30

доцент Мангъров

преди 2 години

Най-обикновен сезонен вирус. Не се плашете и не ходете в болниците. Стойте си в къщи и пийте чай с аспирин. Е, някои сухи съчки ще умрат.

29

ГРОБАР

преди 2 години

До 31 .Да живее простотията

28

Бил Гейтс

преди 2 години

Болниците не са ви пълни и такъв вирус не съществува,просто аз съм платил да ви плашат за да се боцнете с моите чудотворни ваксини!!

27

Анонимен

преди 2 години

То и извън болниците "ваксинираните" са малко.

26

...

преди 2 години

Дипломи има, но лекари няма!На никой не му пука дали си диабетик или не. Кортикостероиди и това е. И да нямаш пмевмония ще развиеш. А аконимаш ще я влошил. Лекари!!! Моля ви лекувайте спрямо имдивидуалното състояние. Болен с ковид не означава че ще развие тежко белодробно заболяване. Спрете да изписвате кортикостероиди на поразия...

25

Анонимен

преди 2 години

Най-спокойното място да убиеш човек е болница. Вкарват хората, за да докарат бройката починали. Много "лекари" вече не знаят значението на думата човек. Ако им паднете в ръцете, не позволявайте да ви слагат тръба и НЕ приемайте ремдесивир!

24

Анонимен

преди 2 години

ОПЛтата да кажат защо лекуват хората по телефона

23

Анонимен

преди 2 години

Защо ОПЛ ни информира, че болниците са пълни? Първа грижа на лекарите е, че са натоварени и са им закъснели бонусите. А, ако са имали периоди на нищоправене, оплакваха ли се, че им плащат много. Именно лекарите са най-виновни, че участват в тази измама. Те би трябвало да са първите възмутени от истерията, "мерките" и "лечението". Но си мълчат и съучастват. А се чудят защо им нямаме доверие.

22

Анонимен

преди 2 години

Кортикостероидите са абсолютно противопоказни за диабетиците. Това може да ги убие. Забележете колко от починалите са диабетици.

21

Анонимен

преди 2 години

Пълнят болниците с хора, които не е нужно да са там. Тоя номер вече не минава.

20

Дедо

преди 2 години

Болниците това , хората онова , бла-бла - бла .....и накрая пак си дойдохме на думата ( ПАРИ ) !!!

19

...

преди 2 години

Има ли някой който знае защо болните са 3 месеца на кортикостероиди. Т.е. без имунна система? И това е стандартно лечение за болните с коронавирус. И без теси глупости за бури мури. Те са за лечение в точния момент спрямо индивидуалното състояние. Тогава спасяват милиони. Но безразборното им исписване могат да убият милиони.

18

ДО ЗУРЛАЛИСТА

преди 2 години

За ковид паниката малко плащат.Парите са при толупа. ИЗМИСЛЕТЕ нещо хвалебствено за Банкянския крадец и независимия Професор , и вързахте бюджета на сайтчентцето . Ние пък точно за това ще им покажем средния ( и заради вашите дитирамби ) .

17

Пловдив

преди 2 години

Като искат признание,да не се ставали лекари,да си лекар е призВание

16

Анонимен

преди 2 години

Споко, болниците изкарват пари и ще се модернизират след ковида.Така си мисля, че парите няма да влезат в чекмеджетата на ГЕРB.

15

българин

преди 2 години

Защо ни занимават с тази жена, която е по-долна и от куче? Кого мисли, че агитира? *** като нея не ни правят никакво впечатление. Същото се отнася и за отпадъците на населението, които я интервюират.

14

Антиваксър до 9

преди 2 години

Само ненормален може да се надява да си върне нормалния живот, като се набоцка.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 Мда, и т,р,олове само тук има и в Русия.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 Нормално е, нали така ги убиват.

11

Анонимен

преди 2 години

"Маските, които се носеха миналата година, сега са нещо, което се спазва само от лекарите" - това не е вярно,много от лекарите не слагат маски или ги слагат под носа, защото и лекарите са същите като останалите - нито се ваксинират, нито спазват мерки, да си кажем истината все пак,а не да идеализираме отделни съсловия!