144

taschunka witko

преди 2 години

Най-голяма мафия в България е строителната.Държавата от 30 години не се намесва и е абдикирала по този въпрос напълно.

143

Жоро

преди 2 години

Пълни глупости, материалите са далече-далече под цифрите на които продават построеното. Имам пресен пример от строежа на една ограда: майстор идва и ми дава оферта за 5000 лева с осигурен от него материал. Мотив за солената цифра е, че "всичко е страшно поскъпнало". Отказвам се, намирам друг майстор, купувам страшно скъпите материали за 1400 лв, плащам за труд 1100 лв и работата е свършена - за 2500 общо. Изводът: просто някои хора са твърде алчни.

142

от Бургас

преди 2 години

Това са пълни глупости,в Бургас строителните предприемачи не са в никакъв ужас-поради простата причина,че всички карат новите модели на S 500,GLS 600 МАЙБАХ,X7,X5,760IL,G63 AMG,S8,SQ8,Рanamera,Cayenne,

141

Мен

преди 2 години

Спрете да купувате, само така ще паднат цените. Но човека е като овцата и се влияе от стадото. Докато е ви сринат банките парите няма да се вразумите. Но и това ще стане, защото икономиката както и пазарите са на цикли, после аз ще пазарувам на промоция

140

Asoos

преди 2 години

Пълни глупости при 250 Евро на квадрат го продават от 650 Евро за 800евро

139

T

преди 2 години

До До 125Да много по-скъпи материали - намачкани вестници и кашони. С това се запълват дупки колкото футболна топка, при това във външни стени. С очите си видях няколко случая при сгради ново строителство. Ако купувате, то грабвайте една палатка и живейте срещу строежа, за да им наблюдавате майсторлъците.

138

Анонимен

преди 2 години

До Иван ИвановКакво толкова? Много сте се преработили ве мутри,нарекли себе си предприемачи . Този който плаща парите за апартамента да не ги е намерил на пътя. Нали и той се е потил не , а е гладувал и той и семейството му за тях. Или това няма значение м, клиента в *** е балък. Мръсни мутри ще фалирате бе няма къде д ходите,ще коленичите.

137

Нафърфорий

преди 2 години

На мен не са ми проблем строежите, а многото заведения.

136

До 148

преди 2 години

Никой не държи недостроения сгради в големите градове. Може да се случва в дълбоката провинция, откъдето идваш.

135

Анонимен

преди 2 години

До МимуА вие си стройте и си ги дръжте . Само,че вече държавата няма да ви търпи да ги държите без акт 16 за да не плащате данъци. Ще коленичите бе мутри няма къде да ходите и не ми карайте вода от 9 дерета че поскъпвали двойно материалите. Въобще не ви ли светна под празните мутренски кратуни дето се пишете за предприемачи,че времето ви вече свърши а? Айде сваляйте цените и гащите заедно с тях защото започва обратно еване от клиентите .

134

Anonimen

преди 2 години

До МимуЯ стига глупости, да не сме вчерашни!

133

До 125

преди 2 години

Как може да си толкова глупав? Земята в София струва десетки пъти повече от тази в Дупница. Строи се и с много по-скъпи материали. Тук никой не иска Weissprofil.

132

Амин

преди 2 години

Дано Господ да ви върне зоботията, завистта и проклятията!

131

Оле

преди 2 години

Може да чакаш строителите да фалират, но цял живот няма да ти стигне да събереш пари и за една ЕПК боксониера.

130

Миму

преди 2 години

Който твърди какво било в Анталия, да заминава.Материалите, с които се строи в момента, са вносни, вдигат се от чужбина. Подготовката за строителство отнема няколко години, започваш строителството, продаваш и изведнъж всичко се вдига и сметките излизат вече други Строителството не е като производството на кренвирши и продуктът никога не е бил за ширпотреба.Ако новото строителство ви е скъпо , търсете си панелка или стара тухла от собственик, а злобеещите нямат пари и за таванска стая.

129

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНикой не ви завижда бре строители,просто Ви чакаме да фалирате! Кое не Ви е ясно ?

128

Анонимен

преди 2 години

Когато завидяхте н строителите, обедняхте. Свариха ви бавно като жаби. Продължавайте да завиждате!

127

Анонимен

преди 2 години

https://youtube/watch?v=6nC0f1185WI вижте какво цунами се задава от китай

126

Анонимен

преди 2 години

До arsenalfcЯ построй нещо и тогава коментирай ;) За 100к щял да вземе къща и т.н. Пълни глупости ! Още миналата година се продавах детачд къщи коптори за пон 150к ...

125

Анонимен

преди 2 години

при мен в квартала всичко е разпродадено на зелено. не знам за каква загуба говорят. аз ако не ми излиза сметката въобще няма да строя блока , камо ли да разпродавам на зелено