346

Русия

преди 2 години

НРБ 25ту мясту пу ИЧР, ся сми след 100.Костуф Костуф Костуф Костуф КостуфБанани банани банани банани банани

345

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 392 - Уффф ... кат почнете да ми се правите на важни и вий ...

344

Пламен

преди 2 години

До Анонимен"Силиконова долина" е в САЩ ,превода в България е "Силициева долина"

343

Анонимен

преди 2 години

Напълно вярвам, че плосък мозък като плевнята ще използва "Силиконова долина", при положение, че тя е "Силициева долина". А той може да си сложи силикон където иска по негов избор.

342

Анонимен

преди 2 години

ЕнергетикаАЕЦ КозлодуйАЕЦ Белене проектТЕЦ Марица изток 1, 2, 3ТЕЦ Бобов долПАВЕЦ ЧаираБаташки водносилов пътСилнотоков завод Васил Коларов, СофияЧерна металургияМеталургичен завод Ленин, ПерникМеталургичен комбинат КремиковциЦветна металургияОловно-цинков завод КърджалиКомбинат за цветни метали (Пловдив) и Комбинат за цветни метали (Асеновград)Комбинат за производство на електролитна мед, СредногориеНефтохимическа промишленостНефтохимически комбинат Бургас

341

Анонимен

преди 2 години

Азотно-торов завод Стара ЗагораАзотно-торов завод ДимитровградКомбинат за производство на соди Карл Маркс ДевняДругиЦелулозно-хартиен комбинат, Гара Кричим (днес град Стамболийски)Лесопромишлен комбинат СилистраКомбинат за преработка на синтетични влакна ДимитровградЗавод за антибиотици РазградЗавод за записващи устройства Стара Загора (впоследствие Дискови запаметяващи устройства)Роботостроителен комбинат Берое Стара Загораи много други.

340

Анонимен

преди 2 години

Нефтохимически комбинат ПлевенМашиностроителна промишленостЗавод Балкан Ловеч автомобили, мотоциклети, велосипеди, инструментиЗавод за трамваи Средец СофияЗавод за автобуси и тролейбуси Чавдар БотевградЗавод за товарни автомобили Мадара ШуменЕлектрокарен завод Шести септември СофияЕлектрокарен завод ПлевенЗавод за металорежещи машини (ЗММ) СофияЗавод за хладилна техника СофияЗавод за асансьори СофияСлаботоков завод Климент ВорошиловЗавод за полупроводници БотевградКомбинат за микропроцесорна техника ПравецЗавод за тежко машиностро

339

Анонимен

преди 2 години

Всичко е сътворено. Панелки има и в Германия и там ги санираха отдавна. Телефоните с шайба си бяха стандарт навсякъде. Това да не ти е матрицата тъпо милениълче. Всякаква промишленост имахме, от земеделие и животновъдство до химическа тежка металообработваща машини и кари и компютри.

338

Анонимен

преди 2 години

До 385 Какво е сътворено бе ? Панелки и телефони с шайба. Кокошарник с бодлива тел.

337

Анонимен

преди 2 години

Доларът беше 96ст, ама курс купува. На толкова държавата купуваше доларите от моряците и гастарбайтерите. А ако искаш да купиш - само на черно 3лв.

336

Анонимен

преди 2 години

Пуснали "младежа" Плевнелиев да лъже в статийка и троловете му да мажат в коментарите под нея.Не случайно хората казват че онова което е посъроено тогава, сега не могст даже да го боядисат. Даже за саниране на панеките просят отвън. За кредитните милионери и офшорковци и приватизацията всеки знае. Е освен троловете роднини на приватизатори с усмивките тук.

335

Анонимен

преди 2 години

Абе, *българинът* не трябва ли да бъде българинА? Някой с познания по български да каже, че тея журналяги май пак са надминали себе си.

334

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 363...Долърът в България беше Лев само по държавен курс! Долърът в България не е падал под 2.80 лева от средата на 70те години! Не пишете смешки.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))....Ами не са имали достъп до Магурата, на село почти всеки вярваше на партията:))))))))))))

333

До 379 от ХА ХА ХА

преди 2 години

Жалко, че ни си сханал съказъма.Да севърнем години назад, когато:... гледахме Запада през витрините на Кореком... Disney дишаше проха но Ну погоди!... и т.н.

332

Анонимен

преди 2 години

"Икономиката на България в края на 70 -те години беше в трагично състояние, изправена пред същите предизвикателства, които изпитваха всички планови икономики на Източна Европа по онова време." Ама, как така, нали през КомунизЪма българия е била на 27мо място по икономическо развитие? Така бълнуват русофилЕтЕ пенЦионери.

331

Анонимен

преди 2 години

До въпрос 374...през 1988 тгодина сме били в 40 най развити в Света!сега къде сме??май след 120 ???...Това си го чел в Работническо Дело но ако все още не си разбрал червената лъжа е с много къси крачка и дъъълго носле!:))))))))

330

Анонимен

преди 2 години

До ХА ХА ХА 378...Да се върнем години назад, когато... Силициевата долина дишаше праха на с.Правец...Да, особено с Корекомите, опашките, простащината, партийната шуробаджанащина (до сега) и "шпионите" от на всеки километър. На приказки от тошковия храст вярват само бетер ганюгите!:))))))))))))))

329

ХА ХА ХА

преди 2 години

Да се върнем години назад, когато... Силициевата долина дишаше праха на с.Правец

328

Без коментар

преди 2 години

Поредното нескопосано копие на открадната технология от загниващия Запад, което носталгични ушaнkи идеализират

327

въпрос

преди 2 години

през 1988 тгодина сме били в 40 най развити в Света!сега къде сме??май след 120 ???