94

Paisij

преди 1 месец

Кога е създадена Българската държава? Покажете автентичния документ на базата на който това се твърди. Благодаря предварително!

93

По право

преди 1 месец

България трябва да си поиска западните покрайнинииии.да не спи.

92

Щерю

преди 1 месец

- А децата на турците у нас - да се наричат турчета?

91

Emigrant

преди 1 месец

Ако обясниш на афроамериканците как бели хора се държат с други бели хора и ги третират както тях са ги третирали преди 2 века,когато се е написала Чичо Томовата колиба,нищо чудно американските афроамериканци да организират една дивизия и да се изсипят в Македония да освободят братята ни от гнета,а ние само дремем като патки и ги галим по косъма!Аз като българин съм омерзен!Ако ми падне тоя ЗАЕК ще го навра на кучето в г ъ за,ид иот с и диот!! И при това много мазен и с български произход!?

90

Emigrant

преди 1 месец

Имам чувството,че по лесно и бързо ще се направи тунелът под Шипка,отколкото хитрецът Заев да се яви в парламента им и за 5 минути да заяви,че няма да влязат в ЕС,докато не променят конституцията си,че има такова нещо като българи в таз нещастна държавица и те са с равни права с останалите етноси!Ако аз бях Президент на БГ,щях да го извикам пред представителите на всички европейски държави и пред всички световни агенции и в прав текст да го попитам докога мисли да се гуца по този основен въпрос?

89

МАКЕДОНИЯ ЛИ!

преди 1 месец

Новият световен ред не само ще върне Македония на България, но тогава и ще изберем за президент на България публициста Владимир Перев- най-великия от македонските ни братя. Времето наближава...

88

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименАми точно по това си личи, че са истински българи - разединени са!

87

Анонимен

преди 1 месец

Истината е: Славянското население на РСМ е българско, правителството им е сръбско! Това е трагедията.

86

Анонимен

преди 1 месец

КЪДЕ Е ПРЕЗИДЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ЗАЩИТЯТ НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ В ТАКА НАРЕЧЕНАТА МАКЕДОНИЯ???? КЪДЕ СА??????????????????????????????

85

Бунгар

преди 1 месец

За да бъде всичко реално и обективно трябва първо Македониа да стане член на EU равноправен и след това всеки да се декларира като какъв се чувства и самоопределя.Тогава преговорите с България ще се водят като равноправни независими държави и никой на никого не може да извива ръцете и да изнудва.Тогава ще стане ясно колко се самоопределят като българи в Македониа истински.Това е изхода и решението на спора.

84

Анонимен

преди 1 месец

За да могат да отстояват правата си на първо място македонските българи трябва да се обединят. Гледам, изброени са 7 организации, очевидно създадени на местно ниво - всяка в различен град. Да речем, че някой се явят на избори - коя по напред да подкрепят македонските българи?

83

Анонимен

преди 1 месец

КОГАТО ОСЪЗНАЕТЕ СЪЩЕСТВЕНАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ ГАСТЪРИ И НАРОД, МОЖЕ БИ ЩЕ ПРОМЕНИТЕ ЕЛЕМЕНТАРНОТО СИ МИСЛЕНЕ. ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ОТСТОЯВАТ ПРАВАТА НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ И ОТ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИКАКВО ОТСТЪПЛЕНИЕ. ТОВА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ТОЛКОВА, КОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО НЕОГРАНИЧЕНО ВЪВ ВРЕМЕТО!!!

82

Анонимен

преди 1 месец

Македония съществува заради грешките на Българските политици и предателството на Българския народ.Македонския народ е изоставен от България от доста години.Няма как да се промени нещо,Македония ще си е отделна държава.Политиката ни в момента е много погрешна към Македония отново.Това което се прави отдалечава България и Македония и само влошава нещата.Създава се омраза,която ще се развива тепърва,ако нашите политици продължават със същия подход.Нищо добро няма да се получи.

81

Анонимен

преди 1 месец

Пет човека от Македония наливат масло в огъня и манипулират.Моето дете е македонско българче и никой не му е забранил да е такова.В Македония не проблем да се наричаш както си искаш.В Македония има много по-сериозен проблем и той се нарича корупция.Там е проблем ако си беден или ако не си член на партията.Другия проблем е ,че населението е същото като в България,много лесно се манипулира.

80

Анонимен

преди 1 месец

Дръжте се , братя!Никой не е забравен, нищо не е забравено!

79

какво искат ???????

преди 1 месец

две български гробища от първата световна война са заличени в района на град Кавадарци ......

78

Анонимен

преди 1 месец

Това да почнат да го пращат и към централите и НПО-тата в ЕС, за да не се правят после на неразбрали, що така не пускаме РСМ там.

77

ВРАГОВЕ!

преди 1 месец

Българските русо-роби са по-големи врагове на нашите македонските българи от сръбските Титови коминтерновци. Господ да ви накаже предатели!

76

Анонимен

преди 1 месец

Македония може да съществува само на база отрицание на България, защото докато я има България не може да има македония, това те го разбират.

75

Анонимен

преди 1 месец

Вярвам БГ няма да промени позицията си..Радев за пръв път застъпи и македонизма,разковничето на геноцидната политика към макединските българи.Тази грозна страница на сталинскотитовия комунизъм трябва окончателно да бъде прочистена.За другите "народи" в СМ македонизма няма влияние,той е към един етнос,реалния останал от векове.Нужно е да се обяви македонизма за геноцид.Скоро са изровили гробовете на 400 български войници от 1916 г.,защото точно от там ще минава магистрала.Вече е сезирана ЕК.