19

Анонимен

преди 2 години

Уж приеха закон за фалит на частни лица, но на практика имаме десетки хиляди хора с 25 годишни лоши кредити и сега ще трябва да чакат по още 10 години за да ги амнистират, ако изобщо са живи тогава. За убийство се лежат реално до 10 години. В такава държава живеем, затова не взимайте кредит. И в крайна нужда да сте - пак не взимайте! Ще ви заробят доживот колкото и да внимавате.

18

Анонимен

преди 2 години

Не знам как има хора да държат депозити в банките при 0% лихва, а същевременно банките работят с парите им, та чак дават кредити с ниски лихви на *** и пульо. Аз отдавна съм си изтеглил всичко и 1 лев не вържа в банка.

17

бо

преди 2 години

До 16 - - хайде ти банкера ме открехни малко ако не си ангажиран с нещо....

16

Анонимен

преди 2 години

Аз също очаквам до година - две повишаване на лихвите по ипотечните кредити, най-малко ако се замисли човек няма как банките да предлагат ниски лихви с това обезценяване на парите и поскъпване на всичко... няма пазарна логика и тогава ще има много работа за ЧСИ -тата и много собственици на имоти ще изгорят с увеличения на лихвите

15

Анонимен

преди 2 години

За всичко внимавайте! Банката е бездушна корпорация целяща единствено да докопа парите ви. Има мощно лоби в парламента, правителството и както скоро видяхме и в конституционния съд. Затова за нищо не им се доверявайте, всичко да е черно на бяло в договор и пак не сте и на 50% защитени от тези мафиоти (престъпност срастната с държавата).

14

до 4

преди 2 години

С това мислене няма да имаш никога добър доход. Тъжно за теб. Та ти дори не знаеш що е то кредитна карта и какви привилегии ти дава?!

13

Анонимен

преди 2 години

Лихвите по ипотечните кредити скоро ще се вдигнат ( до година) очаква се сериозна инфлация и след зимата и продължаващото поскъпване на суровините ще има преизчисления на лихвените проценти.

12

Анонимен

преди 2 години

Кредитната карта няма отношение и не е свързана с някакъв друг вид кредит. Тя е за ежедневни разходи, за пътувания, с огормна сигурност на средствата в нея. Не е за бачкатори в складове с по 2000лв. заплати, това е факт. Затова и те я плюят, въобразявайки си, че някой взима кредит с нея, но просто нямат капка култура да разберат за какво служи. няма и смисъл да обясняваме. Четейки и коментарите, в тях почти няма и човек с някаква финансова култура и доход над 3-4000лв. на месец. Трагедия.

11

Анонимен

преди 2 години

Това което не ви казват е че Централните банки ВЕЧЕ обърнаха курса .Политиката на ниски лихви се оттегля -Полша вдигна лихвите преди 2 дни,преди това го направиха Унгария,Чешката Централна банка,Нова Зеландия,Норвегия също,в Австралия обявиха че затягат ипотечното кредитиране заради балона при жилищата,в Русия дори банките са започнали да плащат положителни лихви по депозитите .Мислете ...кризата едва сега се задава

10

Анонимен

преди 2 години

мани ги тия мошеници уникредит-изтеглих и картата отт ях!

9

Анонимен

преди 2 години

През 2007 година,изтеглих овердрафт от 800 лв,от една банка.Първите месеци внасях само лихвата.Но през 2008 на,тъкмо започна стегнацивта и банките спряха кредитите! За 3 месеца внесох цялата сума и приключих с кредита. От тогава и през ум не ми е минавало за " кредит"! Заделих си някакви пари през годините и ми е спокойно днес! Твърдо съм против кредитите! Вземеш някаква сума и я връщаш с години?! Не теглете кредити а си намерете доходна работа!-:) Останалото е губене на време!

8

Анонимен

преди 2 години

ЕЙ СЯ СЕ ЗАСИЛИХ...

7

Анонимен

преди 2 години

Никога кредит! Ако ще да се влача по корем, ама задължения-не! Вървим като американците-без кредитна история не можеш да мръднеш- Нито жилище, нито нищо, само изплащаш кредити. Освен да се нанесеиш в некоя таратайка, па да си благодарско и на жигули и там да си живейкаш по паркингите като истински американос.

6

Задлъжнял

преди 2 години

Кредит ли е, не ми го хвали - все си заробен!

5

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента за кредит Ниски лихви, колкото може човек да вземе е добре!

4

Аз си зех

преди 2 години

Жена на кредит и вече 20 години само лихвите плащам...

3

ГРОБАР

преди 2 години

Никога никакъв кредит закон и винаги дебидна карта

2

бо

преди 2 години

Щом е кредит нищо не е изгодно!!!!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Най-добре взимайте от някой съмнителен лихвар с криминално досие.