10

Малко болен

преди 2 години

Кога и с какво ги препълнихте тези болници. Според официалната статистика, сега хоспитализираните с Ковид са малко над 5000. Точно преди 6 месеца, в началото на април настанените са били малко над 10000. Сега са наполовина!Нима половината болници са затворени?Вижте какво, плащаме данъци и осигуровки всеки месец щем не щем, престанете с този тормоз! Никой не боледува по собствено желание и спрете с това отвратително отношение, най-малкото не е лекарско!

9

Анонимен

преди 2 години

А да промените лечението не ви идва на ум.

8

Анонимен

преди 2 години

Някой лекар може ли да каже какъв е протоколът за лечение за постъпили в болница с ковид? На мой познат са се опитали да му дават по 12 лекарства сутрин, той ги е отсявал и е изхвърлял тайно голяма част от тях. Това нормално ли е?

7

Анонимен

преди 2 години

Най-загубения народ на земята е в ***. Хората си върнаха нормалния живот, тука само дървени философи и чугунени тикви.

6

Анонимен

преди 2 години

Да идва униформеното джудже с найлоновите чували да събира три повере.

5

Протестър

преди 2 години

Радев победа! Юмрук и бой над болниците!

4

Елемаг

преди 2 години

Mи нали сами си ги пишете Кромид!!мениджерите ви казват,че да сколасат бюджетите.Ама те лапат после докторите и накрая трохите за сестрите,дето сменят клекалото!!Това е.И пак реват,че нямат!!Ми няма ония 4-5 в болницата карат мерцедесите от клиничните пътеки,за санитарите по една баница от пациента!!!намалете я тая пуста клинична пътека за кромид!!!Оставете си да си карат грипа вкъщи!!!

3

Тираджия

преди 2 години

Мара е в болница,оти кат се прибрах от път снощи я заварих с комшията Пешо,пишете я и нея Ковид..

2

Анонимен

преди 2 години

Болните ще се лекуват със силата на юмрука на Радев. Вместо парно, със същия юмрук ще се затопят през задаващата се Радевата зима и хиперинфлация.

1

Анонимен

преди 2 години

А пък някой общопрактикуващ лекар като почне да реве, направо ми се повръща! Точно тия не вършат никаква работа!