110

Анонимен

преди 2 години

пак ни занимават с тоя вирус, нагли ли са

109

Вьзмутен

преди 2 години

И ас работя като джипитата с много хора на ден и с още повече пьтувам по метрото автобусите но допьлнителни пари за ковид не ми дава никои

108

Талибан

преди 2 години

Гледайте интервюто с професор Андрей Чобанов днес от "лице в лице"!!!Нека сега да видим и него ли ще изкарат конспиратор, ид.иот, глу.пак и т.н. Истината за ваксините най-накрая казана в национален ефир!!!

107

за обща култура

преди 2 години

Евтино и ефективно противовирусно средство за профилактика на ковид. Пуснете в търсачка "Lysine Therapy for SARS-CoV-2". Ако не знаете английски-поставете текста в преводача. И познайте защо вместо да ви го кажат, медиите ви съобщават за "ново лекарство".

106

Анонимен

преди 2 години

Лъже. Няма как обикновено джи пи да знае колко са пълни болниците. Освен това какво значи "уплашени пациенти с положителни тестове"? Това, че са уплашени к с положителни тестове значи само, че трябва да си отидат вкъщи и да пийнат нещо успокоително.

105

Анонимен

преди 2 години

Набодена главица сабя не сече :D

104

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с чая и аспирина? Нещо те вършат работа май? Ха хаВършат, що да не вършат.у наше село само с тва се лекуваме и нямаме нито един хоспитализиран.

103

Анонимен

преди 2 години

Инфарктите и инсултите са специалитет на ковид инфекцията. Всеки втори болен си заминава от тромбози. При ваксинация е изключително рядка странична реакция-1 на милион. Пак оплескахте данни и информация. Голяма каша е в главите на антиваксърите.

102

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с чая и аспирина? Нещо те вършат работа май? Ха ха

101

Анонимен

преди 2 години

Искам да видя статистика колко ваксинирани са починали от инфаркт и инсулт! Починали от фалшив вирус не ме интересуват. Дайте да видим колко са се увеличили свързаните с тромбоза случаи в сравнение с годините преди "ваксинацията".

100

Анонимен

преди 2 години

Та от какво, казвате, пазят ваксините? Ваксинираните се заразяват, пренасят зараза, влизат в болница, *** като пилци. Нещо не се сещам от какво пазят.

99

ко стаа бе

преди 2 години

ама кацарОФ нали казва че всички мерки срещу ковид са предприети , как така болниците препълнени , па и хора умирали ???

98

Т.Шак

преди 2 години

Ама вие с какво искате да са пълни болниците? Със здрави хора ли?

97

До славянин

преди 2 години

Статията вчера беше,че най-големи щети К19 е нанесъл в САЩ,Бразилия,Индия !Всеки може да провери !Нека сега хората видят кой дезинформира и лъже !!!

96

Ха-ха!

преди 2 години

До Мира: На докторите работата им е да лекуват болни. Ако не щат, да стават таксиджии и никой няма да им "нарушава личното пространство"! Личното пространство - вкъщи!

95

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Уплашени били пациентите с позитивен тест! Ами да не си бяха правили тест и нямаше да са толкова уплашени! Ама-ха! Да си бяха изкарали и вируса, когато беше първата вълна, а не да чакат все в последния момент!

94

Мира

преди 2 години

Антиваксъри,защо нарушавате личното пространство на докторите ,когато се разболявате от ковид.Лекувайте се сами,нали сте всезнайковци.Що за простотия е това?Щели да ги чипират? Че вие сте си чипирани и без ваксини.

93

друг поглед

преди 2 години

В последните 10 години отрицателния прираст- съотношението между починали и новородени, надхвърля почти двукратно всичките досега установени жертви от настинката. За сравнение през 2010, г когато е регистриран най ниския отрицателен прираст за последното деситилетие той е бил в размер на - 35 000 души и отогава трайно нараства за да достигне над -60 000 за миналата година.Та щетите от настинката са доволно пренебрежими от тази камбанария

92

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Айде, стига сте се оплаквали! И това ще мине. Разбирам, че на докторката основния й поблем е неполучените пари за първа линия за хората, които е "лекувала" по телефона, ама какво ми е ревнала! Да е станала истински лекар, а не ДжиПи!

91

Анонимен

преди 2 години

Цифрите и фактите разгромиха ваксъритеПочинали досега 21656 - 0,35% от популацията.Супер опасен вирус, валяло трупове по улиците.*** хипохондриците.