206

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте, че никой няма да ви спазва идиотските мерки. Единствено можете да затворите заведенията, но на всяко действие следва противодействие и ще се пръкнат редица нерегламентирани места, където можеш да си ходиш без никакви рестрикции. Свърши ви вече царството - няма как да контролирате хората и да им пречите да си живеят живота.

205

нежив ковидар

преди 2 години

Да ви Е.. Майките *** антиваксъри, заради вас е това, страхливи посеековци, *** с по две мозъчни клетки.. шв ви чипира Гейтс вас. Да ви чипират в Анадола .. или от дошната страна на плоската земя. Малоумнициии гадовее да ви е ба майките *** гнусни умирайте мръсни комунисти бесилки за вас мамиците ви д ееба

204

Чоко

преди 2 години

Нищо няма да спазвам!!! Баста !!!!!!

203

Анонимен

преди 2 години

Zashto diskotekite sa oshte otvoreni... I nikoi ne gi glibqva??? Nqma li postrogi merki za tqh.!!!

202

Бегов

преди 2 години

На Алибегов не му затварят заведенията, училищата да го духат, ваксините са с удължен срок на годност (като местото в някои магазинчета - с подмяната на етикетчетата)...Хора, тук не става въпрос, кой иска или не иска да се ваксинира!

201

Darwin

преди 2 години

Не знам какво спорите...естествения подбор ще си кажи думата накрая и ще се разбере кой е правия,но се очертава тежка зима подготвяйте се.

200

Май, май

преди 2 години

Новите мерки за София са антилогика. Всички без изключение. До 6 човека на маса?Нали считано от 7 септември това изискване е в сила? А ако са 7, какво? Дори и да са 3 на маса, един от тях да е заразен.... Сещате се. А за заведенията, те не работят ли и сега до 23 часа? Колко нова мярка е тази? Моловете фул, обаче на уроци по английски не може!?!?!? Ох, вече даже не ми се коментира.

199

Анонимен

преди 2 години

Дискотеките бачкат, училищата не. Защо?!?Отваряйте всичко.

198

Анонимен

преди 2 години

Всичко трябва да е отворено За ваксинирани и децата им. Останалите - ДГС, щото толкова им е акълът.

197

Анонимен

преди 2 години

Ще ни побъркат, щото имбецилите се *** от страх да се ваксинират и раздуват некви безумни теории, които самите те нямат капацитет да разберат.

196

Анонимен

преди 2 години

Ама да хванат и да ваксинират всички луди от рисковите групи, побъркаха децата с тоя затваряния.

195

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте всички училища, тези които мрънкаха против тестове и маски, заради тях сега всички затворени. Така и не разбраха, че присъствено без тестове и маски е безумие!!! Да учат на ДО, и никакви ротации, защото все едно нищо не се прави пак!!

194

Наблюдател

преди 2 години

Крайно време е и тук да стане като в Европа-никакви забрани за ваксинираните!Все пак има поставени 2 500 000 ваксини!

193

Анонимен

преди 2 години

Снощи по новините - събрали се гумените глави и решили: "в София няма нужда от допълнителни мерки". Днес по новините - същите тия издали заповед: "въвеждат се строги мерки в София". Ей затова да не се чудят, че от хората получават в най-добрия случай - безразлично презрение.

192

Анонимен

преди 2 години

из-род-ии!!! Децата в музикалните и езиковите школи са ви проблема с ковид, ама градският транспорт претъпкан, ресторанти, молове, магазини и пр. си работят, казина и дискотеки - също. Да ви имам и мерките, да ви имам и тъпотиите.

191

Леша

преди 2 години

До Програмист Това беше доста тъжно и жалко, прав бях, че сте отчаяни. Малко съжалявам, че няма да се срещнем, за да ти покажа тъмната страна. Сега, баряй меча и заставай до сестра си на околовръстното.

190

Анонимен

преди 2 години

Глава 2 Това го знаеш по- добре и от мен. Аз не съм юрист, но съм в час.

189

Анонимен

преди 2 години

Глава ; чл.29

188

Анонимен

преди 2 години

До Програмист: Ще отговоря на човека, ако ме попита. На теб не. Купи си кърпички.

187

Анонимен

преди 2 години

До 202: Противоконституционен е. Точка.