24

Анонимен

преди 2 години

досега пише къв бум, сега пък реват, кога лъжете?

23

Анонимен

преди 2 години

Обе бате вдигнете процента на общите части ние сме *** ще плащаме сега са около 30% направете ги 60% ,няма да ви оставим да работите на загуба.

22

Анонимен

преди 2 години

На мен наскоро ми искаха 14000? за парко нясто. А гаражите даже не ги и гледам че са по 28000?. Хайде у лево на загуба били па всичките са милионери.

21

Анонимен

преди 2 години

ако отидеш в агенция за имоти ти лепват не един а ДВАМА брокери, на които дължиш комисионна, още един дето "проучва пазара" на който дължиш комисионна при сделка... Ти им казваш какво искаш, те те водят в някакви курници с надути цени и те убеждават че това било "лукс".

20

Анонимен

преди 2 години

Никой не продава нищо на загуба. Един апартамент излиза 400? а колко го продават. Манипулации с празни статии.

19

Анонимен

преди 2 години

На мен най-интересно ми е да се види, след всичките тия статии, как вече в България няма имоти от под 50 хил. евро., за София 100-150хил., на какви цени са извършвани сделките при нотариусите. Да не излезе, че там са на по 1/3 от обявяваните и някой яко крие данъци. Също, не ми се вярва, че при 1000-1500+ евро на квм. инвеститорите са на загуба. По-скоро са им паднали малко печалбите.

18

Анонимен

преди 2 години

изключително нагли, всякакви инвеститори, брокери, пазарни анализатори... Има инфлация и сега искат да си вдигнат заплатите поне двойно!

17

Анонимен

преди 2 години

До наемател: аз също въртя пари на борсата и купувам имот след имот! Какъв ти наем!

16

Анонимен

преди 2 години

Сега не работят строителите. Сега машините на Плеве$#$нлиев стачкуват на жълтите павета. Затова дигат. Щото след месец ще ги изчегъртаме на изборите.

15

Наемател

преди 2 години

Аз живея под наем и въртя пари на борсата. Кеш, баце! Парите си работят, аз плащам половин процент от печалбите си за наем.

14

Анонимен

преди 2 години

Вече съм убеден. Трябва ГРОБАДЖИИ, ДОГАНИ,ШИШОВЦИ ДА БЪДАТ ИЗЧЕГЪРТАНИ . ВСИЧКО ЛОШО СТАВА ЗАРАДИ ТЯХ.

13

Анонимен

преди 2 години

Радев им е виновен . Пред министерския съвет да надуват дудуците и да искат оставка. Такива са инструкциите отгоре.

12

Анонимен

преди 2 години

Според дюлгерите, всяка продажба на цена под 10 пъти над себестойността е загуба.

11

Анонимен

преди 2 години

Чух изказвания,че Китай бул виновен. ***, в момента стоките от Китай продължават да са евтини.Истинската причина е, че муттите сега не строят. Те строяха миналата година заради ПАРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ. Сега няма пари от Брюксел, те не са на власт и затова дигат. За да не може да имат конкуренция докато Радев ги блокира. Никакви глупости от типа-световна криза и т.н.

10

Анонимен

преди 2 години

И аз имам едно, без пари ви го давам ще знаиш! Здрав панел, вечен, 280 000 евро - на загуба съм бате!

9

Анонимен

преди 2 години

Все повече браншове станаха нагли, забелязвате ли? И то точно тези, които печелят най-много. *** сре бе! Дано да ви останат празни, некачествено строените съборетини. Наблъсквате в една кооперация като бежанци стотици души, а стените сякаш са от хартия. Здравината също. Xoмoта ненаяфни

8

Анонимен

преди 2 години

Ама неее миличките, моля да вдигнете още малко цената, не може да гладуват хората

7

БрюкселЕсДоган

преди 2 години

В периода 2019-2020 бяха проведени евро проекти свързани със строителството. Масово строителните проекти на частния бизнес бяха блокирани от архитекти,проектанти , които приоритено им бяха дадени команди от МАФИЯ-Д0Г@@Н.ЧЕКМЕДЖАН.ШИШО Брюксел и представа си няма, но 100% парите от Брюксел отидоха в МАФИЯ. Те си построиха хотели,къщи,молове,бизнес центрове. Специалистите на МАФИЯ да бъдат проклети. Техните деца до 10то коляно да бъдат проклети. Брюксел да бъде проклет. ДНЕС ЖИВЕЕМ С ПОСЛЕДСТВИЯТА

6

Муахаха

преди 2 години

Ама моля ви, мутростроители, не продавайте на загуба. Ще ме разплачете. Да ви съберем парички с ДМС кампания? Голям майтап е тази дописка.

5

Анонимен

преди 2 години

Миналата година по това време си купихме жилище и правихме цялостен ремонт. Тази година през юни започнахме ремонт на апартаментчето на свекървата - най-малкото поскъпване беше 30%, имаше материали, поскъпнали със 100%! Китай е ключът за палатката, а алчните европейци и американци наливаха с години инвестиции там, поблазнени от евтината работна ръка. Сега вкупом сърбаме китайската попара.