде, така ли ? Да се оставим да ни плюят и обиждат и подиграват и да учат децата че всички държави са ок , само България е врага, така ли ?Хммм , Ама ти сериозно ли ?Ама Гърците не мислеха така преди ниаколко години и си извоюваха и отстояха техните претенции. А защо за Гърция да може, а за Бъкгария не, а ?Нещо да кажеш ?

85

северномакедонците

преди 2 години

бъркат с мръсни ръце в душичките на най-невинните - на децата! Разрушиха и войнишки паметници, поредните, нямат срам, свян и страх дори от Бога! Тези *** очевидно не знаят, че има неща, които просто не се пипат!

84

Paisij

преди 2 години

Кога е създадена Българската държава? Покажете автентичния документ на базата на който това се твърди. Благодаря предварително!

83

По право

преди 2 години

България трябва да си поиска западните покрайнинииии.да не спи.

82

Щерю

преди 2 години

- А децата на турците у нас - да се наричат турчета?

81

Emigrant

преди 2 години

Ако обясниш на афроамериканците как бели хора се държат с други бели хора и ги третират както тях са ги третирали преди 2 века,когато се е написала Чичо Томовата колиба,нищо чудно американските афроамериканци да организират една дивизия и да се изсипят в Македония да освободят братята ни от гнета,а ние само дремем като патки и ги галим по косъма!Аз като българин съм омерзен!Ако ми падне тоя ЗАЕК ще го навра на кучето в г ъ за,ид иот с и диот!! И при това много мазен и с български произход!?

80

Emigrant

преди 2 години

Имам чувството,че по лесно и бързо ще се направи тунелът под Шипка,отколкото хитрецът Заев да се яви в парламента им и за 5 минути да заяви,че няма да влязат в ЕС,докато не променят конституцията си,че има такова нещо като българи в таз нещастна държавица и те са с равни права с останалите етноси!Ако аз бях Президент на БГ,щях да го извикам пред представителите на всички европейски държави и пред всички световни агенции и в прав текст да го попитам докога мисли да се гуца по този основен въпрос?