44

Ани

преди 2 години

Мисирките на Бандата на Румен сега ще се убедят на собствен гръб че социализма поражда бедност и нищета.

43

e нали искахте

преди 2 години

промяна ? - на ви промяната на Радев - бсп, Маямята и дай ни България, миризливото трио, Татяна Дончева Остап Бендар и Кокорчо : и ток, вода, газ, бензин, олио, строителни материяли, транспорт, хляб всички цени са в небесата, след компетентното им управление

42

Кот такоа

преди 2 години

А га ядоха кюфтетата не реваха.... преди около година нетният разход за строителство на квадрат в София беше около EUR 500-600, а продаваха от EUR 950 и нагоре, та се стигаше и до EUR 2000 на квадрат, при това с процент общи части около 20%.Така че да спрат да се оплакват, че материалите са нагоре, защото всички продукти от първа необходимост са нагоре, та българина жилища не яде.....

41

Йо

преди 2 години

До мен: Верно. Вече куцо, кьораво и сакато живеят на дебели кредити. Ако са продали и бащините си къщи ще видим лагери с леки постройки за най-бедните. Общо взето сега е момента за въоръжаване.

40

Стойчо

преди 2 години

За малко да заплача, ама за малко

39

Alex

преди 2 години

Мечтата на аграрко да дойде да живее в София за нула лева разход няма да се случи. Никой не продава без пари, другарЕ.

38

Мен

преди 2 години

Пълни глупости, не продават на загуба а на по-ниска печалба. НО липсата на сделки ще доведе то по-ниски цени, особено на старото строителство където разходите са направени преди 60 години продажната цена си е чиста печалба. Очаквайте панически разпродажби от хора, които имат нужда от пари, ЧСИ-та и банки на всяка цена.

37

Незнайко

преди 2 години

До 123: Щом питаш явно и да ти го нарисуват пак няма да го разбереш.

36

123

преди 2 години

Щот съм малко смотан, да ми обяснят сторителите как при себестойност под 500Е и продажна цена около и над 1000Е се образува загубата?!

35

Хмм

преди 2 години

Да намалят малко корупцията и кеша под масата и ще им излезе сметката за инфраструктурата. За жилищните пък се ненаяли.... човек да ги ожали

34

Гого

преди 2 години

Това е за рубрика вицове. Печалбата от строеж е поне 100%. И 10 пъти даскочат материалите, няма как да са на загуба!Някой иска да надува още балона.

33

Totenkopf

преди 2 години

Нямаше ли закон срещу фалшивите новини?

32

Hex

преди 2 години

хахаха, алоо журналистите... поне малко проверихте ли си информацията? В София себестойност на квадратен метър се строи за около 450-500 евро, а се продава за 1300 евро. За каква загуба говорите?

31

баба Ленче

преди 2 години

Гледай какво нещо е живота. Навремето бай Токи със закон държеше провинциалистите далече от Столицата. После дойде демокрацията и настана една истинска преселническа вакханалия - всичко що не си би пета у дупе по иностранство гледА да се нагньете в града със стоте лица. Сега, обаче, коварния Живот довлече гадният Ковид и хората масово почнаха да преоткриват Селото. И айдеее юриш наобратно към корените. Та празно нева. Природата си знае работата.

30

111

преди 2 години

Трябва да има съд за хора, които пишат фалшиви новини и всяват смут в населението.

29

T

преди 2 години

Я не ми плямпайте глупостите си! Никой не го интересуват вашите разходи. Това си е лично ваш проблем. Все едно да ида на интервю за работа и да почна да обяснявам колко са ми разходите за жилище, кола и стандарт на живот. Ти може и милиони да си похарчил за разходи, но трудът/стоката ти да струва хиляди.

28

Таралежа

преди 2 години

Те такива са ни Бизнесмените. Когато печелят печелят само те. Като губят губим всички ние. Т.е. губим ние, те не.

27

Обективен

преди 2 години

Специално в София никак не ми се вярва да продават на загуба и на "зелено". Просто за тях 20-30-50% печелба е едно нищо... Строителите в София под 80-100% не признават. По другите градове се радват и на по-малко.

26

Кръстьо

преди 2 години

Абе знаех си аз че не е нормално жилищата да струват само 1200 евро/м2, евтино ми се виждаше още в началото на 2021 ... Редно е цените да се вдигнат поне до 3000 евро/м2, та родните предприемачи да излязат поне на нула ...

25

Цвайблумен

преди 2 години

Винаги се сещам за Диблър ССПГ на Тери Пратчет като чета такива материали.