69

Анонимен

преди 2 години

85, Вера Уюрова е върла феминистка. Заради такива като нея омразата м/у половете расте и мъжете заслужено трепят жени на поразия. През 16 век тая щеше да изгори на клада, а сега яде огромни средства за феминиснична отрова. За за има все пак справедливост, след разпада на ЕС за такива като нея трябва смъртно наказание и то незабавно. Никога повече жена да не си и помисли да командва мъж безнаказано, както сега феминистките се гаврят с мъжкия пол. Браво на талибаните, така им трябва на жените!

68

Анонимен

преди 2 години

Скъпа Вера Йоурова, разбираме тревогата, че разпадането на ЕС е лична трагедия в социален план - няма да си комисар. За всичко останало не следва да се безпокоиш - хората ще разтурят или ще укрепят ЕС не под централен натиск, а по собствена воля, продуктувана от стремежа към по-добър живот. Каквото и да стане, за добро е! Засега оставаш комисар.

67

Георги Ковачев

преди 2 години

"Повече от 100 000 души протестираха в Полша в неделя в подкрепа на ЕС". 100 хил. от 38,2 милиона - това са едва 0,2-0,3 процента от цялото население на Полша. А ЕС явно има трудности със идеята, че Полша има много по-малка полза от ЕС, отколкото ЕС от Полша.

66

Анонимен

преди 2 години

Паяците в буркана започнаха да се изяждат един друг.

65

ЦИНИК

преди 2 години

И язе сум сугласен с 81 . Никъф феминизъм Женътъ тряаа си знай мястото.Ко могу говори и си фантазира бой и такоане отзад. Стаат кротки и послушни !

64

Анонимен

преди 2 години

Полша е фашистка държава.

63

Анонимен

преди 2 години

Някои глуппаци от Източния Блок не разбират, че това ще им е АБСОЛЮТНО НАЙ-ПОСЛЕДНИЯ шанс да заживеят като що годе нормални държави. Изпуснат ли го, оттам нататък за тях следва само мизерия.

62

Идеалист

преди 2 години

Нека да се съгласи. Дай, Боже!

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 "Крайно време е да се отсече главата на ламята наречена ЕС! Браво на поляците и унгарците" Руснаците откога чакат тия балъъъци да забравят как ги мачкаха с танковете по площадите, за да ги почнат пак като се направят на голямата работа. Тогава обаче няма да има кой да ги спасява.

60

Анонимен

преди 2 години

Гейове и феминистки са узурпирали властта в Европа. Все за женски права *** по всички медии. И тая Вера Уйюрова е крайно-бясна феминистка. Дошла и в България да заплашва, заради неприемането на истанбулската конвенция. Никакви конвенции и директиви не трябва да ни се налагат. Най-голямото зло за света е феминизмът. Ако има начин да се отнемат изцяло женските права както в Афганистан светът ще се кротне и ще заживее в мир. Жени щели да управляват света, айде холан, само мъжки бой ще ги оправи.

59

Анонимен

преди 2 години

Много народ не е доволен от брюкселската бюрокрация. Но я погледнете например българската национална държава. Която е на път да откаже и последните мислещи да гласуват на поредните избори. А защо си мислите, че полската и унгарската са нещо кой знае колко по-различно? А с подобни 'нища' дали ще е по-добре?

58

Анонимен

преди 2 години

Полша без ЕС са гола вода. Ние сме на системи, но като гледам радиф и червените как прецакват всичко, е ми се мисли.

57

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се отсече главата на ламята наречена ЕС! Браво на поляците и унгарците, не са дупедавци като повечето феминизирани и ляворезбести държави. ЕС ще плаши с орязване на еврофондове?!? Добре ще е Полша, и останалите от четворката да спрат да внасят вноските си в ЕС, да минат на собствени валути и да ги видим гъмсъзите-чиновници от къде ще смучат средства? Дори и да напечатат евра без покритие, само ще увеличат инфлацията в останалите страни членуващи в този разбойнически съюз.

56

Анонимен

преди 2 години

Сега ще има ПУКУС - Полша, Британия и УСА.

55

Анонимен

преди 2 години

До О хо хо Сравнението със САЩ не помага на Полша. В САЩ Върховния им съд се признава от всички щати, Конституцията им - също.

54

О хо хо

преди 2 години

Ако сравним ЕС със Сащ - ами там ВСЕКИ ЩАТ СИ ИМА СОБСТВЕНИ ЗАКОНИ, А СА В ЕДНА ДЪРЖАВА! НЕ МИСЛЯ, ЧЕ В ЕС МОЖЕ ДА ИМА НАПЪЛНО ЕДНАКВИ ЗАКОНИ НАВСЯКЪДЕ. НЕ Е РЕАЛИСТИЧНО.

53

Анонимен

преди 2 години

Още преди перестройката в СССР,един приятел емигрант на запад ми каза:Не вярвай на перестройката на Горбачов.В Китай тя отдавна е факт.Така,че няма как запада да се раздвои и да подкрепи СССР.Със сигурност СССР ще се разпадне,защото е заложено на Китай.Но това е и началото на разпада на капитализма,такъв какъвто беше до сега.Започва нова ера в която ще има само два политически центъра.Един на запад и един на изток.САЩ и Китай.Между тях може да има само политически различия но икономически не.

52

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов ""Ако интересите на Полша са над тези на съюза, то Полша няма място в този съюз." - А какво казват опорките на ***'анарите като теб за Германия, която преди повече от година също заяви, че нейната конституция е над европейските съдилища?" Опааааа, КАКВО виждам аз тук? Абе, нали Германия "нямаше конституция" според теб? Какво се случи? :)))))))) П.С. ТКЗСто не е простило нито на теб, нито на баща ти.

51

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Не се напъвай да мислиш, не ти се удава. А, забравих, ти просто си "казваш неграмотното мнение". :))))

50

ПроСоТо

преди 2 години

Нека изясним понятията преди да коментираме!..И така:-Първо:..-"Европейския Съюз" във формата,в която го натресоха,НЕ Е "съюз"!!!!!!...Съюз може да има между РАВНОПРАВНИ ПАРТНьОРИ,ЗАЧИТАЩИ правата и индивидуалността на другия...В тази му форма "ЕС" НЕ е съюз!..Той е ЦЕНТРАЛИЗИРАНА ВЛАСТ НА БЮРОКРАТИ,които при това никой не ги е избирал!..."ЕС" е ..Съвременна форма на Римската Империя,само че..В ГРОТЕСКНА ФОРМА!..Виж,НАЧАЛОТО с т.н. "Общ пазар" беше добра идея..За съжаление,много бързо я изврати