114

BOLGAR

преди 1 месец

Дебългаризацията на македонците е документално доказуем процес. Комунистическите решения и действия за умишленото записване на българите в Пиринския край като македонци, а не българи ги има черно на бяло. Същото важи и за Македония в Югославия. Това, че днес на някое маке баща му уж му бил казал, че дядо му се смятал за македонец няма никаква доказателствена стойност. А, дали от страх не е казвал, че е и българин? Това няма доказване, но други факти имат!

113

До Бунгур

преди 1 месец

В личните карти и паспорти на албанците в РСМ пише само и единствено гражданство македонско, по твоята логика днес в РСМ се извършва зверска асимилация на етническите албанци.

112

Анонимен

преди 1 месец

До 112 Бунгур Къде съм споменавал паспортите от преди 55-60 години неграмотник такъв, научи се да четеш! Не искаш или не можеш да дадеш доказателствата, за които пропагандираш, а!

111

Бунгур

преди 1 месец

До 111 Анонимен...Явно не си виждал как изглеждаха и какво садържаха паспортите преди 55-60 години. Промито мозъче,добре шлайфано. Продължавай да се гордееш затънал в лъжи.Бъди жив и здрав!

110

Анонимен

преди 1 месец

До Бунгур Стига си плямпал глупости, че отдалече мязаш на сръбско мекере! Всички граждани на България са с българско гражданство, същото е и в Северна Македония. В паспортите етническата принадлежност не е отразена нито тук, нито там! Дай да ги видим тез твои свидетели, отиди запиши ги всичките на едно видео и ги покажи! След това може да седнем и да си говорим кой какъв бил и кога и защо се сетил какъв е!

109

Отец Паисий

преди 1 месец

До 96 Анонимен.....Хайде покажи ми и кажи кога ти го прочете този Договор подписан от Константин Погонат и хан Аспарух. На какъв език го подписаха и как се разбраха? Пълни измислици е нашата древна история.Дай автентичния Договор да го прочетем и ние.

108

Бунгур

преди 1 месец

Продължаваме да се лъжем,че насилствено 180-200 000 граждани от Пиринска Македониа насилствено са записани за македонец/македонка в паспорта си и акта за раждане.Все още има живи свидетели и може да го потвърдят.Друг е въпроса,че вече асимилирахме няколко генерации като ги записваме директно с Българско гражданство.Едно искаме от Македониа,а друго правим в България.

107

нямат ПАМЕТНИЦИ

преди 1 месец

ЗА УБИЙСТВАТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ТУРЦИ, ГЪРЦИ, АЛБАНЦИ, СЪРБИ, НЕМЦИ, ИТАЛИАНЦИ И Т.Н. САМО ПАМЕТНИЦИ СРЕЩУ "БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТКИ ОКУПАТОРИ" А ЖЕРТВИТЕ 200-300 ДУШИ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ АТЕНТАТОРИ И УБИЙЦИ, КОИТО ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА ОТДАВНА Е ОТХВЪРЛИЛА

106

Прост човек

преди 1 месец

Да се говори за отделна графа "българин" при положение, че има "македонец", което само по себе си означава българин от Македония е смешно! Нека благодарим на македонците, които се чувстват българи, но някак сами не осъзнават, че искайки да бъдат вписани в отделна графа официализират циничната машина на страх, убийства и фалшификации, която вилнее в сънародната ни република от почти 100 години! Така, че това е едно голямо подхлъзване в услуга на македонистите-сърбомани!

105

Диана

преди 1 месец

До Щерю Има огромна разлика между турците у нас и македонците в РСМ и Гърция! Турците сами са поискали да останат в България, македонците са ни откраднати по най-мошенически начин! Ние сме почтени хора - нямаме претенции за траките, които ни отнема войната, но за македонците ние се бием с турците, ние започваме тази война за да освободим македонците и да ни ги откраднат нашите съюзници така подло под носа си е жива подигравка! Никога няма да приемем, че македонците не са българи!

104

Диана

преди 1 месец

Всички македонци в РСМ и Гърция трябва винаги да знаят, че каквото и да стане ние, нашият народ винаги сме ги смятали за част от нас, никога никой не се е съмнявал, че няма такива извратени мозъци сред македонците, които да си измислят история...Ние някак си дори днес не можем да приемем тази кражба за реалност - погледнете как се държат дори политиците, сякаш такава държава като РСМ изобщо не съществува! Но трябва да стъпим здраво на земята за да оправим това недоразумение! Никакво отстъпление!

103

ЬЬЬ

преди 1 месец

Това,че в миналото ни един комунист на име георги димитров е в основата на създаването на сръбска македония и македонски език,не може да промени историята за българския език и държава и да легитимира една македонска нация с език и история.Това углавно престъпление на този престъпник е срам за България и сега берем от плодовете му.Време е,макар и с голямо закъснение,и Европа ,и САЩ да разберат,че истината е само една и тя е на страната на България.

102

Стоян

преди 1 месец

До гостА слугите на Московският Кремъл / Сталин, Тито и др/ какво правят !?

101

гост

преди 1 месец

Стига да ни чуят нашите прекрасни управници, които са слуги на Маркел и Байгадън

100

Съндрача

преди 1 месец

Ами страх го е народа.Всички знаят какво са правили с българите сръбската милиция дикато ги пречупят да се наричат ,,македонци''.А най-коравите и несломими българи са ги хвърляли през ноща в кладенците с главата на долу и с вързани ръце и крака,и после сръбските войници са изнасилвали жените и дъщерите им за да ги ,,облагородели''.

99

ЗА ТИЯ В СКОПИЕ

преди 1 месец

МАКЕДОНЕЦ НЕ Е ЕТНОС, А ПРОФЕСИЯ

98

Митко USA

преди 1 месец

До БунгарХей Бунгар, значи викаш да се откажем от нашата си история и да се оставим друг да я краде, така ли ? Да се оставим да ни плюят и обиждат и подиграват и да учат децата че всички държави са ок , само България е врага, така ли ?Хммм , Ама ти сериозно ли ?Ама Гърците не мислеха така преди ниаколко години и си извоюваха и отстояха техните претенции. А защо за Гърция да може, а за Бъкгария не, а ?Нещо да кажеш ?

97

Съндрача

преди 1 месец

Вдигнете прожекторите да ударят олигархията в Скопие,изпишете им потеклото за да видят всички какви интернационални предатели са за собствения си народ.Напишете колко пари са получили от Кремъл,осветете им швейцарските сметки.Докажете на народа че са агрнти на Москва,и ги збършете от власта кат засъхнал ***.И тогава се наречете българи без да ви е страх от репресиите на комунистите.Докато ви е страх от червената олигархия,все ще сте свидетели на изорани войнишки гробища,на загинали за Македоня

96

северномакедонците

преди 1 месец

бъркат с мръсни ръце в душичките на най-невинните - на децата! Разрушиха и войнишки паметници, поредните, нямат срам, свян и страх дори от Бога! Тези примитиви очевидно не знаят, че има неща, които просто не се пипат!

95

Анонимен

преди 1 месец

До Paisij Има официален договор между византийския император Константин Погонат и българския хан Аспарух, бре. Чети!