49

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Поради нашият общ Тракийски произход Българи,Французи,Италианци,Ирландци,Шотландци,Уелсци,Белгийци,Сърби сме длъжни да направим наша обща Федерална Държава,която да възстанови достойнството ни. Никога повече фашизъм,никога повече еврейски диктатури! Единна Непобедима Армия !

48

Иван

преди 2 години

Какво по-хубаво от това да се разпадне ЕС?

47

Анонимен

преди 2 години

Защо Швейцария и Норвегия не си цапат ръцете с участия в цирка ЕС? Защо Великобритания се спаси?

46

Анонимен

преди 2 години

Браво на Полша! Колко по-бързо се напусне тази прогнила и разпадаща се клика, толкова по-добре.

45

мак

преди 2 години

До АнонимеН47. Да се прАждосват, защо? Защото не искат диктат във всичко? Друго е твоят премиер да козирува наляво и надясно, нали.

44

До 55

преди 2 години

Унгарците и поляците, никой не ги държи на сила. Като не им харесва да излизат. Обаче едно е да лaпаш еврофондове и да дрънкаш глупости срещу ЕС, а друго е държавицата ти сама да се оправя. Та и Унгария, и Полша са само въздух. Ако интересите на Полша са над тези на съюза, то Полша няма място в този съюз. Да се спасява сама.

43

Анонимен

преди 2 години

И след като се сдобиха с политическата власт започнаха да мислят как да катурнат,СССР и социализма на изток.Така с помоща и на САЩ,приласкаха и Китай за да покажат на СССР и на Соцстраните,че и политически вече са първи дружки с Пекин.Но Мао загуби властта в Китай и тези събитията ускориха разпада на СССР и СИВ.Така започна и разпада на соца и приобщаването му към запада.Кой обче спечели от това.Правилно,Китай,защото се сдоби с технологии и стана да ни отилницата на Светът.Така започна разпада.

42

Анонимен

преди 2 години

Само че, ако толкова искания от пишещите тук разпад на ЕС се състои, Европа ще стане аутсайдер и разпарчетосана от интереси на САЩ, Китай и Русия. А и на други държави. Германия и Франция ще се спасят. На държави като Бг, ще им се пее опело, защото са малки, немощни и няма да имат никакво финансиране. Силните държави са федерациите. В САЩ няма отделни държави. Отдавна се изживяват като нация.

41

Анонимен

преди 2 години

Сега,за да си изясним положението трябва да тръгнем от началото.А то бе икономически съюз между Франция и Германия .С присъединяването и на другите западни страни,като Италия,Бенелюкс(Белгия ,Холандия и Люксембург),Испания и Португалия след падането на Франко и Гърция стана и политически съюз.Т ака икономическия съюз стана политически и брюкселските чиновници решиха че власта трябва да им принадлежи и отсвириха икономическите принципи,като ги замениха с политически.Така се сдобиха с власт.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "Само управляващите върхушки на страните членки са доволни от този ЕС народите НЕ." По стар комунистически обичай, рубляците говорят от името на "народите". Ако си мислиш, че "народите" на Франция, Германия, Испания , Италия и т.н.мислят като блаканския ***-ьо, си сгрешил жестоко.

39

Анонимен

преди 2 години

Поляците забравиха как ги мачкаха съветските танкове, но ако не се освестят много бързо Путин с удоволствие ще им припомни.

38

Анонимен

преди 2 години

Дали с Полша или без нея бюрократичният ЕС си отива до 3-4 години.Само управляващите върхушки на страните членки са доволни от този ЕС народите НЕ.

37

АнонимеН

преди 2 години

ЩОМ НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОДПИСАНИТЕ ДОГОВОРИ ПРИ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО ИМ КЪМ ЕС ДА ИМ СПРАТ ВСИЧКИ ФОНДОВЕ И ДА НЕ ИМ ДАВАТ НИКАКВИ ПАРИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СРЕЩУ КОВИД В РАЗМЕР ЗА ТЯХ ОТ 10-КИ МИЛИАРДИ ЕВРО КОИТО НЕ СЕ ВРЪЩАТ! ЩОМ СА ПОДПИСАЛИ ЗНАЧИ СА В ЕС! АКО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА СЕ ПРАЖДОСВАТ!

36

Анонимен

преди 2 години

В Брюксел се местонахождава най-голямото сборище на тъpтeи, тунеядци и прочее нищоправковци в света !

35

Анонимен

преди 2 години

В ЕС да останат, които искат. В този смисъл вън Полша и Унгария. ЕС ще мине спокойно и без тях. Но те не са британци. *** колене ще се молят после. Толкоз.

34

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа,много бързо клъвна на голата кука на СССР.Още по времето на Брежнев,беше станало ясно,че ако Русия иска да просъществува щ е трябва да разтуря СССР и да смени системата.Така измислиха перестройката,че да скъсат пъпната връв с останалите от СИВ и Варшавския Договор и да ни бият шута по отделно.Вие как си го представяте,да решат да подарят на запада цели държави безвъзмездно и най-вече безкръвно.Това означава само едно,че за да просъществува Русия,трябва някой друг да поеме хомота

33

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа,много бързо клъвна на голата кука на СССР.Още по времето на Брежнев,беше станало ясно,че ако Русия иска да просъществува щ е трябва да разбира СССР и да смени системата.Така измислиха перестройката,че да скъсат пъпната връв с останалите от СИВ и Варшавския Договор и да ни бият шута по отделно.Вие как си го представяте,да решат да подарят на запада цели държави безвъзмездно и най-вече безкръвно.Това означава само едно,че за да просъществува Русия,трябва някой друг да поеме хомота

32

Доволен

преди 2 години

Тръмпанзетата в Полша настъпиха мотиката! ХЕХЕХЕХЕ

31

АнонимеН

преди 2 години

РЕШЕНИЕТО НА ПОЛСКИЯ СЪД Е БЕЗ НИКАКВА ЮРИДИЧЕСКА СТОЙНОСТ, ЗАЩОТО ПРИ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО СИ КЪМ ЕС СА ПОДПИСАЛИ, ЧЕ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО!

30

Словянин

преди 2 години

Има нещо гнило в Дания, т.е в Западна Европа, още от 1592 г /"Хамлет"/. Честито на света 5 века робство и грабеж, сега облечени в "демократични" дрехи.