266

Анонимен

преди 2 години

Я някой да погледне в нета и сравни Комодора с Правеца през 82ра година! Нека после погледне и Компак (Compaque) точно за 82ра година! Мога още топ машини да изброя които са къде по на ниво пред незабележимия тошков Правец! :))))))))

265

Robinzon

преди 2 години

До Анонимен337И кое българското в програмирането.И не обичам да отричам българското, но тука няма нищо българско.Истината е най-важна.

264

Анонимен

преди 2 години

До 334 Спор няма. Има българи добри програмисти реализирани в чужбина. Ама само добри. Нищо впечатляващо.

263

Анонимен

преди 2 години

Някои от коментиращите са явно много посредствени в областта на програмирането и затова завиждат и отричат всичко българско.......Ами посредствено е за съжаление! Голями хвалби, голямо блъскане в гръдния кош и накрая - кокошарник с бодлива тел! Типично по БКП-йски!

262

Анонимен

преди 2 години

До ДанНе казвам и че няма добри специалисти .Има и то доста добри.Има млади момчета който идват при мен и направо им се възхищавам от знанията,софтуерни.Да ти е драго да ги слушаш.

261

Анонимен

преди 2 години

До 337 Реалностите са такива.

260

Анонимен

преди 2 години

Помня годината 82ра! Смешно даже трагично паталогично е да се сравнява Правец с Комодор, който за времето наистина беше номер 1! Пак БКП отрочетата са решили да лъжат ганюгите! :))))))))))))

259

Анонимен

преди 2 години

Някои от коментиращите са явно много посредствени в областта на програмирането и затова завиждат и отричат всичко българско.

258

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво си завършил, но ако четеш сериозна комп.лиература трябва да знаеш , че България е на четвърто място в света според тaзгoдишнaтa..........Чета само че не твойте глупости!:)))))))))))))))

257

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен331Чак световно известни няма и не знам ,това е така.Но познавам добри програмисти реализирали се в чужбина.

256

Анонимен

преди 2 години

До 328 Старецът долу не е излизал от родното си село. Аз съм ходил на 4 континента. Ей така с недоразвитата си нервна система. А кой колко ще живее е Божа работа.

255

Дан

преди 2 години

До Robinzon. Не знам какво си завършил, но ако четеш сериозна комп.лиература трябва да знаеш , че България е на четвърто място в света според тaзгoдишнaтa ĸлacaция нa ĸoмпaниятa зa paзpaбoтĸa нa coфтyep DаtаАrt, бaзиpaни нa cтaтиcтиĸитe oт плaтфopмaтa kllоtrоn, чpeз ĸoятo coфтyepни cпeциaлиcти oт paзлични чacти нa cвeтa мoгaт дa тecтвaт cвoитe yмeния и знaния.В класацията участват над 15 000 програмисти от общо 74 държави.

254

Анонимен

преди 2 години

До робинзон Що? Колко световноизвестни българи програмисти си чувал, реализирали се в чужбина? Поляци, евреи, руснаци има. Ама българите нещо ми се губят.

253

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен324Много правилно .Знам за три четири учреждения през 86 година кадето имаше компютри и не знаеха от къде се пускат и за какво служат.Не че щеше да им свърши работа де и да знаеха.

252

до 316

преди 2 години

очакваната продължителност на живота ти статистически е по-ниска от на "стареца" по-долу. централната ти нервна система е недоразвита и не можеш да вземаш самостоятелни решения, нямаш самосъзнание - ти си просто бот, който чака външни команди. реинкарнация на кафявата напаст, комунистите, макартистите, опиоидното поколение...

251

Анонимен

преди 2 години

До Дан За 1989 правец8 нито е бил добър, нито е бил масов компютър. А и българите не сме кой знае колко добри програмисти - това са легенди.

250

Robinzon

преди 2 години

До Анонимен323Забравих.

249

Robinzon

преди 2 години

До ДанАма въобще не е бил масов.И българите в българия са добри специалисти ,но не са толкова добри колкото ги изкарвате.Виж българите релализирали се в чужбина са друга бира.

248

Анонимен

преди 2 години

"По времето, когато във Великобритания се подгряваше сцената на видеоигрите (на домашни компютри като ZX Spectrum и Commodore 64), в България младите хора все по-често помагаха на институциите с домашни компютърни програми практически за всичко: от графичен дизайн до управление на резервацията на хотелските стаи." - Доста подвеждащи. Изкарахте го, че едва ли не, ние сме били вундеркиндчета, а другите са си цъкали игрички. Сори, ама познавам стари програмисти, започнали с тея системи.

247

Анонимен

преди 2 години

До Robinzon - Брат - пиши номера коментара - 90% и повече от коментарите са с псевдним "Анонимен". Мерси!