166

Анонимен

преди 2 години

Раздвоение на личността. Програмист, германец, лоша работа. В психото има места. Ама пък няма пътеки. Жалко.

165

Германец

преди 2 години

"И, да смешни сте с минуси и тръшкане да се борите с фактите" -- Не са само гaнювeте. И щраусите практикуват подобна тактика.

164

Анонимен

преди 2 години

Абе уьо, нали си ваксиниран и ще умреш здрав? Няма само тебе да те чета. Искам нещо умно в тоя форум да видя. Досаждаш.

163

Леша

преди 2 години

До 175 Изолираха ли вируса? Тестовете само ковид ли ловят? Как ловят само ковид, ако ковид не съществува? Какво има в инжекциите, щом ковид не съществува?

162

Леша

преди 2 години

До Програмист Аз, както и всеки човек, имаме властта да решаваме сами за себе си и здравето си - това се нарича личен избор. Макар, че ти плащат, ти знаеш, че си безсилно човекоподобие и не можеш да промениш това. Питам се, защо ти плащат?

161

Анонимен

преди 2 години

Пичуе, вие какво си въобразявахте, че ще се размине ли? Още август ви се каза какво ще се случи октомври. И, да смешни сте с минуси и тръшкане да се борите с фактите

160

Германец

преди 2 години

"чакай да дойде момента в който ще си понесеш отговорноста..." -- неизменно стигнахме до дифузните заплахи в бъдеще неопределено време, характерни за всяка секта. Антиваксърите са толкова предвидими, че няма накъде повече :)

159

Анонимен

преди 2 години

Аз бях преди час тук - и тоя Леша декламираше абсолютно същото - изолираха ли вируса, изолираха ли вируса. Сигурно вече има пяна на устата и мазоли на пръстите. Явно е нискоинтелигентен човечец, увлечен в конспиративни теории, демонстриращ дънинг-Крюгер, без никакъв смисъл в живота. Нямам друго обяснение - тва да пишеш едно и същи безумни глупости часове народ е за диагноза.

158

Леша

преди 2 години

До Програмист Обидите са прелюдията, чакай да дойде момента в който ще си понесеш отговорноста за склоняване и агитация за използване на препарати без разрешително, които увреждат здравето или водят до смърт.

157

Леша

преди 2 години

До Програмист Сам ли си пишеш, ненормалник? Тъжна работа.

156

Леша

преди 2 години

До Програмист Изолираха ли вируса? Тестовете само ковид ли ловят? Как ловят само ковид, ако ковид не съществува? Какво има в инжекциите, щом ковид не съществува? Отговаряй ве, за това ти превеждат стотинки в електронния портфейл. Отговаряй!

155

Анонимен

преди 2 години

А от 21 октомври вечерен час и затворени по къщята, нале?

154

Анонимен

преди 2 години

Те съборите и фестивалите бяха забранени уж на национално ниво още през септември, ама кака ви Данче ги правеше тука по улиците и каналите на София!?

153

Леша

преди 2 години

До Програмист Аве я не ми говори така пренебрежително ве утайко стотинкаджийска, аре у лево, гладур! Предаваш собствения си народ за стотинки. Германец, и ти баряй меча.

152

Кунчев

преди 2 години

аз като се ваксинирах та пак ще мра много дразнех хората и ги ограничавах та клетвите ме застигнаха

151

Германец

преди 2 години

Днес имаше една статия за вредите на вируса върху централната нервна система. Леша най-услужливо се показва като примерен екземпляр. Не бъдете като Леша, ваксинирайте се :)

150

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Затворете синагогата и ковид ще спре. Виросоносителите са там.

149

Леша

преди 2 години

До Програмист Агитираш, агитираш недей да клинчиш! Не се прави на Бау - само дразнели горките скучаещи. Агитирате и то яко, ама яко агитирате. Някой ден ще отговаряте. Агитирате за инжектиране с препарати които нямат разрешително. Това е по зле и от продажба на хероин.

148

Леша

преди 2 години

Изолираха ли вируса? Тестовете само ковид ли ловят? Как ловят само ковид, ако ковид не съществува? Какво има в инжекциите, щом ковид не съществува? Нека да се инжектират англосаксите, те ще попълнят бройката за геноцид, ние българите сме по ценни от тях.

147

Плъх

преди 2 години

Не позна , тънкопишковец! Ама хич ! Не съм слаб - слаб е интелекта ти ! Слаби са познанията ти , общата ти култура и въобще човек, който си мисли ,че държава е загрижена за здравето му и поради тази причина ограничава свободата му е СЛАБОУМЕН! Слагай два ката маски и утре за бустерна трета доза, че идва епсилон вариант или какъвто там кажат " медиците" ...