74

Анонимен

преди 1 месец

Всички русофоби вън от държавната администрация!

73

Браво!

преди 1 месец

Най-после да го кажат на висок глас !

72

Македонец

преди 1 месец

Значи Българите там си имат партия, и са многократно запитвани защо подобно на другите не си наричат партията на Българите като го правят Сърбите, Туржите, Албанците и ***, даже и Власите. При едни озбори кадето всичко е анонимно т. е никой няма да разбере за когото си гласувал тази Българска партия ще събере 130 000 гласа и ще вкара 20 депутати в Македонския парламент. А тази партия събира едвам 200 гласа на изборите.Кой има повече права. Българите в Македония или Македонците в България.

71

Анонимен

преди 1 месец

Уважение и подкрепа за нашите братя!!!

70

БЪЛГАРИН

преди 1 месец

Македония ще бъде върната на България, когато Империята на злото изчезне от картата на света.

69

Анонимен

преди 1 месец

Българин да се наричам първа отврат е за мене!!

68

Рух Хожув

преди 1 месец

То ние не ставаме , тия тръгнали за ЕС дето още повече не стават.Направете си една истинска федерация със сърбежите и си гледайте живота.

67

Гроби Таласомо

преди 1 месец

До В.УзуновТо вий пумите и на книга не се водите ора;)))

66

koko

преди 1 месец

Напрао не ме *** за тея измислени въшкари. Според мен трябва просто да спрем да им обръщаме внимание

65

Анонимен

преди 1 месец

Тези яко взеха да подбиват пазара и се явяват като наемници в нашата ИТ фирма взети на бодилизинг. Интересното е, че единия си праска перфектен български, а другия малко на сръбски го обръща, що за хора са тия?

64

Dammm

преди 1 месец

Блокирайте всякакви взаимоотношения с тези комплексарски фашаги сърбо-макетата. Всички паспоети обратно, да ходяъ в белграда чистачи!

63

Анонимен

преди 1 месец

Тук в БПЦ се почита за светец и архиепископ на Охрид българомразеца Николай Велимирович, с такъв антибългарски статут са и "светците" Ал. Невски, Серафим Соболев, Лука Кримски. Бъди верен е също проруски антибългарски сайт!

62

xaxsasб

преди 1 месец

До 56 - А и ако ти е много зор да влизаш в ЕС ще те разочаровам щато ти кажа, че до 20 години от заводите в Македония няма да остане нищичко. ЕС направи така с България, Полша и Румъния. Да не мислиш, че на някой му се ходеше в Западна Европа? Всичко фалира изкуствено с любезното съдействие на ЕС. До 20 години толкова хора ще се изселят, че ще си имате не само българска партия, а и такава на сърбите и албанците. Вие там на където сте тръгнали, ние сме били и се връщаме. ;}

61

Анонимен

преди 1 месец

царская и советская русия бяха за създаването на антибългарска македония! В тая държавица има поругани икони/изображения на хан/княз Борис Първи, и най - наглото - стенопис/и на Николай втори, негов паметник има в Белград! Православните скотове тук подкрепят всичко руско!

60

Анонимен

преди 1 месец

"Да излезе един и да каже кой как го е обиждал и дискриминирал." БРЕЙ. Няма нужд да излиза един. Всички видяхме във фейсбук как се горят български знамена. Пак и за кой ли път български войнишки паметници са били събаряни. Кой триеше български надписи по църквите и ги заменяше със сръбско-македонски? НЕЩАТА СЕ ЗНАЯТ. Да отворят ДНЕС македонската преса само гадисти и помии. И това продължава вече 70 години.

59

КОЙТО НЕ ПЛАЩА

преди 1 месец

ДАНЪЦИ > ВЪН ОТ СОЦИАЛНАТА И ИЗБИРАТЕЛНАТА СИСТЕМИ

58

Анонимен

преди 1 месец

106 години от бомбардировките над Варна! Пияниците руснаци под благословението на българомразеца Николай втори, убиват мирни български граждани във Варна!

57

xaxsasб

преди 1 месец

До 56 - не схващам какво ми лафиш. Май не си осъзнал, че за да те пуснат в ЕС трябва да се обърна, да ми отвориш бузите и да ми оближеш междукрачието и ако реша, че го правиш хубаво накрая пак мога да кажа не, искам да го правиш още 10 години. ;} Аз тук се гавря с българите расисти, ти си ми през оная работа с това J дето ми пробутваш. Даже не ти прочетох коментара, хахаха.

56

ДОЛУ РОМСКИЯ

преди 1 месец

ПРАГ В БРУТО ЗА СПИРАНЕ НА ДЕТСКИТЕ > НИТО ЕДНО РОМЧЕ НЕ Е ЗАСЕГНАТО

55

Пияния помак

преди 1 месец

Да раздават калашниците и ще ги подкрепим. То и помаци има в Македония, ам как...