246

От 315

преди 2 години

Благодаря за пдокрепата! Ляка и успех в начинанията! Впрочем, знам че етема табу, но мсилите ли, че M2 или M1X (каквото благоволи Apple), ще си струва? Просот е лудница, как може да надънят M1-чката в шаси без охлаждане и да върви по-добре от всичко мобилно Intel и Ryzen. Да, има проблеми, ама все архитектурата за пръв път се позлва в декстоп (ок, лаптоп първоначално, но схващате) и е доста пъргва. А и 16 часа батерия :O. Сори, просто се чудя ...

245

Robinzon

преди 2 години

До Анонимен За такива въобще не бахме и чували ,даже и за оргиналите на Правец не бяхме чували.То и нямаше как.Това което искаш не знам дали ще се получи.

244

Анонимен

преди 2 години

До Дан - По-скоро отдавам добрите програмисти на това, че се срещат природни гении в тази насока и че имаме добри традиции в информатиката и математиката, които уви, умират бързо.

243

Анонимен

преди 2 години

Впрочем, гледам че са споменали и Spectruma-a преди година и нещо, леекео се попрецаках, като ретрофитнах една клавитаура, дето му беше копие, изчагърках всичко, сложих друга, върах я за бутоните и просот я върачх с едно RPi 0, малко играчка и воала - собствем Spectrum ZX. Те па пуснаха Rpi 400 след два дена :D ... Както и да е. Мисля, за тоя хелоин, да го направя на cyberdeck и да си напрая cyberpunk яке с RBG на яката и може би няккаво видео с LEG на гърба.

242

Дан

преди 2 години

Спора в този форум е доста безсмислен.... За времето си този компютър е бил достатъчно добър и най-важното масов , за да се даде мощен тласък на обучението в тази насока. Неслучайно българите в момента са едни от най-добрите програмисти в света.

241

315

преди 2 години

Поредната бъгларшинка. Аз моля за късмет и молитви, то ... еййй!

240

Анонимен

преди 2 години

До дъртия 306 Ти си един опикаващ се старец. Едва ли помниш какви хапчета си пил сутринта.бСклероза се нарича. Та така за социализма.

239

Анонимен

преди 2 години

Аз няма си лягам скоро. При мене още 22:15 и имам яко коденка. Стискайте палциии барткии! Повишенийце ме чака! Затова натискам! Пу-пу да не мий уроки!

238

Анонимен

преди 2 години

Ot 303 - Хора - honset question, кво толкова?

237

Анонимен

преди 2 години

До Robinzon - Мислех, че имаше касетофон, като за Comadore (впрочем, много искам да поръчам един, ама не знам дори как да го вържа :D, ей така, ot interes ... Не знащо, ама се кефя на такива системи - ВПрочем Rasperi Pi 400 - лууда схемица!)

236

Alex

преди 2 години

Лека нощ другари :) До утре!

235

.

преди 2 години

Гледайки заглавието се чудя кой кого с какво е запознал. От статията така и не разбрах :)

234

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 306 - Да, учили са ме, да не споря със стена. На нея нищо няма да и стане, няма мозък, че да я заболи глава. Лека ти нощ.

233

Robinzon

преди 2 години

До АнонименДа ДОС.Даже и софтуера не беше български.Флопитата се скапваха постоянно а дискетите бяха пълна трагедия.3 .4 записа и се хвъргаха.Правехме копия на 3 .4 дискети па дано едно се запази.

232

Анонимен

преди 2 години

"игралната индустрия, през големи по обем данни, изкуствен интелект"Всички тези, котио описваш, не са заслуга на България, а съществуваха ВЪПРЕКИ България. И къде са ни днеска геймин студиата? О да - изкупиха ги и каквото осана е аусорс. И кои са ни пробивите в ИИ? Дори не питам за нови алгоритми ихарудер, а поне за някакво приложение?

231

Анонимен

преди 2 години

Ей малки " демократични" сополанковци! Вървете да спите вече и не ни занимавайте със " соца комунизма" или както там си го наричате днес! Ние видяхме ,родени сме през соца и видяхме вече 31 годишната ви лъжлива " демокрация"! Но вие няма как да видите вече соца!-:) И сега да спорите с нас за време което помним си е подигравка а? Хайде лека!-:))) Ние нямаме допирни точки и реална база та да спорите с нас!-:)))

230

Анонимен

преди 2 години

ПРилича на нещо от Fallout New Vegas ...

229

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, ама може ли да подкараш оригинална Зелда на него?

228

И какво

преди 2 години

До АнонименИ това са абсолютни *** с който навремето всички си правехме майтап.

227

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 293 Абе и тогава, едно дете се учеше да правят програми, десет деца си играха игрички.